- 12 Eylül 2020
- 281
- 481
- 23
- 39
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
İlk kezmi klomen kullanıcaksın ?Slmlar bnde klomen kullanmaya başladım ama umutlarım tükeniyor.
Inşallah bu ay kalırız
Pazartesi yumurta takibim var inşallah tutar
canım sen bu testi ovülasyon testi yapar gibi sıvıyı keserek falan mı yaptın ya da direk mi yaptınYa arkadaşlar içime kurt düştü elimde gebelik testi yokdu ovi yapdım hatta Bi kaç gün öncede yapmıştım bildiğin hiç yoktu silikti şimdi bakın ikinci kez yumurtluyo muyum acabaEki Görüntüle 2725253
Hayır cnm bu ay 3 . Olucak ama tutmadiİlk kezmi klomen kullanıcaksın ?
Hayır olsun. İnşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız canımHayır cnm bu ay 3 . Olucak ama tutmadi
Kür filan kullanıyomusun ? Ben bu ay tutmazs gelecek ay soğan kürüyle denicem bakalımHayır cnm bu ay 3 . Olucak ama tutmadi
Hayr canım direk rastgele yaptımcanım sen bu testi ovülasyon testi yapar gibi sıvıyı keserek falan mı yaptın ya da direk mi yaptın
BENDE BUGÜN BİR BAKAYIMHayr canım direk rastgele yaptım
Ben 2. Oğluma soğan kuru ve klomen ile hamile kaldım hepsini denedim .denemedigim bir şey kalmadı ama bu sefer nasip olmuyorKür filan kullanıyomusun ? Ben bu ay tutmazs gelecek ay soğan kürüyle denicem bakalım
Inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin insallahHayır olsun. İnşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız canım
Ne oldu peki neden üzgünüm cnm çok geçmiş olsunKızlar kanamam başladıkaybediyorum galiba minik yavrumu
YaaaaKızlar kanamam başladıkaybediyorum galiba minik yavrumu
Ne oldu peki neden üzgünüm cnm çok geçmiş olsun
Yaaaanedennn
CanimmBeta hcg ilk başta iki kat devam etmedi sonra da bugün kanama oldu değerim 180 Di 130 a düştü
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah vardır bundada bir hayırBeta hcg ilk başta iki kat devam etmedi sonra da bugün kanama oldu değerim 180 Di 130 a düştü
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah vardır bundada bir hayırBeta hcg ilk başta iki kat devam etmedi sonra da bugün kanama oldu değerim 180 Di 130 a düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?