- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.673
- 798
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Canım ben 9 aydır istiyorum istediğim ilk ay hamile kaldım kimyasal oldu bi daha hamile kalamadım hormon testlerim normaldi fakat tiroid antikorlarım biraz yüksekti ve ins direncim 4,5 lardaydı kadın doğumcu ins direncinin yumurtlamayı bozacağını kaliteli yumurta gelişimini engelleyeceğini düşürmem gerektiğini düşmeden tedavi veremeyeceğini verse bile başarısız olacağını söyledi ben de endokrincinin tavsiyesi ile düşük doz bir tiroid ilacına başladım ins direncim için de beslenmeme dikkat ederek ikisini de düşürdüm geçen ay başı yaptırdığım testte ikisi de normale dönmüştü daha sonra kadın doğum Dr uma gittim muayne etti herhangi bir kist enfeksiyon sıkıntı yaratacak bi durum yok 2 yumurta büyüyor bu ayı değerlendirin regl olursan 3. Günü gel klomene başlıyalım dedi bakalım bu ay nasıl bi macera bekliyor beniSenin Bi sorunun varmı
Maşallah ne güzel kalırsın o zaman canm inşallahCanım ben 9 aydır istiyorum istediğim ilk ay hamile kaldım kimyasal oldu bi daha hamile kalamadım hormon testlerim normaldi fakat tiroid antikorlarım biraz yüksekti ve ins direncim 4,5 lardaydı kadın doğumcu ins direncinin yumurtlamayı bozacağını kaliteli yumurta gelişimini engelleyeceğini düşürmem gerektiğini düşmeden tedavi veremeyeceğini verse bile başarısız olacağını söyledi ben de endokrincinin tavsiyesi ile düşük doz bir tiroid ilacına başladım ins direncim için de beslenmeme dikkat ederek ikisini de düşürdüm geçen ay başı yaptırdığım testte ikisi de normale dönmüştü daha sonra kadın doğum Dr uma gittim muayne etti herhangi bir kist enfeksiyon sıkıntı yaratacak bi durum yok 2 yumurta büyüyor bu ayı değerlendirin regl olursan 3. Günü gel klomene başlıyalım dedi bakalım bu ay nasıl bi macera bekliyor beni
inşallah canım vesile olur umarım klomen...Maşallah ne güzel kalırsın o zaman canm inşallah
Baya hamile kalan var ama tabi doktorlarda ilaçlarda sadece vesile rabbim verirse olurinşallah canım vesile olur umarım klomen...
bakalım bekliyoruz zamanımızı ne zaman nasip olacak :)Baya hamile kalan var ama tabi doktorlarda ilaçlarda sadece vesile rabbim verirse olur
Rabbim aramadan tez zamanda verir inşallah özendirmedenbakalım bekliyoruz zamanımızı ne zaman nasip olacak :)
İnşallah canım isteyenin kucağını boş bırakmasın rabbimRabbim aramadan tez zamanda verir inşallah özendirmeden
Aaa inşallah vardır yaaKızlar bugün yaptırdım beta hcg 4 çıktı bilmiyorum ki kafam karıştı13.gün bugün iğneden sonra
Bilmiyorum ki cavım 4 biraz değişik geldi bana hep 0 çıkardı benim diğer aylar acaba İlacın etkisi mi geçmediAaa inşallah vardır yaa
İnşaAllah vardırBilmiyorum ki cavım 4 biraz değişik geldi bana hep 0 çıkardı benim diğer aylar acaba İlacın etkisi mi geçmedi
İnşallah canımİnşaAllah vardır
Inşallah vardır canım 2 gün sonra tekrarla hayırlısı olsunBilmiyorum ki cavım 4 biraz değişik geldi bana hep 0 çıkardı benim diğer aylar acaba İlacın etkisi mi geçmedi
İnşallah canım erken yapmışsın dedi doktorum sınırda 2 gün sonra tekrarla dedi bakalım hayırlısıInşallah vardır canım 2 gün sonra tekrarla hayırlısı olsun
Evet bugün daha 13.gün inşallah güzel haberler alacaksınİnşallah canım erken yapmışsın dedi doktorum sınırda 2 gün sonra tekrarla dedi bakalım hayırlısı
İnşaAllah güzel haber alırsın zanm bende böyle ikilemde kalmiyim diye 17. Gün yapıcam test eğer adet olmazsamİnşallah canım erken yapmışsın dedi doktorum sınırda 2 gün sonra tekrarla dedi bakalım hayırlısı
Ben adetin 3.günü başladım ilaca 10.günü doktor kontrolüne gittim bende günde 2 kere kullandım sabah akşamHanımlar merhaba. 2. Kez klomen kullanıyorum. İlk kullandigimda günde 1 sefer kullandım ama yumurtam buyumedi. Doktor şimdi günde 2 defa kullan 10 gün sonra kontrole gel dedi. Şimdi ben ilaç bittikten 10 gün sonra mi gitmeliyim yoksa ilaç kullandığım ilk günden itibaren 10. Günde mi gitmeliyim?
Aynen bende o şekildeyim. Ee sizin son durum ne oldu etki etti miBen adetin 3.günü başladım ilaca 10.günü doktor kontrolüne gittim bende günde 2 kere kullandım sabah akşam
Pardon ya ben 12.günü gitmişim şimdi takvimime baktımda ama doktor sana 10 gun sonra gel demis ozaman git , gittiğimde 2 tane yumurtam oluşmuştu 18 ve 19mm doktor çatlama iğnesi vermedi bu ay böyle deneyeceğiz dedi iliski gunu soyledi inşallah çatlamıştır şuan beklemedeyim 10 gün sonra test yapacağım. Siz klomene kaçıncı gün başladınızAynen bende o şekildeyim. Ee sizin son durum ne oldu etki etti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?