hmm anladım ben yıne de bi sorayım neden yapmadıgını da o belkı soyler... fbnrdn 6 ay cok değilmi klomen hormonları cok değiştirdiğinden uzun süre kullanmak sıkıntıymıs diye duymustum..sen bı arastır bunu istersenbana altı ay dedi o süreyi bakalım hayrlsı
cnm aynı durumdayız su an.. benm de adetıme 10gün var ve aynı belirtiler vvar su an. ama daha hamılelık belırtıleri için cook erken. bunlar iğnenin yan etkileri benceArkadaşlar merhaba buarada yeni katıldım aranıza. Biz 1yıldır çocuk istiyoruz ama maalesef heray hüsran. Bende ve eşimde hiçbir sorun yok, rahim filmide çekildim tüplerim de açık ama olmayınca olmuyor işte. Bu ay ilkkez klomen+çatlatma iğnesi vuruldum.reglimin 9.günü yani 14ekimde vuruldum iğneyi yumurta 18mm boyutundaydı. İğneden 4gün sonra başlayan bel+kasık+bacak ağrılarım bitmiyor. Halsizlik var üzerimde elim hiçbişeye gitmiyor. Ve enteresandır ki sabahları midem bulanmaya başladı..geceleri tuvalete kalkmaya başladım. Acaba hamile olabilir miyimmm? reglime 10gün var daha, zaman geçmiyooor...
Aramıza öncelikli olarak hoş geldin, bu belirtiler gebelik belirtileri ancak bu belirtileri iğnede yapıyor. İğne ile vücuda verilen hormon hamilelik hormonu çünkü. Bu belirtiler eğer iğneden onuncu günü sonrasında da devam ederse büyük ihtimalle gebelik vardır canım. Ama 10-14 gün arası etkiler oluyor.Arkadaşlar merhaba buarada yeni katıldım aranıza. Biz 1yıldır çocuk istiyoruz ama maalesef heray hüsran. Bende ve eşimde hiçbir sorun yok, rahim filmide çekildim tüplerim de açık ama olmayınca olmuyor işte. Bu ay ilkkez klomen+çatlatma iğnesi vuruldum.reglimin 9.günü yani 14ekimde vuruldum iğneyi yumurta 18mm boyutundaydı. İğneden 4gün sonra başlayan bel+kasık+bacak ağrılarım bitmiyor. Halsizlik var üzerimde elim hiçbişeye gitmiyor. Ve enteresandır ki sabahları midem bulanmaya başladı..geceleri tuvalete kalkmaya başladım. Acaba hamile olabilir miyimmm? reglime 10gün var daha, zaman geçmiyooor...
eğer hamileysem görmüştüm derim değilsem b zahmet beni bakırköye kadar bırakırsınz :) kader kardeşimsinz çnkügercekten de dizi gibiymiş fbnrdnsürekli bunu düşünüyoruz ya ruyalarımıza da o giriyo... ama belki de senın ıcıne doğmuştur kız inşallahhhh... neyse biraz daha bekleyip görecez sonucu ınsallah 1 hafta daha sık dişini seker :)
bilmiyorum ki öle dedi bi üç ay geçsin ben film istiyorum derimm ozaman inş gerek kalmazhmm anladım ben yıne de bi sorayım neden yapmadıgını da o belkı soyler... fbnrdn 6 ay cok değilmi klomen hormonları cok değiştirdiğinden uzun süre kullanmak sıkıntıymıs diye duymustum..sen bı arastır bunu istersen
hi hi hiiieğer hamileysem görmüştüm derim değilsem b zahmet beni bakırköye kadar bırakırsınz :) kader kardeşimsinz çnkü
inş gerek kalmaz tabi ama olmazsa da 6 ay boyunca aynı tedavıyı uygulamayın bence. yada bir süre ara verip sonra tekrar baslanabılır. benm dr 3 ay dedi.bilmiyorum ki öle dedi bi üç ay geçsin ben film istiyorum derimm ozaman inş gerek kalmaz
Bugün iğne oluşumun 10.günü. Zaten bu belirtiler varya insan psikolojik olarak o kadar etkilenio ki.. Belirtiler doğru çıksaydı şimdiye kadar kaç kere hamile kalmıştım. Ama işte bu ay klomenli ilk ay ya istemeden insan kendini ümitlendirio, Allahım inşallah hamileyizdir kardelen sen ne zmn test yapıcan doktorun bişey dedimi? Bana reglime 3gün kala yani ayın 29unda kan testi yaptır dedi
rüya işaret cnm ne kadar uç noktadayım rüyamdabile düşünmeye dewam ediyorumkız dur bebişlerimizi kucagımıza alalım da
hi hi hiiidur bakalım kız nereye kimse gördüğü ruya yuzunden yargılanamazz
tekrar konuşucam bu konuyudoktorla sağol cnminş gerek kalmaz tabi ama olmazsa da 6 ay boyunca aynı tedavıyı uygulamayın bence. yada bir süre ara verip sonra tekrar baslanabılır. benm dr 3 ay dedi.
hadi hayırlısı olsun cnm. adetının kacıncı gunu bugun?Kızlar bu sabah başladım klomene, hayırlısı, heyecan dorukta :)
rüya işaret cnm ne kadar uç noktadayım rüyamdabile düşünmeye dewam ediyorum[
cnm szin kaçıncı aydı? yanı ne kadar süredir bebiş istiyosunuz
esrefunda sağlıkocagında galibaFbnrdn inşallah rüyan habercidir. Esrefunda Nerelerdesin. Seni bekliyoruz. Hadi güzel haberler ver bu mübarek gunde
ayy inşş esfunda ii hberleri aldı bizi unuttu herhalde :) alsında inşş güzel haberlerFbnrdn inşallah rüyan habercidir. Esrefunda Nerelerdesin. Seni bekliyoruz. Hadi güzel haberler ver bu mübarek gunde
hadi hayırlısı olsun cnm. adetının kacıncı gunu bugun?