Klomen kullananlar??

0 2QUOTE="Anne aday12, post: 65755493, member: 1001704"]
Kızlar 2 tane yumurta gelişmiş çatlatma iğnesi vedi yarın vurulucam dua edinn inşallah bebişlerimz okur,
Canım çok sevindim ne kadar olmuş söyledi mi inşallah istediğin gibi olur herşey
[/QUOTE]
Biri 17 biri 1 dedi yarın biri 20 biri 19 okur yarı vurul dedi

evet canım klomen ve iğne yardımı ile ilk deneme idi ancak 1 senedir doğal yollarla deniyoruz olmuyor
Bende 3 senedir normal yolla denedim olmadı tabi eşimde de sıkıntı vardı onların düzelmesi derken baya zaman geçti, benimde ilk denemem ama sonuna kadar deneyeceğim daha sıkı tutunacağım çok boşladım bu Ay olmazsa bidaha deniycem yine olmazsa hemen aşılamaya geçicem sen daha 1 senedir deniyorsun pes etme birkere daha dene Allahın izniyle olur

Canım sen bugün gidiyosun demi doktora nasıl Bi farklılık var mı batma vs

Hayır vurulmadim klomen sonrası ilk kontrolüm bakalım ne diyecek
İnşallah hayrlı haber alırsn benm umudum yoktu a ıkcası acaba gelişmedi mi dedim belirti yok diye ve cok zor yumurtlama olduğu için gittim 2 tane deyince cok sevdim inşallah kalitelidir ve seninde vardır yumurta

Insallah ikizlerin olur seninde ben igne yaptirmadim ancak kendi catliyor diye igne vurulsaydm 4 uz olurfu heralde ehehehe Hayirli olsn hakkinda

Insallah ikizlerin olur seninde ben igne yaptirmadim ancak kendi catliyor diye igne vurulsaydm 4 uz olurfu heralde ehehehe Hayirli olsn hakkinda
Ya ne kadar şanslısın
düşünemedim Bi 4üz ya hepinizin hakkında hayırlısı canım iyi dileklerin için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…