Klomen kullananlar

ayyy süpersin hadi maşşallah sana da ebebğimizede gözümüz aydın darısı bize şafağım çok ama olsun :) kendim kadar sewindm
saol canım benim vallaha bütün dualarım sizinle en kısa zamanda sizinde yüzünüz güler inşallahh

saol canım benim vallaha bütün dualarım sizinle en kısa zamanda sizinde yüzünüz güler inşallahh
Ya canım yaaaaaaa o kadar sevindimm kiiiiii Allah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin. Kendim olmuş gibi heyecanlandım ne güzel Bi duygudur onu çift görmek. İnşallah hepimiz o duyguyu tadarız ennn kısa Zamanda yarabbimmmmmmmmmmm

BEN 20MM ÜSTÜNDE ÇATLIO DİYE BİLİORUM HERGÜNDE 1MM BÜYÜOMUŞ ona göre çatlıcaüı gün hesaplayabilirsim hayrlı olsun inş u ay güzel haberler alırısın
Valla benim yumoşumun 2 gün de 4 mm büyüdüğünü bilirim bunu da göz ardı etmeyin kızlar

Kizlarr bnde bu ay klomen kullandim bittikten 4 gun sonra kontrolum vardi dun gittim yumoslarim sol tarafta 15 mm sag tarafta 10,5 mm oldugunu soyledi doktorum pazartesi yine gitcem kontrole en az kac mm olmasi gerekiyo bi bilginiz var mi
Canım aynı benim gibi olmuş, bende salı gittim 20 mm civarındaydı ikiside muayene olduğum gün iğnemi bal ye sabahları aç karnına kuzum

Canım aynı benim gibi olmuş, bende salı gittim 20 mm civarındaydı ikiside muayene olduğum gün iğnemi bal ye sabahları aç karnına kuzum
hadi hayirlisi olsun canim igneni olmussun ins bu ay hamis kalirsin bnde p.tesi gitcem eger buyumusse belki igne yapar belki yapmaz klomen kullanisimin ilk ayi oldugu icin bakalim nasip ne olup bitcek bilmiyorum. Bali pek sevmiyorum canm da denerim yemeye calisirim

Ya kızlar benim iyice kafam karıştı ben de neden hiç belirti yok ya. Bi dün akşam tuvalete 3 kez çıktım birde afedersiniz ama gaz kaçağı var evde diyorum eşime gülüyor ben de normalde hiç olmazdı böyle şeyler geçen ayda iğne vruldum on gün boyunca tepki oldu sonra bitti anlamıştım adet olacağımı.

kaç gün war adete

kaç gün war adete
Daha 12 gün var, ama iğneden sonra geçen sefer kasığım ağrımıştı idrar bel ağrısı çok olmuştu bu ay iğnemi geç oldum ben yumurtalığımdan dolyı. Bugün 3. Günü ama iğnenin hiç etkisi yok vücudumda yumurtam çatlar inşallah ya

Gülüm benimde hiç Ağrım olmadı hatta burada yazılanları okudukça eyvah benim ki çatlamadı dedim hep. Ama Dr kontrolüne gittim ve hepsi çatlamiş takma kafana beybisi

Gülüm benimde hiç Ağrım olmadı hatta burada yazılanları okudukça eyvah benim ki çatlamadı dedim hep. Ama Dr kontrolüne gittim ve hepsi çatlamiş takma kafana beybisi
Ayy sahiden mi? İnşallah çatlamıştır canımm beklemek çok zor ya günler geçmiyor sankii

arkadaşlar normalde bugün olmam gerekti belirtiler var olmama dair ama vajinal akıntım çok şeffaf hep geliyor. bide tam rahim bölgesi dediğimiz yerde fındık gibi bi sertlik var .. acaba hamilemiyim yaa bu sertlik özel günüme az kaldı ondanmıdır

Cnm ins bebisindir o findik :) sen bu ay hic bisey kullanmamistin di mi klomeni biraktin diye hatirliorum. Ben de bu ay klomen kullanmadim ayin 2 sinde hsg cekildim maalesef sag tup tikali cikti doktor adet olursan gel dedi ama daha olamadim hic bir belirtim de yok ne adet icin ne de hamilelik icin belki hsg den dolayi gecikme olur gerci geciktigi cok oldu benim normalde de bekliyorum bakalim . ayrica bu ay hic cocuk gelmedi aklima ve hic stresim yoktu galiba tikanikligi duyunca koptum olaydan hatta o kadar cikarmisim ki aklimdan folik asitimi bile icmemisim hic dun farkettim tekrar basladim stres yapmadigin ay hamile kalirsin diyen arkadaslara eger kalamazsam soracam ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…