Klomen kullananlar

yaa bu testın ucunda bır sunger vardı normalde onunla idrar teması yapılması lazmdı ben onu tam yapcakken cıkarrtım o yuzden aletın kendısı temas ettı olmadı
hımm hayrlısı olsun ayy çok heyecnalı az kaldı sennki inş ii hbrlerini alıcaz kan wer acilde o kesin sonuç

hımm hayrlısı olsun ayy çok heyecnalı az kaldı sennki inş ii hbrlerini alıcaz kan wer acilde o kesin sonuç
aynen n kesınlıkle surda ıkı gun kaldı doktorm gebelık olabılır demedı ama progesteron yumurtladgmı gosterıo ve 10 dan yukarısı ıyı bnmkı 29,43 dü adette gecıkme olursa gl test yapcaz dedı sadece oda ümitlendrdi bni

inş wardr :)

ewet klomenn yan etkilerini okudum göğüslerde hassaslık şişkinlik oluomuş
evet ama benm adet öncesı tek belırgın özellıgım göguslerdekı şişme olurdu o yuzden ona pek dıkkat etmedm ama ucu cıkınca sasırmadm degıl bugun agrım kesıldı ılk defa kasıklarda 5 gundur aralıksızdı

inşaaallah cnm mutlaka sonuclarını yaz belırtın varmı

Kızlar bugün adet günüm ve az önce test yaptım ve malesef negatif anlattığınız herbelirti bende de vardı ama malesef olmayacak bu ay galiba adet olacagım

Anladım benim test sonucu negatif malesef

TE="Boncuk2227, post: 43207629, member: 710641"]Kızlar bugün adet günüm ve az önce test yaptım ve malesef negatif anlattığınız herbelirti bende de vardı ama malesef olmayacak bu ay galiba adet olacagım[/QUOTE]
Sabah ilk idrar ile yapsaydin canım

TE="Boncuk2227, post: 43207629, member: 710641"]Kızlar bugün adet günüm ve az önce test yaptım ve malesef negatif anlattığınız herbelirti bende de vardı ama malesef olmayacak bu ay galiba adet olacagım
Sabah ilk idrar ile yapsaydin canım[/QUOTE]
Ya bende öyle yapacaktım eşim çok ısrar etti kıramadım

Ayy ins cnm ya ins hamilesindir cok guzel bi hediye olur esin icin :) normalde duzenli midir adetin kac gun gecti ? Bu arada ben de hastalanmadim ama usuttum ondan boyle oldu galiba cok kotu grip oldum

Arkadaslar ozellikle klomen arti catlatma ignesi kullanan arkadaslara sesleniyorum lutfen belirtilerinize kendinizi kaptirmayin yikimi cok kotu oluo sonra bende gecen ay klomen kullandim bi tane 20 mm yumurta olustu digerleri daha kucuktu soylemedi bile doktor. Catlatma ignemi de oldum ve ben adet olana kadar o kadar cok belirti yasadim ki diyebilirim ki burdaki arkadaslarin belirtilerinin hepsini yasadim özellikle gogus ucunda ve genelinde agriyi ki benim normalde adet zamani bile agrimaz goguslerim ayni sekilde kasiklarim da agrimaz onu da cektim ve deeee en cok sik tuvalet problemi yasadim saat basi gidiyodum valla esimin bile dikkatini cekti belirtiler hatta annesine dikkat et gelinine agir is yapmasin hamile dedi sonra bi adet oldum pufff butun belirtiler yok oldu demek istedigim arkadaslar kendinizi rahat birakin belirtileri kesin hamilelik olarak gormeyin cunku neticede kullandigimiz ilaclar igneler hep hamilelik hormonu icerio ins arkadaslar sizlerin belirtileri hamileliktendir benimki gibi degildir uzun yazdim arkadaslar hakkinizi helal edin ve sizi umutsuzluga dusurduysem ozur dilerim

Kızlar büyük çoğunluğun da dediği gibi belirtiler aldatici bir tek adetin geçmesi onemsenmeli.

Kızım da hiç belirti yasamadim diyebilirim. O zaman da kendimi dinliyorum. Şimdi de kasik ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti vardı amamalesef dün adet oldum. Allahtan hayirlisi tabi vardır bi zamanı. İnşallah bu ay sizin için güzel olur.

ayy inş öyledir en güzel hediye olur

Canım ondan çok
senin
Kızlar bugün adet günüm ve az önce test yaptım ve malesef negatif anlattığınız herbelirti bende de vardı ama malesef olmayacak bu ay galiba adet olacagım
Boncuk2227 geldi mi adetin canım?

Kızlar kusura bakmayın ben tl den giriyorum ya mesajlar bi garip gidiyor

Doğru sözlüyosun benim de adetme bir hafta var ve normalde hiç olmayan bir kasık ağrısı var şu an kendimi kaptırmak istemiyorum hamile olduğuma ama olmuyor. Sürekli hamileymişim gibi düşünüyorum. biliyorum ki adetim gelince cook büyük bi hüsran olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…