• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü

Cuma gününe randevu aldım gideceğim acaba rapor verir mi ? Özelde gitmiştim hemen rapor verir sana dedi sürekli 1 sene sonra bu kadar bile şansın olmayacak diyorlar hemen tüp bebek dene diyorlar çok karıştım gerçektwn
Hemen bir günde rapor verilmiyor tabiki bazı şartlar var onları sağladıktan sonra evrak istiyorlar onları topluyorsunuz.
Bazı testler var onları yaptırmamız gerekiyor hsg yapılması gerekiyor eşinin de ürolojiye gözükmesi gerekiyor yani bir süreç ama çıkar rapor çünkü amh düşük. Gidince rapor hakkında bilgi alırsın

Hemen bir günde rapor verilmiyor tabiki bazı şartlar var onları sağladıktan sonra evrak istiyorlar onları topluyorsunuz.
Bazı testler var onları yaptırmamız gerekiyor hsg yapılması gerekiyor eşinin de ürolojiye gözükmesi gerekiyor yani bir süreç ama çıkar rapor çünkü amh düşük. Gidince rapor hakkında bilgi alırsın
Büyün hepsini yaptık kuzum eşim iki kere test verdi rapor aldık bende hah çektirdim sorun çıkmadı yani şu an her şey var gibi ama bilmiyorum bir yanım korkuyor açıkçası ama başka şansımız da yok gibi

Back