:) geçmiş olsun canım evet aynen bu ay bişey kullanmadım klomeni kullanma hakkım bitti zaten :) ara sıra folik asit kullanıyorum o kadar.geçmişolsun hgs den sonra hamile kalınıyomuş hemen belki sende kalmışsndır ..stres yapmadık biz bu ay bakalım sonunda ne olcak :) benimde çocuk aklıma gelmedi sadece yumurtlama dönemimi değerlendirm o kadar değilse benim niyetim ara vermek hem tedaviye hem çocuğa 2 3 ay belkide bu niyetle sanmadığım bi zaman tutar .. canım hayırlısı inşallah ikimizde çabalarımızın karşılığını alırız :)Cnm ins bebisindir o findik :) sen bu ay hic bisey kullanmamistin di mi klomeni biraktin diye hatirliorum. Ben de bu ay klomen kullanmadim ayin 2 sinde hsg cekildim maalesef sag tup tikali ciktidoktor adet olursan gel dedi ama daha olamadim hic bir belirtim de yok ne adet icin ne de hamilelik icin belki hsg den dolayi gecikme olur gerci geciktigi cok oldu benim normalde de bekliyorum bakalim . ayrica bu ay hic cocuk gelmedi aklima ve hic stresim yoktu galiba tikanikligi duyunca koptum olaydan hatta o kadar cikarmisim ki aklimdan folik asitimi bile icmemisim hic dun farkettim tekrar basladim stres yapmadigin ay hamile kalirsin diyen arkadaslara eger kalamazsam soracam ama :)
Ins cnm ya Rabbim senin benim gibi evlat hasreti ceken butun kullarina tattirsin ins evlat sevgisini . bugun cok fazla batmam var kasiklarimda adet olcam galiba hayırlısı bakalim herseye raziyim Allahtan gelen:) geçmiş olsun canım evet aynen bu ay bişey kullanmadım klomeni kullanma hakkım bitti zaten :) ara sıra folik asit kullanıyorum o kadar.geçmişolsun hgs den sonra hamile kalınıyomuş hemen belki sende kalmışsndır ..stres yapmadık biz bu ay bakalım sonunda ne olcak :) benimde çocuk aklıma gelmedi sadece yumurtlama dönemimi değerlendirm o kadar değilse benim niyetim ara vermek hem tedaviye hem çocuğa 2 3 ay belkide bu niyetle sanmadığım bi zaman tutar .. canım hayırlısı inşallah ikimizde çabalarımızın karşılığını alırız :)
amin canım amiinnn :)Ins cnm ya Rabbim senin benim gibi evlat hasreti ceken butun kullarina tattirsin ins evlat sevgisini . bugun cok fazla batmam var kasiklarimda adet olcam galiba hayırlısı bakalim herseye raziyim Allahtan gelen
aynılarını suan ben yasıorm hadı hayırlısıselamlar, ben de 2 yıllık evliyim, 6 ay önce çocuk yapabilmek için doğum kontrol hapını bıraktım. Olmayınca doktora gittim ve günde 2 tane klomen kullandım, yumurta oluşmadı, sonrasında duphaston kullandım ve ilaç bittikten 4 gün sonra adet oldum. Adetin 2. günü yumurta yoktu ve bu sefer günde 3 kez tekrar klomen kullandım. 10. gününde sağda 3, solda ise 1 tane gelişmiş yumurta vardı, hepsi yaklaşık, 1,5 1,6 civarındaydı ve doktor bu durumun 9. güne göre çok güzel olduğunu söyledi. Adetin 12., 14. 16. ve 18. günlerinde de ilişkide bulunmamız gerektiğini söyledi. Bugün 18. gün yarın doktor kontrolüne gideceğim, fakat 1 haftadır sağ ve sol kasığım acayip ağrıyor. Buradan okuduğum kadarı ile yumurtlama ağrısı bu kadar uzun sürmüyor sanırım. Sizce hala yumurtalarım çatlamamış mıdır ya da kist mi oluşmuştur? Ya da dış gebelik olmuş olabilir mi?Şu anda da hala ağrım var ve bu ağrı zaman zaman rahmimin olduğu bölgede de oluyor. Sancı gibi, iğne batması gibi.... Ayrıca beyaz ve kokusuz akıntım ve meme uçlarında acıma da var. Görüşlerinizi bekliyorum
Test yaptın mı sonucunu merak attım inşallah hamilesindir benimde 1 gün kaldı adeteBugün regl ime 2 gün geçti. 1 haftadır sürekli kasık ve karın ağrısı çekiyorum wc gidip kontrol ediyorum sürekli ama tıkk yok dahaa. afedersiniz bide ben hiç kabızlık nedir bilmezdim ama bugün hep kabızımmGeçen ay çatlatma iğnesi olmuştum ama tutmamıştı. Bu ay ne klomen kullanabildim ne iğne yaptırabildim kendi haline bırakmıştım inş bu sefer tutmuştur :) Allahım bütün buradaki isteyen arkadaşlarımı içlerinde de beni evlat hasretine bırakma hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar ver Yarabbim.. AMİNNNNNNNNNNNNN
benim adetime 5 gün gecikti bugün. 2 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı canım 2 testte de silikti inşallah sende hamilesindirrrrTest yaptın mı sonucunu merak attım inşallah hamilesindir benimde 1 gün kaldı adete
Canım bende senin gibiydim bak adet olcam kesin diyordum ama çift çizgiyi gördüm umutsuzluğa kapılmaa inş sende hamişsindirrIns cnm ya Rabbim senin benim gibi evlat hasreti ceken butun kullarina tattirsin ins evlat sevgisini . bugun cok fazla batmam var kasiklarimda adet olcam galiba hayırlısı bakalim herseye raziyim Allahtan gelen
belırtın ne olduCanım bende senin gibiydim bak adet olcam kesin diyordum ama çift çizgiyi gördüm umutsuzluğa kapılmaa inş sende hamişsindirr
Tatlım progestrron 20 den fazla çıkınca hamilelikten şüpheleniyo Dr lar. Belirtin de var Can'ım Bi test yapbende bu ay klomen kullandm yumurta takıbım yapıldı buyume olmadı ılk sonra 11mm oldu az bısey buyudu cok kucuktu sonra ck agrım oldu progesteron yaptk tabı bu arada gun asırı ılıskı verdı progesteron sonucumdada 29,43 çıktı yanı yumurtlama olmus gecen hafta yapıldı test ama bır haftadır kasık agrım var adetmişm gbı normalde hıc akıntılı deglmdr ama akıntımda var anlamadm adetıme suan 3 gun kaldı yardım ltfen ...
inşşaallh doktorum adet gununu beklıcez gecıkme olursa gel test yapıcaz dedı ama adet olursan 3. gunu gel yıne test ypcaz dedı nolcak bılmıorm 3 gunum kaldı az öncede fark ettm bnm goguslerımın ucu yok normalde bı baktım sag gogsumde sıvrı uc olusmus hatta esıme gosterdm emın olamadm şaşırdı buyumus ucuTatlım progestrron 20 den fazla çıkınca hamilelikten şüpheleniyo Dr lar. Belirtin de var Can'ım Bi test yap
dun test yapım dedım dalgınlıkdan yanlıs yapmsm son anda farkettm yapamadm ama cıkarmıki sonuc yapsamTatlım progestrron 20 den fazla çıkınca hamilelikten şüpheleniyo Dr lar. Belirtin de var Can'ım Bi test yap
Ben hiç test yapmadım bekliyorum inşallah iyi sonuç alırımbenim adetime 5 gün gecikti bugün. 2 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı canım 2 testte de silikti inşallah sende hamilesindirrrr
belirtim aynı adet sancısı gibi sancı çektim hatta çok fazlaydı. Akıntım oldu ve 1 haftadır çok uykuya düştüm sürekli uyumak istiyorum hala da öyleyim. Gazım çok fazlaydı. Ağzımda değişik metalik bi tat vardı. Belirtilerim böyleydi :) son 2 gündür sık idrara cıkar oldumbelırtın ne oldu
hemen hemen bendede aynı hatta afedersnz kabız olmus bıle olaılırm ıkıdır dıkkat edıorm akıntım var beyaz yapışkan uhu gbı bazen kasıklarmda cok agrı oldu 4 gun hıc aralıksız yumruk gbıbelirtim aynı adet sancısı gibi sancı çektim hatta çok fazlaydı. Akıntım oldu ve 1 haftadır çok uykuya düştüm sürekli uyumak istiyorum hala da öyleyim. Gazım çok fazlaydı. Ağzımda değişik metalik bi tat vardı. Belirtilerim böyleydi :) son 2 gündür sık idrara cıkar oldum
ee senın sonuc ne oldubelirtim aynı adet sancısı gibi sancı çektim hatta çok fazlaydı. Akıntım oldu ve 1 haftadır çok uykuya düştüm sürekli uyumak istiyorum hala da öyleyim. Gazım çok fazlaydı. Ağzımda değişik metalik bi tat vardı. Belirtilerim böyleydi :) son 2 gündür sık idrara cıkar oldum
sende belırtı varmı klomen kullanmsmydnBen hiç test yapmadım bekliyorum inşallah iyi sonuç alırım
2 İdrar testi yaptım ikiside silik çizgi çıktı canımee senın sonuc ne oldu