Klomen kullananlar

Arkadaşlar merhaba buarada yeni katıldım aranıza. Biz 1yıldır çocuk istiyoruz ama maalesef heray hüsran. Bende ve eşimde hiçbir sorun yok, rahim filmide çekildim tüplerim de açık ama olmayınca olmuyor işte. Bu ay ilkkez klomen+çatlatma iğnesi vuruldum.reglimin 9.günü yani 14ekimde vuruldum iğneyi yumurta 18mm boyutundaydı. İğneden 4gün sonra başlayan bel+kasık+bacak ağrılarım bitmiyor. Halsizlik var üzerimde elim hiçbişeye gitmiyor. Ve enteresandır ki sabahları midem bulanmaya başladı..geceleri tuvalete kalkmaya başladım. Acaba hamile olabilir miyimmm? reglime 10gün var daha, zaman geçmiyooor...
Ay canım ya benim de reglime 9 gün kaldı hiç belirtim yokbakalımhayırlısııııııı

Kizlarr bnde bu ay klomen kullandim bittikten 4 gun sonra kontrolum vardi dun gittim yumoslarim sol tarafta 15 mm sag tarafta 10,5 mm oldugunu soyledi doktorum pazartesi yine gitcem kontrole en az kac mm olmasi gerekiyo bi bilginiz var mi

Kizlarr bnde bu ay klomen kullandim bittikten 4 gun sonra kontrolum vardi dun gittim yumoslarim sol tarafta 15 mm sag tarafta 10,5 mm oldugunu soyledi doktorum pazartesi yine gitcem kontrole en az kac mm olmasi gerekiyo bi bilginiz var mi
Canım benim 18 mm ile 23 mm arasında olması idealmiş.

arkadaşlarr unutmadım sizii :) ama malesef ne sağlık ocağna nede hastaneye gidebildim sabahtan beri deli gibi bi yağmur yağıyor. Öyle biyerde oturuyorumki dolmuş durağına gitsem de 1 km mesafe.. Dün geceki olayları hemen anlatıyım. Aksam ve gece inanılmaz wc turum vardı hiç bitmiycek sanıyordum. Yatakta yatarken acayip bi sırt ağrısı yaşadım zor uyudm. Bugün yağmur dinerse eğer ( sanmıyorum ama ) Eczaneden tekrar test almak istiyorum.

1. Belirtilerimi hemen söleyim arkadaslar. Adetim 20 ekimde olması gerekiyordu. Ama ben 1 hafta öncesinden adet sancısı cekmeye basladım. Sürekli belim ve kasıklarım ağrıyordu. 2 gün ağzımda metalik bi tat vardı ne yaptısam geçirememiştim. Kokulara karşı çok hassaslaşmıştım. ve afedersiniz gazım çok fazla vardı :KK22: belirtiler böle bende:)

Ben hala kesin hamileyimde diyemiyorum :KK43: 1 test yaptım oda silik çizgi çıkmıştı 2 senedir ilk defa o çizgiyi görünce heyecandan kalbim durucaktı. Arkadaşlar bide ben 1 haftadır acayip uykuya düştüm. Sürekli uyumak istiyorum hiç iş yapasım gelmiyo bacaklarım ağrıyo

BEN 20MM ÜSTÜNDE ÇATLIO DİYE BİLİORUM HERGÜNDE 1MM BÜYÜOMUŞ ona göre çatlıcaüı gün hesaplayabilirsim hayrlı olsun inş u ay güzel haberler alırısın

1. Belirtilerimi hemen söleyim arkadaslar. Adetim 20 ekimde olması gerekiyordu. Ama ben 1 hafta öncesinden adet sancısı cekmeye basladım. Sürekli belim ve kasıklarım ağrıyordu. 2 gün ağzımda metalik bi tat vardı ne yaptısam geçirememiştim. Kokulara karşı çok hassaslaşmıştım. ve afedersiniz gazım çok fazla vardı :KK22: belirtiler böle bende:)
bende de bel ve adet sancısı çok war ayy inş ama ağzımda bi tad yok inş bizde kalırız

Ben hala kesin hamileyimde diyemiyorum :KK43: 1 test yaptım oda silik çizgi çıkmıştı 2 senedir ilk defa o çizgiyi görünce heyecandan kalbim durucaktı. Arkadaşlar bide ben 1 haftadır acayip uykuya düştüm. Sürekli uyumak istiyorum hiç iş yapasım gelmiyo bacaklarım ağrıyo
baya belirti var sende yaa bende okadar yoktu sili çıkmasıda bişi cnm bnm onubile göremedim ben kan testi lazım verdin mi vericen mi hadi bizde heyecanla beklioruz

baya belirti var sende yaa bende okadar yoktu sili çıkmasıda bişi cnm bnm onubile göremedim ben kan testi lazım verdin mi vericen mi hadi bizde heyecanla beklioruz
inşallahhh hepimiz hamileyizdir canım. Veremedim maalesef dediğim gibi burda çok yağmur yağıyor evde mahsur kaldım :)

ben oldum sonundaaaa . bildiğin mide bulantısı herşeyi yaşadım bütün gebelik belirtileri vardı ama :)) yani kızlar lütfen çok umutlanmayın acayip hayal kırıklığı oluoooo:KK43:((

Bence de canim belirtiye çok takilmamak lazım. İlk gebeligimde sadece sık idrara çıkıyordum. Bunun dışında bişeyim yoktu. Hatta annemin zoruyla tahlil vermeye gitmiştim.
Ama idrarda silik de olsa 2. Çizginin olmasi bildiğin gebelik. İnşallah yanıltıcı değildir. Hamile haberleri hepimize iyi gelir.
Hayırlısı olsun inşaallah

Canim ins hamilesindir ama kan tahlili yaptrmadan umutlanma snra insan cok uzuluyo ama ins hamile haberini de duyariz allah gonlune gore versin ins vardr bebis

X