- 21 Ekim 2015
- 200
- 89
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy cooooooooook sevindik hadi gozun aydın cnm ya darısı bizim basımıza inşallah. bize de Rabbim o 2. cizgiyi görmeyi nasip eder inş 1 günarkadaşlar buda silik çıkmışş 2 testte de silik cıkmıss yani ben hamilemiyimmmmmmm
AMİİİNNNNNNNNNNNNNN inşallah canımm Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar verir şu mübarek günün yüzü suyu hürmetineee inşallahhhhayyyyyyyyyyyyyyyyyy cooooooooook sevindik hadi gozun aydın cnm ya darısı bizim basımıza inşallah. bize de Rabbim o 2. cizgiyi görmeyi nasip eder inş 1 gün
ayyy süpersin hadi maşşallah sana da ebebğimizede gözümüz aydın darısı bize şafağım çok ama olsun :) kendim kadar sewindmarkadaşlar buda silik çıkmışş 2 testte de silik cıkmıss yani ben hamilemiyimmmmmmm
saol canım benim vallaha bütün dualarım sizinle en kısa zamanda sizinde yüzünüz güler inşallahhayyy süpersin hadi maşşallah sana da ebebğimizede gözümüz aydın darısı bize şafağım çok ama olsun :) kendim kadar sewindm
saol canım benim vallaha bütün dualarım sizinle en kısa zamanda sizinde yüzünüz güler inşallahh
Valla benim yumoşumun 2 gün de 4 mm büyüdüğünü bilirim bunu da göz ardı etmeyin kızlarBEN 20MM ÜSTÜNDE ÇATLIO DİYE BİLİORUM HERGÜNDE 1MM BÜYÜOMUŞ ona göre çatlıcaüı gün hesaplayabilirsim hayrlı olsun inş u ay güzel haberler alırısın
evet kızlar benm de 3 gunde 6 mm buyumustu ama bi tanesi digeri sadece 2 mm :/Valla benim yumoşumun 2 gün de 4 mm büyüdüğünü bilirim bunu da göz ardı etmeyin kızlar
arkadaşlar buda silik çıkmışş 2 testte de silik cıkmıss yani ben hamilemiyimmmmmmm
Canım aynı benim gibi olmuş, bende salı gittim 20 mm civarındaydı ikiside muayene olduğum gün iğnemi bal ye sabahları aç karnına kuzumKizlarr bnde bu ay klomen kullandim bittikten 4 gun sonra kontrolum vardi dun gittim yumoslarim sol tarafta 15 mm sag tarafta 10,5 mm oldugunu soyledi doktorum pazartesi yine gitcem kontrole en az kac mm olmasi gerekiyo bi bilginiz var mi
hadi hayirlisi olsun canim igneni olmussun ins bu ay hamis kalirsin bnde p.tesi gitcem eger buyumusse belki igne yapar belki yapmaz klomen kullanisimin ilk ayi oldugu icin bakalim nasip ne olup bitcek bilmiyorum. Bali pek sevmiyorum canm da denerim yemeye calisirimCanım aynı benim gibi olmuş, bende salı gittim 20 mm civarındaydı ikiside muayene olduğum gün iğnemi bal ye sabahları aç karnına kuzum
Canım gözün aydınn. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inan kendim olmuşum gibi çok sevindimmarkadaşlar buda silik çıkmışş 2 testte de silik cıkmıss yani ben hamilemiyimmmmmmm
kaç gün war adeteYa kızlar benim iyice kafam karıştı ben de neden hiç belirti yok ya. Bi dün akşam tuvalete 3 kez çıktım birde afedersiniz ama gaz kaçağı var evde diyorum eşime gülüyor ben de normalde hiç olmazdı böyle şeyler geçen ayda iğne vruldum on gün boyunca tepki oldu sonra bitti anlamıştım adet olacağımı.
Daha 12 gün var, ama iğneden sonra geçen sefer kasığım ağrımıştı idrar bel ağrısı çok olmuştu bu ay iğnemi geç oldum ben yumurtalığımdan dolyı. Bugün 3. Günü ama iğnenin hiç etkisi yok vücudumdakaç gün war adete
Gülüm benimde hiç Ağrım olmadı hatta burada yazılanları okudukça eyvah benim ki çatlamadı dedim hep. Ama Dr kontrolüne gittim ve hepsi çatlamiş takma kafana beybisiDaha 12 gün var, ama iğneden sonra geçen sefer kasığım ağrımıştı idrar bel ağrısı çok olmuştu bu ay iğnemi geç oldum ben yumurtalığımdan dolyı. Bugün 3. Günü ama iğnenin hiç etkisi yok vücudumdayumurtam çatlar inşallah ya
Ayy sahiden mi?Gülüm benimde hiç Ağrım olmadı hatta burada yazılanları okudukça eyvah benim ki çatlamadı dedim hep. Ama Dr kontrolüne gittim ve hepsi çatlamiş takma kafana beybisi
Cnm ins bebisindir o findik :) sen bu ay hic bisey kullanmamistin di mi klomeni biraktin diye hatirliorum. Ben de bu ay klomen kullanmadim ayin 2 sinde hsg cekildim maalesef sag tup tikali ciktiarkadaşlar normalde bugün olmam gerekti belirtiler var olmama dair ama vajinal akıntım çok şeffaf hep geliyor. bide tam rahim bölgesi dediğimiz yerde fındık gibi bi sertlik var .. acaba hamilemiyim yaa bu sertlik özel günüme az kaldı ondanmıdır