Klomen kullananlar??

Bana doktor çatlatma iğnesi demedi tedaviye yanıt verir i bakalım dedi kontrol edelim dedi bide zaten ilaçları vereceği gün yumurtalara bakıp of dedi cok dirençli cok yumurta var ama büyümemiş dedi çatlamadığı için kiste dönüşmüş yarın heralde çatlatma iğnesi için çağrdı diye düşünüyorum çünkü
Tam 14. Günü adetim yarın

Canım bilgin var mı bilmiyorum ama diğer arkadaşlar da cevaplarsa sevinirim benim adetim düzensiz doktor ne pco ne pcos hiç birşey demedi tanı koymadı ben 40 şaşıracaksın bazen 45 günde adet oluyorum bende adetin 14. Günü dün iğnemi yaptırdım ama ne zaman test yapmam lazım 45 günü bekleyene kadar meraktan çatlarım benim yumurtalar gibi

15 gün bekle canm bence çünkü şuan yapanda pozitif çıkar öyle oluyormuş kendine yeni aktivite bul bende oyun indirdim zaten işde adet düzensizliği etki ediyor yumurta gelişimine yoksa pco olup düzenli yumurtlaıp hamile kalan cok tedavisiz adet düzensizliği olunca bilemiyoruz ne zaman yumurtlayacağımızı

Canım düşününce bizim için avantaj o zaman klomen ve iğne. Bilemediğimiz için pik zamanı işler çorba oluyo ama doktor gün veriyor saat veriyo valla ümitliyim ama gel bak ki 14 gün nasıl geçecek ben kırsehirden sen neresi canım

Kütahya dayım önceden devlete gittim 1 yıl sonra özelde doktor var cok iyi ankaradan istanbuldan cok gelen hastasıda var iyi bir doktor inşallah banda vesile olur Kütahya da doktor özel Bi hastane canm

Kütahya dayım önceden devlete gittim 1 yıl sonra özelde doktor var cok iyi ankaradan istanbuldan cok gelen hastasıda var iyi bir doktor inşallah banda vesile olur Kütahya da doktor özel Bi hastane canm
Devletten bende memnun kalamadım 6 ay gittim ne Bi ilaç ne Bi tedavi hiçbirsey göremedim bende özel Bi doktora gidiyorum kendi muayenesi memnunum bakalım

Devletten bende memnun kalamadım 6 ay gittim ne Bi ilaç ne Bi tedavi hiçbirsey göremedim bende özel Bi doktora gidiyorum kendi muayenesi memnunum bakalım
Ben devlete gidince zaten yaşın küçük daha erken biraz bekle olmazsa öyle devlet 23 yaşından küçük hasta gelince direk tedaviye başatmıyo felan demişlerdi bana

Bende 3 doktor gezsim sadece 1 i ameliyat dedi. Diğer ikisi hacim olarak içerisi iyi dedi o nedenle bende ameliyatı rafa kaldırdım şuan için.
Bu arada regli oldum ben bugün klomen ve çatlatma iğnesi işe yaramadı maalesef

Canım üzüldüm iğne ve klomenin işe yaramadığını ilk denemenmiydi

Yaa gerçekten mi ilk denememiydi Allah hakkımızda hayırlısını versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bidahaki ay pes etmek yok elimizden gelen herşeyi yapacağız

Yaa gerçekten mi ilk denememiydi Allah hakkımızda hayırlısını versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bidahaki ay pes etmek yok elimizden gelen herşeyi yapacağız
evet canım klomen ve iğne yardımı ile ilk deneme idi ancak 1 senedir doğal yollarla deniyoruz olmuyor

0 2QUOTE="Anne aday12, post: 65755493, member: 1001704"]
Kızlar 2 tane yumurta gelişmiş çatlatma iğnesi vedi yarın vurulucam dua edinn inşallah bebişlerimz okur,
[/QUOTE]
Canım çok sevindim ne kadar olmuş söyledi mi inşallah istediğin gibi olur herşey

Doktora gitmekten aşırı yoruldum ve sıkıldım ben bir süre ara vericem, nasipte varsa olacağı varsa bu şekilde de olur.
Etkisinin Bi süre geçmediğini okumuştum bir ay denedim iğne klomen olmadı bıraktım 2.ay kendiliğinden oldu diyen üyeler de var inşallah seninde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…