- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
İnşaAllah canm demn Bi daha yaptım o biraz daha silik çıkdı ama ilk idrar diye herlade diğeri belirgin çıkdı sence olmama ihtimali varmıOhhh hadi hayırlısı tatlım beraber büyütürüz minnoşları
Arkadaşım gerçekten hayırlı olsun şuan var hamilesin bende öyle önümüzde daha dikkatli Bi yol var betanın sağlıklı yükselmesi kan ver sende inşallah artışı takip etİnşaAllah canm demn Bi daha yaptım o biraz daha silik çıkdı ama ilk idrar diye herlade diğeri belirgin çıkdı sence olmama ihtimali varmı
Tamam canım bugün acilde vericem akşamArkadaşım gerçekten hayırlı olsun şuan var hamilesin bende öyle önümüzde daha dikkatli Bi yol var betanın sağlıklı yükselmesi kan ver sende inşallah artışı takip et
Arkadaşım gerçekten hayırlı olsun şuan var hamilesin bende öyle önümüzde daha dikkatli Bi yol var betanın sağlıklı yükselmesi kan ver sende inşallah artışı takip et
Yaaaa kızlar ikinizin adına çoook mutlu oldum darısı bizleree inşallaaahTamam canım bugün acilde vericem akşam
İnşaAllah canımmmmYaaaa kızlar ikinizin adına çoook mutlu oldum darısı bizleree inşallaaah
Ayy ne güzel bi haber bariz hamilesin ya maşallah , iğnenin etkisi kesinlikle geçmiştir hemen kan ver canımEki Görüntüle 2725683 kızlar bakarmıson elim ayağım titriyor iğnemin 16. Günü bu sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım hala iğne etkisi olabilirmi
Birazdan acile gidicez canm cok sabırsızım bidaha yaptım oda silik çıkdı bu ilk idrarla daha koyu tabi adet günüme de 3 gün var inşallah vardır demiAyy ne güzel bi haber bariz hamilesin ya maşallah , iğnenin etkisi kesinlikle geçmiştir hemen kan ver canım
Canım sonucu bana da haber ver lütfen rabbim yüzünü güldürsün inşallahBirazdan acile gidicez canm cok sabırsızım bidaha yaptım oda silik çıkdı bu ilk idrarla daha koyu tabi adet günüme de 3 gün var inşallah vardır demi
Amin inşallah canım ya korkuyorum yoktur yanılıyorumdur dieCanım sonucu bana da haber ver lütfen rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Bence var canım ben kimyasal gebelik geçirdiğimde çok daha silikti inşallah var çok kutlu oldum bizide haberdar et canımBirazdan acile gidicez canm cok sabırsızım bidaha yaptım oda silik çıkdı bu ilk idrarla daha koyu tabi adet günüme de 3 gün var inşallah vardır demi
Bence var canım gönlünü ferah tut sen stres yapmaAmin inşallah canım ya korkuyorum yoktur yanılıyorumdur die
İnşaAllah canım ya ondan korkuyorum kimyasal felan olursa die ama 3 gün olmasına rağmen banada iyi geldi ikinci daha silik ama ilk idrarda daha belli olurmş zatebBence var canım ben kimyasal gebelik geçirdiğimde çok daha silikti inşallah var çok kutlu oldum bizide haberdar et canım
Tamam canımBence var canım gönlünü ferah tut sen stres yapma
İnşaAllah canımm yaHadi insallah hahirli haber verirsin cnm
Canım sen kimyasal da e zaman yapmştn test adet tarihinden sonramıBence var canım ben kimyasal gebelik geçirdiğimde çok daha silikti inşallah var çok kutlu oldum bizide haberdar et canım
Verdinmi kan canım ?Canım sen kimyasal da e zaman yapmştn test adet tarihinden sonramı
İn 1 saat sonra cıkacak sonucVerdinmi kan canım ?
Evet canım adetim 3 gün geçmişti bende adet olmayı bekliyordum ki klomene başlıyayım bi an şüphelendim test yaptım çok çok silik cıktı hemen kan verdim değerim 23 cıktı o günü adet oldum kan vermeseydim adet oldum derdim yani 2 gün sonra bidaha batırdım 29 cıktı doktor kimyasal dedi 4 gün sonra bidaha kan verdim 7 çıkmıştı daha da baktirmadimCanım sen kimyasal da e zaman yapmştn test adet tarihinden sonramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?