- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Ben bitane daha aldim sabah ilk idrarla bidaha yapacam insallah beraber hamile oluruz yaaEşim almış canm yarın yapıcam dua et banada
Ben bitane daha aldim sabah ilk idrarla bidaha yapacam insallah beraber hamile oluruz Y
İnşaAllah canm ben cok tedirgin çünkü adet olucak gibi ağrım var zonkluyo resmenBen bitane daha aldim sabah ilk idrarla bidaha yapacam insallah beraber hamile oluruz yaa
İnşaAllah canm ben cok tedirgin çünkü adet olucak gibi ağrım var zonkluyo resmen
Ayy kızlar inşallah hamilesinizdir ya güzel.haberlerle gelin inşaallah bende hâlâ belirti yok beklemedeyim adetime 7 gün varBen bitane daha aldim sabah ilk idrarla bidaha yapacam insallah beraber hamile oluruz yaa
Sağol canım benim inşallah vardır. Rabbim isteyen herkese versin ben iki gün önce kan vermiştim 8 çıkmıştı beta sabahı da idrar testi yapmıştım hayalet çizgi bile yoktu bugün baya belli ama bilmiyorum bana öyle geliyor yadaAyy kızlar inşallah hamilesinizdir ya güzel.haberlerle gelin inşaallah bende hâlâ belirti yok beklemedeyim adetime 7 gün var
Yok canm belli bende gördüm sen hamile bir kadınsın artıkkkSağol canım benim inşallah vardır. Rabbim isteyen herkese versin ben iki gün önce kan vermiştim 8 çıkmıştı beta sabahı da idrar testi yapmıştım hayalet çizgi bile yoktu bugün baya belli ama bilmiyorum bana öyle geliyor yada
İnşaAllah canm sen geçen ay kaçında adet oldunAyy kızlar inşallah hamilesinizdir ya güzel.haberlerle gelin inşaallah bende hâlâ belirti yok beklemedeyim adetime 7 gün var
InsallahKizlar ignenin 17.gunu beta 8 cikmisti testim bu galiba hamileyimmmm
Geçen ayın 26sinda adet olmuştum ama yumurtlamam adetin 19.günü olmuştu ovulasyon testiyle baktığımda, bu Ay adetin 13.günu yumurtlama oldu ne zaman adet olurum bilmiyorum acaba pazartesi erken gebelik testi yapsam mı çok merak ediyorum bide diyorum bekle adet tarihin geçsin sonra yap kararsızımİnşaAllah canm sen geçen ay kaçında adet oldun
Bence hamilesin canım bütün belirtiler seninle ❤Sağol canım benim inşallah vardır. Rabbim isteyen herkese versin ben iki gün önce kan vermiştim 8 çıkmıştı beta sabahı da idrar testi yapmıştım hayalet çizgi bile yoktu bugün baya belli ama bilmiyorum bana öyle geliyor yada
Ayşecim bence Bi ihtimal daha şanslısın iğne etkisi mi şu bu derdin yok beklemek iyi tabi de yaparsan da çıkar gibi geldi banaGeçen ayın 26sinda adet olmuştum ama yumurtlamam adetin 19.günü olmuştu ovulasyon testiyle baktığımda, bu Ay adetin 13.günu yumurtlama oldu ne zaman adet olurum bilmiyorum acaba pazartesi erken gebelik testi yapsam mı çok merak ediyorum bide diyorum bekle adet tarihin geçsin sonra yap kararsızım
Bekle canm bencede benimde adetim 25 inde olmuştu 15. Gün yumurtlama gördümGeçen ayın 26sinda adet olmuştum ama yumurtlamam adetin 19.günü olmuştu ovulasyon testiyle baktığımda, bu Ay adetin 13.günu yumurtlama oldu ne zaman adet olurum bilmiyorum acaba pazartesi erken gebelik testi yapsam mı çok merak ediyorum bide diyorum bekle adet tarihin geçsin sonra yap kararsızım
Doğru söylüyorsun canım iğne olmadım ya hic bi belirti yaşamıyorum inşallah tutmuştur inşallah bu ay hepimizde guzel haberler veiririzAyşecim bence Bi ihtimal daha şanslısın iğne etkisi mi şu bu derdin yok beklemek iyi tabi de yaparsan da çıkar gibi geldi bana
Ben biraz sabirsizim bekleyebildigim kadar bekliycem canımBekle canm bencede benimde adetim 25 inde olmuştu 15. Gün yumurtlama gördüm
Herseyine raziyim o bi olsun
Ilk idrarla yaptığım daha netti şimdi yine yaptım silk birazOyyyhosgeldin minossss
Ohhh hadi hayırlısı tatlım beraber büyütürüz minnoşlarıEki Görüntüle 2725683 kızlar bakarmıson elim ayağım titriyor iğnemin 16. Günü bu sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım hala iğne etkisi olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?