- 20 Ocak 2020
- 444
- 145
- 53
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Bende sonraki hafta salı gidicem ayın 8'de geçen ay 2 yumurtam olmuştu 18 ve 19mm kendiliğinden çatlamış bakalım bu Ay inşallah olumlu sonuç alırımHm anladım salı günü kontrole gidicem bende bakalım büyümüşmü yumurtalıklarım
Insalah cnm ya hamileyimdir bazi arkadaslar igneden 10 gun sonra yapmis 7-8 cikmisKan testinde de pozitif çıkmış canım hamilelik var kan takibi yaptır muhakkak 2 günde bi 2 katına çıkması lazım hayirli olsun
Keşke bugün gitseydin canım genelde 2 ve 3. gün kontrol ediyorlar banada doktorun 2.günü gel demişti ama gidemedim 3.günü gittim bugün başladım ilacaAnkadm kızlar normalde 3.günü hastaneye gidicektm ama pazar gününe denk geldiği için gitmedm. Mecbur pazartesi gidicem
Yarın tekrardan kan ver canım inşallah degerin artmıştırInsalah cnm ya hamileyimdir bazi arkadaslar igneden 10 gun sonra yapmis 7-8 cikmis
İnş aramızda 1 hafta var desene beraber bekliyor sayılırız en azından bilgiilendiririz birbirimiziBende sonraki hafta salı gidicem ayın 8'de geçen ay 2 yumurtam olmuştu 18 ve 19mm kendiliğinden çatlamış bakalım bu Ay inşallah olumlu sonuç alırım
Genelde tedaviye 1 senelik olunca başlıyorlar diye biliyorum ama çünkü 6 ay olmaması normal karşılanıyorEvlendgmdem beri korunmadım 6.denemem bu ayda gebelik yok sanırım doktordan randevu aldım klomen istesem başlarmı sizce.yoksa bi sene dolmadan tedavi etmiyolarmı?
Nasıl normal oluyor ben yumurtlama testi kullanıyorum günleri degerlendiriyorum o yüzden bana hiç normal gelmiyo;(Genelde tedaviye 1 senelik olunca başlıyorlar diye biliyorum ama çünkü 6 ay olmaması normal karşılanıyor
Evet haberleşelim konuşalım:)İnş aramızda 1 hafta var desene beraber bekliyor sayılırız en azından bilgiilendiririz birbirimizi
Sende yada eşinde bi sıkıntı var mı?İnş aramızda 1 hafta var desene beraber bekliyor sayılırız en azından bilgiilendiririz birbirimizi
İşte bazen ne kadar değerlendirsek de olmuyor benim 2 seneyi geçti hayla yok yeni evliler de 1 seneye kadar bebek olmaması normal karşılanıyor fakat 30 yaş falan olması lazım ondan sonrakiler için 6 ay sizin yaşınız kaç bilmiyorum amaNasıl normal oluyor ben yumurtlama testi kullanıyorum günleri degerlendiriyorum o yüzden bana hiç normal gelmiyo;(
Evet eşimde birşey yok da bende yumurta zayıflığı var tabi bide pcoSende yada eşinde bi sıkıntı var mı?
Bu sonuca göre gebelik var hemen hemen 2 haftalık olmaya gidiyor umarım bebiş seninledir 2 gün sonra birdaha kan versene yükselişine falan bakarsınmerhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?
28im ben tüp bebek düşünücem olmazsaİşte bazen ne kadar değerlendirsek de olmuyor benim 2 seneyi geçti hayla yok yeni evliler de 1 seneye kadar bebek olmaması normal karşılanıyor fakat 30 yaş falan olması lazım ondan sonrakiler için 6 ay sizin yaşınız kaç bilmiyorum ama
Doktora gidin o zaman tüp bebeklik birşey yoktur belki direk tüp bebek denemektense çatlatma iğnesi de olabilir aşılama da olabilir ben çatlatma iğnesi kullanıyorum şu an belki çok küçük bi sıkıntıdır belki hiç bir sıkıntı yoktur. Belki tedaviye başlayabilir en azından testlerini falan yaptırırsın28im ben tüp bebek düşünücem olmazsa
Ayın 3 ünde randevu aldım sabahına ader günüm inşallah hormon testi yapar bari onu yapsın en azından .yumurtlalıklarıma ultrasonla baktı normal sıkıntın yok demişti folik asit yazı sadeceDoktora gidin o zaman tüp bebeklik birşey yoktur belki direk tüp bebek denemektense çatlatma iğnesi de olabilir aşılama da olabilir ben çatlatma iğnesi kullanıyorum şu an belki çok küçük bi sıkıntıdır belki hiç bir sıkıntı yoktur. Belki tedaviye başlayabilir en azından testlerini falan yaptırırsın
Folik asit destekleyici sanırım ben kullanmadım bilmiyorum eşine baktılar mıAyın 3 ünde randevu aldım sabahına ader günüm inşallah hormon testi yapar bari onu yapsın en azından .yumurtlalıklarıma ultrasonla baktı normal sıkıntın yok demişti folik asit yazı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?