- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Tam 15 canm ama testim olsa elimde yaparım ama aldırmakta istemiyorum tek çizgi hissediyorum çünküİğne yapalı ne kadar oldu canım senin hemen hemen 15 olması lazım senin de yapsan belki çıkar
15 güne geçer canım iğne ama kendin bilirsin umarım hiç beklemediğin Bi anda öğrenirsin öyle daha güzel olurTam 15 canm ama testim olsa elimde yaparım ama aldırmakta istemiyorum tek çizgi hissediyorum çünkü
Ya arkadaşlar içime kurt düştü elimde gebelik testi yokdu ovi yapdım hatta Bi kaç gün öncede yapmıştım bildiğin hiç yoktu silikti şimdi bakın ikinci kez yumurtluyo muyum acaba15 güne geçer canım iğne ama kendin bilirsin umarım hiç beklemediğin Bi anda öğrenirsin öyle daha güzel olur
Gerçekten kafam cok karışık keşke yapmasaydım sence 2. Yumurtlamam mümkünü adete 4 gün varkenAma insallah hamilesindir
Olamaz bence ama bi haberde gormustum hamileyken hamile kalan bi kadin hayirlisi olsun cnm. Insallah vardir gobusunde minosGerçekten kafam cok karışık keşke yapmasaydım sence 2. Yumurtlamam mümkünü adete 4 gün varken
Inşallah canm ya ama korkuyorum negatf cıkacak diyeOlamaz bence ama bi haberde gormustum hamileyken hamile kalan bi kadin hayirlisi olsun cnm. Insallah vardir gobusunde minos
Korkma sakin ol bizde bi senedir istiyoruz insalah bu ay olur bn de cok heycanliyim sabirsizim sabrin sonu selametir insallah 4 gun igneden sonra 15 ci gunu iple cekiyorumInşallah canm ya ama korkuyorum negatf cıkacak diye
Benimde 14. Günüm söz verdim kendime test yapmicam diye zaten yok kendimi üzmiyim hep o kafadaydımKorkma sakin ol bizde bi senedir istiyoruz insalah bu ay olur bn de cok heycanliyim sabirsizim sabrin sonu selametir insallah 4 gun igneden sonra 15 ci gunu iple cekiyorum
Pardon 15. GünümBenimde 14. Günüm söz verdim kendime test yapmicam diye zaten yok kendimi üzmiyim hep o kafadaydım
Vardir iyi dusunelim iyi olsun bu pandemi doneminde de cok zor ama napalimPardon 15. Günüm
Öyle canm yaVardir iyi dusunelim iyi olsun bu pandemi doneminde de cok zor ama napalim
Yaa arkadaşım çok mutlu oldum hamilesin inşallahYa arkadaşlar içime kurt düştü elimde gebelik testi yokdu ovi yapdım hatta Bi kaç gün öncede yapmıştım bildiğin hiç yoktu silikti şimdi bakın ikinci kez yumurtluyo muyum acabaEki Görüntüle 2725253
İşallah öyle dir eğer hamileysem şok olurum hiç beklemiyordum böyle daha 2 gün önce silikti ovi testim ama umut etmekte istemiyorum yarın sabah gebelik testi yapıcamÖyle canm
Yaa arkadaşım çok mutlu oldum hamilesin inşall
Arkadaşım coook sevindim rabbim sağlıkla kucağına aldırsın sen hep hamilesin gibi geliyordu en başından banaKizlar ignenin 17.gunu beta 8 cikmisti testim bu galiba hamileyimmmm
Yaa içime doğdu kesin sende de var ya çok mutluyum en kısa zamanda sende yap testArkadaşım coook sevindim rabbim sağlıkla kucağına aldırsın sen hep hamilesin gibi geliyordu en başından bana
Eşim almış canm yarın yapıcam dua et banadaYaa içime doğdu kesin sende de var ya çok mutluyum en kısa zamanda sende yap test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?