Klomen kullananlar??

Ankadm kızlar normalde 3.günü hastaneye gidicektm ama pazar gününe denk geldiği için gitmedm. Mecbur pazartesi gidicem
Keşke bugün gitseydin canım genelde 2 ve 3. gün kontrol ediyorlar banada doktorun 2.günü gel demişti ama gidemedim 3.günü gittim bugün başladım ilaca

Evlendgmdem beri korunmadım 6.denemem bu ayda gebelik yok sanırım doktordan randevu aldım klomen istesem başlarmı sizce.yoksa bi sene dolmadan tedavi etmiyolarmı?

Bende sonraki hafta salı gidicem ayın 8'de geçen ay 2 yumurtam olmuştu 18 ve 19mm kendiliğinden çatlamış bakalım bu Ay inşallah olumlu sonuç alırım
İnş aramızda 1 hafta var desene beraber bekliyor sayılırız en azından bilgiilendiririz birbirimizi

Evlendgmdem beri korunmadım 6.denemem bu ayda gebelik yok sanırım doktordan randevu aldım klomen istesem başlarmı sizce.yoksa bi sene dolmadan tedavi etmiyolarmı?
Genelde tedaviye 1 senelik olunca başlıyorlar diye biliyorum ama çünkü 6 ay olmaması normal karşılanıyor

merhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?

Nasıl normal oluyor ben yumurtlama testi kullanıyorum günleri degerlendiriyorum o yüzden bana hiç normal gelmiyo;(
İşte bazen ne kadar değerlendirsek de olmuyor benim 2 seneyi geçti hayla yok yeni evliler de 1 seneye kadar bebek olmaması normal karşılanıyor fakat 30 yaş falan olması lazım ondan sonrakiler için 6 ay sizin yaşınız kaç bilmiyorum ama

Bu sonuca göre gebelik var hemen hemen 2 haftalık olmaya gidiyor umarım bebiş seninledir 2 gün sonra birdaha kan versene yükselişine falan bakarsın

Son düzenleme:
28im ben tüp bebek düşünücem olmazsa

28im ben tüp bebek düşünücem olmazsa
Doktora gidin o zaman tüp bebeklik birşey yoktur belki direk tüp bebek denemektense çatlatma iğnesi de olabilir aşılama da olabilir ben çatlatma iğnesi kullanıyorum şu an belki çok küçük bi sıkıntıdır belki hiç bir sıkıntı yoktur. Belki tedaviye başlayabilir en azından testlerini falan yaptırırsın

Ayın 3 ünde randevu aldım sabahına ader günüm inşallah hormon testi yapar bari onu yapsın en azından .yumurtlalıklarıma ultrasonla baktı normal sıkıntın yok demişti folik asit yazı sadece

Ayın 3 ünde randevu aldım sabahına ader günüm inşallah hormon testi yapar bari onu yapsın en azından .yumurtlalıklarıma ultrasonla baktı normal sıkıntın yok demişti folik asit yazı sadece
Folik asit destekleyici sanırım ben kullanmadım bilmiyorum eşine baktılar mı

MERHABA KIZLAR IGNEDEN SONRA 14 GUN SABAH TEST YAPTIM POZITIF KAN TAHLILI DE YAPTIRDIM YARIN SABAH ALICAM SONUCU INSALAH YUKSELMISTIR 14 GUN SONRA IGNENIN ETKISI OLAMAZ DI MI ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…