- 22 Kasım 2020
- 89
- 37
- 3
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Belli oldumu canımMERHABA KIZLAR IGNEDEN SONRA 14 GUN SABAH TEST YAPTIM POZITIF KAN TAHLILI DE YAPTIRDIM YARIN SABAH ALICAM SONUCU INSALAH YUKSELMISTIR 14 GUN SONRA IGNENIN ETKISI OLAMAZ DI MI ?
Gunaydin kizlar kan tahlilim.cikti 208 ❤Belli oldumu canım
Canimmmm maşallahhh çok sevindimmmGunaydin kizlar kan tahlilim.cikti 208 ❤binsukur yarepi
Insalllah cnnm insallah son iki gundur ne uyku kaldi ne birsey sukur bir degil bin sukur salikli kucama almak nasip olur insallahCanimmmm maşallahhh çok sevindimmm
Darısı bizlereee inşallaaah
İnşallah canımmmInsalllah cnnm insallah son iki gundur ne uyku kaldi ne birsey sukur bir degil bin sukur salikli kucama almak nasip olur insallah
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşGunaydin kizlar kan tahlilim.cikti 208 ❤binsukur yarepi
INSALLAH CNM SAGOL DARISI ISTEYEN HERKEZIN BASINA INSALLAH COK GUZEL BIR DUYGUUUUTebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş
Senin yumurtlaamda sorun mu var ki klomen tedavisine başladınız?Merhaba, benimde rahim şeklin hafif T şeklinde bunun için 3 doktora gittim sadece 1 tanesi ameliyat önerdi ama olmadım en son gittik doktor gerek yok dedi rahim alanı normal tüpler açık bi sıkıntı yok dedi 3 yıllık evliyim ilk defa geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda klomen tedavisine başladım inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bide doktorunuz size ameliyat önerdi mi ?
Yumurtlamada bi sıkıntı yok sadece süreci hızlandırıyoruz doktor kontrolü altında devam ediyoruz geçen ay doktor catlatma iğnesi vermemisti kendiliğinden çatlamıştı ama döllenme olmadı bu ayda klomene başladım tekrardan , yine catlatma iğnesi vermeyecek muhtemelen salı günü kontrolüm varSenin yumurtlaamda sorun mu var ki klomen tedavisine başladınız?
Eğer bu ayda olmazsa devletten aşılamaya başlıycam evraklarim hazır zaten aşılamadan önce klomen kullanmak istedim eşim aralık sonu test verecek sorna gün vercekler aşılama için hakkımızda hayırlısı olsun, senin sıkıntın ne eşinden dolayı yoksa senden miSenin yumurtlaamda sorun mu var ki klomen tedavisine başladınız?
Bizde bir sıkıntı yko canım. Benim bir oğlum var 3 yıldır ikinci çocuk için oğraşıyoruz. Nasip olmadı. Geçen yıl bir gebelik yaşadım kürtajla sonuçlandı. 6 ay oldu tam oalrak çalışmaya başladık yine birşey yok. DEvlet benim bir çocuğum olduğu için karşılmaıyor tedaviyi. Ben de özelde yaptıracağım aşılama vsEğer bu ayda olmazsa devletten aşılamaya başlıycam evraklarim hazır zaten aşılamadan önce klomen kullanmak istedim eşim aralık sonu test verecek sorna gün vercekler aşılama için hakkımızda hayırlısı olsun, senin sıkıntın ne eşinden dolayı yoksa senden mi
Allah bağışlasın inşallah yine olur bi kardeş gelir çocuğunuza stres de çok büyük etken hepimiz beklemedeyiz bende özelde yaptiracaktim aslında 3 yıllık evli olduğum için 3 kere de yaptırma hakkım varmış bu Ay olmazsa bidahaki ay deneyeceğim inşallahBizde bir sıkıntı yko canım. Benim bir oğlum var 3 yıldır ikinci çocuk için oğraşıyoruz. Nasip olmadı. Geçen yıl bir gebelik yaşadım kürtajla sonuçlandı. 6 ay oldu tam oalrak çalışmaya başladık yine birşey yok. DEvlet benim bir çocuğum olduğu için karşılmaıyor tedaviyi. Ben de özelde yaptıracağım aşılama vs
O hak nasıl alınıoyor. Protokolü falan vardır yani yapılması gerekenler neyse yaparız rapor vs için elimizde zaten evrak doluAllah bağışlasın inşallah yine olur bi kardeş gelir çocuğunuza stres de çok büyük etken hepimiz beklemedeyiz bende özelde yaptiracaktim aslında 3 yıllık evli olduğum için 3 kere de yaptırma hakkım varmış bu Ay olmazsa bidahaki ay deneyeceğim inşallah
Elinde ne kadar test olursa olsun araştırma hastanesi kabul etmiyor bütün testleri en baştan yapıyorlar hormon testi,smear, rahim filmi, başka hormon değerlerinde bakılıyor tam hatırlamıyorum isimlerini sonra esin üroloji polikinligine yönlendiriyorlar eşinde tekrardan test veriyor üroloji doktoru uygun görür raporu verdikten sonra dosyanı teslim ediyosun bidahaki adet döneminde çağırıp tedaviye başlıyorsun tabi bunlar için inferlitife (kısırlık) bölümüne gitmek gerekiyor diger kadın doğum doktorları bunlarla ilgilenmiyor , bi araştırma hastanesini gidip şansını denemeni isterim en azından bilgi alırsın seni ona gore yönlendirir doktor gerçi doktoru daha göremedim asistanları ilgileniyor doktor aşılamayı yapıyorO hak nasıl alınıoyor. Protokolü falan vardır yani yapılması gerekenler neyse yaparız rapor vs için elimizde zaten evrak dolu
canımcım ben bu dediklerinin hepsini zaten Zeynep Kamil de yaptırdım. İnfertilitede hepsini yaptırdım. Sperm testimi ze yaptrıdık. Rahim filmi, hormon testleri.... Şimdi ekstra olarak memografi de isteinyor dosya açılması için. ama benm devlette şansım yok çünkü benim bir evladım var. Hiç çocuğu olmayanlara karşılıyor devlet. Doktor kendisi söyledi bunu bana. Benim derdim tüp bebek değil tetkikleri yaptırmak olduğundan çok üstüne düşmedim o zaman. Özel de bu rapor çıkıyormu onu merak ettim ben.Elinde ne kadar test olursa olsun araştırma hastanesi kabul etmiyor bütün testleri en baştan yapıyorlar hormon testi,smear, rahim filmi, başka hormon değerlerinde bakılıyor tam hatırlamıyorum isimlerini sonra esin üroloji polikinligine yönlendiriyorlar eşinde tekrardan test veriyor üroloji doktoru uygun görür raporu verdikten sonra dosyanı teslim ediyosun bidahaki adet döneminde çağırıp tedaviye başlıyorsun tabi bunlar için inferlitife (kısırlık) bölümüne gitmek gerekiyor diger kadın doğum doktorları bunlarla ilgilenmiyor , bi araştırma hastanesini gidip şansını denemeni isterim en azından bilgi alırsın seni ona gore yönlendirir doktor gerçi doktoru daha göremedim asistanları ilgileniyor doktor aşılamayı yapıyor
Anladım sandım başvuru yapmak istiyorsunuz o konu hakkında bilgim yok ama sanmıyorum aşılama için rapor çıksıncanımcım ben bu dediklerinin hepsini zaten Zeynep Kamil de yaptırdım. İnfertilitede hepsini yaptırdım. Sperm testimi ze yaptrıdık. Rahim filmi, hormon testleri.... Şimdi ekstra olarak memografi de isteinyor dosya açılması için. ama benm devlette şansım yok çünkü benim bir evladım var. Hiç çocuğu olmayanlara karşılıyor devlet. Doktor kendisi söyledi bunu bana. Benim derdim tüp bebek değil tetkikleri yaptırmak olduğundan çok üstüne düşmedim o zaman. Özel de bu rapor çıkıyormu onu merak ettim ben.
Bende gidicem pazartesi günü inşallah nasıl baktılar sizeKızlar klomen kullanmayı bitirdim yarın Dr kontrolüm var yumurtalıklara bakacaklar muayenesi nasıl oluyor
MERHABA CNM BENDE ADET SOKTURUCU ICTIM GECEN AY 28 DE BASLADI 29-30 OYLE LEKELENME OLDU 1-2-3 KANAMAM OLDU ZATEN GENELDE 3 GUN SURER NET KANAMA BITINCE YANI ADETIMIN 3 CU GUNU BASLADIM KLOMENE 5 GUN ICTIM SABAH AKSAM SATI SATINE ICTIM SABAH 9 AKSAM 9 INSALLAH YARDIMCI OLMUSUMDUR SONRA 17 DE GECEN AY CATLATMA IGNESI OLDUMKızlar ben adet söktürücü kullandım bugün ilk gün kanamam çok çok az bi kaç damla diyebilirim.
İlk kez böyle oluyor ilaçtanmı bilemedim.
Adetin ilk günümü sayılıyor şimdi bugün? Klomene 3üncü günü başlicam. Bu durumu yaşamış olan varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?