• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emirim19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
165
81
28
31
Surecinizi paylasirmisiniz arkadaslar

Ne zaman kullanmaya basladiniz,

Kac doz kullandiniz,

Kac yumurtaniz olustu,

Catlatma ignesi oldunuz mu,

Kacinci ayda hamile kaldiniz

Doktorunuzun onerileri nelerdi

Kendiniz ovulasyon testi yaptiniz mi

Ben varim ;)

Merhaba adel, bende femara ilaç menapur iğne ve ovitrelle kullandım
Yani klomen değil, yinede kaçıncı iğnende hangi değerlerle felan sürecini anlatabilirmisin
Canim ben marrta basladim klomene. Adet düzensizliğim vardı ve yumuslarda büyüme olmuyodu. Doktorum klomeni verdi 5 gun kullanıp gittim yumuslara bakti yine büyüme olmamıştı 15mm 16mm olmuşlardı ama ona ragmen catlatma ignesi vurdu lakin igneden 14 gun sonra adet oldumm ve adetin 3.günü tekrar gitim yine klomen verdi tekrar ayni kullanip gittim bu sefer 16mm 17mm olmuslardi yine istenilen büyüklüğe gelmemişlerdi yine iğneyi vuruldum bu sefee 18 gun sonra adet oldum böyle olunca biz ara vermek istedik zaten ramazan da geliyodu ara verelim dedik verdik. Ama bu esnada adetlerim düzene girmisti klomenin etkisiyle. O sırada burda bi arkadasin ovuslasyon testiyle hamile kalmasni okudim bende denemek istedim bi 10 gun kadar kullandim tedaviye ara vereli 4 ay olmuştu hala yoktu neyse ovu testini kullandım iste o son ay adetim 10 gün gecikti aha dedim kendimce yine duzensiz olmaya basladim diye. O sabah korka korka umutsuz bi sekilde testi yaptim ve çift çizgiyi gördüm 🤗

Canim ben marrta basladim klomene. Adet düzensizliğim vardı ve yumuslarda büyüme olmuyodu. Doktorum klomeni verdi 5 gun kullanıp gittim yumuslara bakti yine büyüme olmamıştı 15mm 16mm olmuşlardı ama ona ragmen catlatma ignesi vurdu lakin igneden 14 gun sonra adet oldumm ve adetin 3.günü tekrar gitim yine klomen verdi tekrar ayni kullanip gittim bu sefer 16mm 17mm olmuslardi yine istenilen büyüklüğe gelmemişlerdi yine iğneyi vuruldum bu sefee 18 gun sonra adet oldum böyle olunca biz ara vermek istedik zaten ramazan da geliyodu ara verelim dedik verdik. Ama bu esnada adetlerim düzene girmisti klomenin etkisiyle. O sırada burda bi arkadasin ovuslasyon testiyle hamile kalmasni okudim bende denemek istedim bi 10 gun kadar kullandim tedaviye ara vereli 4 ay olmuştu hala yoktu neyse ovu testini kullandım iste o son ay adetim 10 gün gecikti aha dedim kendimce yine duzensiz olmaya basladim diye. O sabah korka korka umutsuz bi sekilde testi yaptim ve çift çizgiyi gördüm 🤗
Yaaaa ne güzel, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, teşekkür ederim cevapların için

Yaaaa ne güzel, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, teşekkür ederim cevapların için
Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah darisi tüm isteyenlere 🤗
Bu arada yememe dikkat ettim saglikli ne varsa😊

Inşallah

Surecinizi paylasirmisiniz arkadaslar

Ne zaman kullanmaya basladiniz,

Kac doz kullandiniz,

Kac yumurtaniz olustu,

Catlatma ignesi oldunuz mu,

Kacinci ayda hamile kaldiniz

Doktorunuzun onerileri nelerdi

Kendiniz ovulasyon testi yaptiniz mi
merhabalar,

bende menapur, famara ve klomen kullandım. doktor çok yüksek doza başlamıcaz dedi. o yüzden. bu şekilde ilerledik şükür 2. yumurta toplantı ve döllenip donduruldu. havuz yöntemine gidicez bu adet olmamla birlikte. tekrar tedaviye başlıcaz. hedef 5 embriyo elde etmek. tedavim bitince 2 ay beklicem sonra transfer yapılcak nasipse.

merhabalar,

bende menapur, famara ve klomen kullandım. doktor çok yüksek doza başlamıcaz dedi. o yüzden. bu şekilde ilerledik şükür 2. yumurta toplantı ve döllenip donduruldu. havuz yöntemine gidicez bu adet olmamla birlikte. tekrar tedaviye başlıcaz. hedef 5 embriyo elde etmek. tedavim bitince 2 ay beklicem sonra transfer yapılcak nasipse.
Hadi insaAllah canim rabbim saglikla nasip etsin insaAllah

merhabalar,

Canim yumurtlaman klomenden kac gun sonra oldu birde adet dongun kac gun

Canim yumurtlaman klomenden kac gun sonra oldu birde adet dongun kac gun
canım 27.28 gün adet döngüm. hiçte şaşmadı bu zamana kadar. ama işte bu sorunların olcağını kestiremiyorsun. canım benim yumurtalar destek için tüp bebekte de kullanılıyormuş klomen. yani 2. günde 1 doktora gittim. tedaviye cevap verdiler ama yumurtlama hakkında bilgim yok canım ne desem yalan olur.

Back