Klomen kullananlar??

İlk kızımda klomenle oldu şimdi tekrar klomenle hamileyim sormakak istediğiniz bir şey olursa
Hayırlıolsun inşallah
Maşallah
Klomeni kaç gün ve kaç adet kullandınız
Ilişki hangi dönem oldu adet bitimi sonrasında ilişki oldumu
Kaç gün ilşki devam etti rica etsem bunlar aklıma geliyor klomenin 4 .günü yarin son pazartesi kontrol var umaraim saglikla kalirim

çok teşekkür ederim tez vakitte sizde kavuşursunuz inşallah. Günde 2 adet 5 gün kullandım, sonra yumurtanın büyümesine göre çatlatma iğnesi verildi. Zaten doktor ilişki için size zaman verecek, şu günleri değerlendirin diye biz o günleri değerlendirdik tuttu elhamdülillah. Endişelenmeyin inşallah olur hakkınızda hayırlısı

Beta hcg ilk başta iki kat devam etmedi sonra da bugün kanama oldu değerim 180 Di 130 a düştü
Hep böyle düşün canım biliyorum zor ama rabbim bizim için en iyisini bilir ve şöyle bişey bak ilaçlar cok güzel fayda etti inşallah Bi dahaki ay bebeğinin mutlu haberini alırsın canım hiç fayda etmeyp tepki vermeyenlere var her zaman dua et bende ediyorum hep sizin için

Mrb kızlar bişi sorucam. Bende bu ay çatlatma iğnesi vurucam. Bugün hasta oldum pazar günü üçüncü günüm ama hastane o gün olmaz. P tesi gidebilirim ama adetimn 4.günü olmuş olucak. Klomeni 4. gün kullanabilio muyum acaba

Benim doktorum 5. Günü başlatıyor klomene belki senin kide öyle yapar

Merhaba iğnenin 11. Günü sizce ilaç etkisi mi? Burada 11. Gün hamile olduğunu öğrenenler var. Umarım öyledir

Eklentiler

• IMG_20201127_222533.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 22
Adet olduğun saatten ertesi güne sayıyorsan üç gün olmuş oluyor. Ama olduğun günü birinci gün baz alıyorsan dört gün. Ama asıl saati saatine hesaplamak gerekiyor. Fıkıhtada böyle. Ben hep öyle gidiyorum.

Neden herkes farkli gün veriyor ki ? Banada 3üncü gün dedi
Benide 3 günü çağırdı yumurtalıklarım baktı ben şimdi 2. Kez kullanıyorum neyse 3 günü çağırdı baktı kist falan yoktu ama ilaca 5. Gün başlattı ben 5 doktor değiştirdim sadece 2 si klomen verdi ikiside 5. Gün başlattı çok şükür bu doktorumdan memnunum

Kızlar 2.kez klomene başladım geçen ay catlatma iğnesi vermemisti kendiliğinden çatlamış kist oluşmamış çok şükür bu ayda catlatma iğnesi vermedi bakalım inşallah bu sefer olur

Ben geçen ay 3.gün başlamıştım şimdide 3.gün başlattı neye gore farklı günlerde başlatıyorlar bilmiyorum

merhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?

Ankadm kızlar normalde 3.günü hastaneye gidicektm ama pazar gününe denk geldiği için gitmedm. Mecbur pazartesi gidicem

Kan testinde de pozitif çıkmış canım hamilelik var kan takibi yaptır muhakkak 2 günde bi 2 katına çıkması lazım hayirli olsun

Kan testinde de pozitif çıkmış canım hamilelik var kan takibi yaptır muhakkak 2 günde bi 2 katına cikmasi lazım hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…