- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Canım çok sevindim ne kadar olmuş söyledi mi0 2QUOTE="Anne aday12, post: 65755493, member: 1001704"]
Kızlar 2 tane yumurta gelişmiş çatlatma iğnesi vedi yarın vurulucam dua edinn inşallah bebişlerimz okur,
Biri 17 biri 1 dedi yarın biri 20 biri 19 okur yarı vurul dediCanım çok sevindim ne kadar olmuş söyledi miinşallah istediğin gibi olur herşey
Gözün aydın canımBiri 17 biri 1 dedi yarın biri 20 biri 19 okur yarı vurul dedi
Sağol canm sence boyutları iyimiGözün aydın canım
Bende 3 senedir normal yolla denedim olmadı tabi eşimde de sıkıntı vardı onların düzelmesi derken baya zaman geçti, benimde ilk denemem ama sonuna kadar deneyeceğim daha sıkı tutunacağım çok boşladım bu Ay olmazsa bidaha deniycem yine olmazsa hemen aşılamaya geçicem sen daha 1 senedir deniyorsun pes etme birkere daha dene Allahın izniyle olurevet canım klomen ve iğne yardımı ile ilk deneme idi ancak 1 senedir doğal yollarla deniyoruz olmuyor
Canım sen bugün gidiyosun demi doktora nasıl Bi farklılık var mı batma vsBende 3 senedir normal yolla denedim olmadı tabi eşimde de sıkıntı vardı onların düzelmesi derken baya zaman geçti, benimde ilk denemem ama sonuna kadar deneyeceğim daha sıkı tutunacağım çok boşladım bu Ay olmazsa bidaha deniycem yine olmazsa hemen aşılamaya geçicem sen daha 1 senedir deniyorsun pes etme birkere daha dene Allahın izniyle olur
Canım biri 17 biri 1 yazmışsın onu anlamadım amaSağol canm sence boyutları iyimi
Evet canım akşam 6dan sonra gideceğim hic bi belirti yok ya diyorum acaba yumurtalar büyümedi miCanım sen bugün gidiyosun demi doktora nasıl Bi farklılık var mı batma vs
İğne vuruldunmuEvet canım akşam 6dan sonra gideceğim hic bi belirti yok ya diyorum acaba yumurtalar büyümedi mibakalım doktor ne diyecek
Gelişmiştir merak etmeEvet canım akşam 6dan sonra gideceğim hic bi belirti yok ya diyorum acaba yumurtalar büyümedi mibakalım doktor ne diyecek
17mm 18mmCanım biri 17 biri 1 yazmışsın onu anlamadım ama
Ben pazartesi gittim 14 ve 15mm Di çarşamba gittim 19 ve 22mm dedi canım hemen iğne yaptı17mm 18mm
Hayır vurulmadim klomen sonrası ilk kontrolüm bakalım ne diyecekİğne vuruldunmu
Inşallah ya tabi haber veririmGelişmiştir merak etmehaber ver canım
BekliyoruzInşallah ya tabi haber veririm
İnşallah hayrlı haber alırsn benm umudum yoktu a ıkcası acaba gelişmedi mi dedim belirti yok diye ve cok zor yumurtlama olduğu için gittim 2 tane deyince cok sevdim inşallah kalitelidir ve seninde vardır yumurtaHayır vurulmadim klomen sonrası ilk kontrolüm bakalım ne diyecek
Insallah ikizlerin olur seninde ben igne yaptirmadim ancak kendi catliyor diye igne vurulsaydm 4 uz olurfu heralde ehehehemerhabalar canım çok sevindim senin adına sağlıcakla kucağına almak da nasip olsun inşallah. Bende hep ikiz istemişimdir Rabbim den bu tedavinin de öyle etkisi varmış duyunca çok sevindim bakalım ben doktor kontrolünde kullandım ilacı dün sabah 10 da iğnemi vuruldum ama kasık ağrım akıntı çokdu değerlendirmek istedim sabah bakalım bekliyoruz
Ya ne kadar şanslısınInsallah ikizlerin olur seninde ben igne yaptirmadim ancak kendi catliyor diye igne vurulsaydm 4 uz olurfu heralde eheheheHayirli olsn hakkinda
Sağol canim insallah seninde ikizin olur gerçekten diliyorumYa ne kadar şanslısın
düşünemedim Bi 4üz yahepinizin hakkında hayırlısı canım iyi dileklerin için sağol
AdaşmaşızSağol canim insallah seninde ikizin olur gerçekten diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?