- 30 Haziran 2015
- 797
- 311
- 37
:) geçmiş olsun canım evet aynen bu ay bişey kullanmadım klomeni kullanma hakkım bitti zaten :) ara sıra folik asit kullanıyorum o kadar.geçmişolsun hgs den sonra hamile kalınıyomuş hemen belki sende kalmışsndır ..stres yapmadık biz bu ay bakalım sonunda ne olcak :) benimde çocuk aklıma gelmedi sadece yumurtlama dönemimi değerlendirm o kadar değilse benim niyetim ara vermek hem tedaviye hem çocuğa 2 3 ay belkide bu niyetle sanmadığım bi zaman tutar .. canım hayırlısı inşallah ikimizde çabalarımızın karşılığını alırız :)Cnm ins bebisindir o findik :) sen bu ay hic bisey kullanmamistin di mi klomeni biraktin diye hatirliorum. Ben de bu ay klomen kullanmadim ayin 2 sinde hsg cekildim maalesef sag tup tikali cikti doktor adet olursan gel dedi ama daha olamadim hic bir belirtim de yok ne adet icin ne de hamilelik icin belki hsg den dolayi gecikme olur gerci geciktigi cok oldu benim normalde de bekliyorum bakalim . ayrica bu ay hic cocuk gelmedi aklima ve hic stresim yoktu galiba tikanikligi duyunca koptum olaydan hatta o kadar cikarmisim ki aklimdan folik asitimi bile icmemisim hic dun farkettim tekrar basladim stres yapmadigin ay hamile kalirsin diyen arkadaslara eger kalamazsam soracam ama :)