Klomen kullananlar??

İnşaAllah canım ya ondan korkuyorum kimyasal felan olursa die ama 3 gün olmasına rağmen banada iyi geldi ikinci daha silik ama ilk idrarda daha belli olurmş zateb
Hatta bende hafif lekelenme vardı ona rağmen kan verdim cıktı, insallah sende kimyasal değildir hiç stres yapma canım degerin yüksek çıkacak inanıyorum

Tamam canım inşallah benim normal gebelktr ve hepimize nasip eder rabbim

Inşallah canım inşallah, akıntı sıkıntı değil lekelenme olmasın sonucunu al için daha çok rahat edecek hayirli haberler al inşallah dualarım seninle
İnşaAllah canım gerçekten burda hepiniz cok yakınsınz içtensiniz rabbim gönlümüze göre versin inşallah tez zamanda, ben hiç inanamıyorum bu çiftizgiyi görmeye bile

İnşaAllah canım gerçekten burda hepiniz cok yakınsınz içtensiniz rabbim gönlümüze göre versin inşallah tez zamanda, ben hiç inanamıyorum bu çiftizgiyi görmeye bile
Hiç beklemediğin anda Allah nasip ediyor gerçekten Bende bu Ay olmayacak gibi hissediyorum hep merakta ediyorum ama biraz daha bekliyeceğim Allahım hayırlısını versin biz birbirimizin derdinden anlarız yasayan bilir bazen en yakının bile sana buradaki kisiler gibi samimi olmuyor hepimizin tek istediği küçücük mini minnak bi bebek

Haklısın canım aynen öyle ben bu ay olmaz diyodun hatta bu ayı geçdim inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama felan olur diyordum canım hiç test yapmak istemedim dün ovide pik görünce duramadım inşallah nasip olur hepimize canımmmm

Canım naptın ne zaman çıkıyor sonuc

Benim bu sabah ilk idrarla yaptıgım baya belirginlesti bakalim sabah kan da ne cikacak

Eklentiler

• IMG-20201122-WA0010.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…