Klomen kullananlar

Arkadaşlar merhaba buarada yeni katıldım aranıza. Biz 1yıldır çocuk istiyoruz ama maalesef heray hüsran. Bende ve eşimde hiçbir sorun yok, rahim filmide çekildim tüplerim de açık ama olmayınca olmuyor işte. Bu ay ilkkez klomen+çatlatma iğnesi vuruldum.reglimin 9.günü yani 14ekimde vuruldum iğneyi yumurta 18mm boyutundaydı. İğneden 4gün sonra başlayan bel+kasık+bacak ağrılarım bitmiyor. Halsizlik var üzerimde elim hiçbişeye gitmiyor. Ve enteresandır ki sabahları midem bulanmaya başladı..geceleri tuvalete kalkmaya başladım. Acaba hamile olabilir miyimmm? reglime 10gün var daha, zaman geçmiyooor...

bana altı ay dedi o süreyi bakalım hayrlsı
hmm anladım ben yıne de bi sorayım neden yapmadıgını da o belkı soyler... fbnrdn 6 ay cok değilmi klomen hormonları cok değiştirdiğinden uzun süre kullanmak sıkıntıymıs diye duymustum..sen bı arastır bunu istersen

cnm aynı durumdayız su an.. benm de adetıme 10gün var ve aynı belirtiler vvar su an. ama daha hamılelık belırtıleri için cook erken. bunlar iğnenin yan etkileri bence

Aramıza öncelikli olarak hoş geldin, bu belirtiler gebelik belirtileri ancak bu belirtileri iğnede yapıyor. İğne ile vücuda verilen hormon hamilelik hormonu çünkü. Bu belirtiler eğer iğneden onuncu günü sonrasında da devam ederse büyük ihtimalle gebelik vardır canım. Ama 10-14 gün arası etkiler oluyor.

eğer hamileysem görmüştüm derim değilsem b zahmet beni bakırköye kadar bırakırsınz :) kader kardeşimsinz çnkü

bilmiyorum ki öle dedi bi üç ay geçsin ben film istiyorum derimm ozaman inş gerek kalmaz

kız dur bebişlerimizi kucagımıza alalım da
eğer hamileysem görmüştüm derim değilsem b zahmet beni bakırköye kadar bırakırsınz :) kader kardeşimsinz çnkü
hi hi hiii dur bakalım kız nereye kimse gördüğü ruya yuzunden yargılanamazz

Bugün iğne oluşumun 10.günü. Zaten bu belirtiler varya insan psikolojik olarak o kadar etkilenio ki.. Belirtiler doğru çıksaydı şimdiye kadar kaç kere hamile kalmıştım. Ama işte bu ay klomenli ilk ay ya istemeden insan kendini ümitlendirio, Allahım inşallah hamileyizdir kardelen sen ne zmn test yapıcan doktorun bişey dedimi? Bana reglime 3gün kala yani ayın 29unda kan testi yaptır dedi

bilmiyorum ki öle dedi bi üç ay geçsin ben film istiyorum derimm ozaman inş gerek kalmaz
inş gerek kalmaz tabi ama olmazsa da 6 ay boyunca aynı tedavıyı uygulamayın bence. yada bir süre ara verip sonra tekrar baslanabılır. benm dr 3 ay dedi.

valla benm dr cook sakin. bekle adetini dedi. gelmezse zaten hamilesiindri dedi.gelirse 3. günü tekrar gel dedi

Fbnrdn inşallah rüyan habercidir. Esrefunda Nerelerdesin. Seni bekliyoruz. Hadi güzel haberler ver bu mübarek gunde

cnm bnm braz karılık iki sene oldu ama arada altı ay korundum tekrar klomenle ilk ayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…