Merhaba kızlar... bende ara ara girebiliyorum cevap yazmasam da yazışmalarınızın hepsini okuyorum... ben de klomen kullanmıştım ama iğne vermedi doktor ilk deneme diye... her ay çok fazla akıntım olurdu ama bu ay nerdeyse hiç olmadı diyebilirim çatlayıp çatlamadığını anlayamadım.. ramazan dolayısı ile ilişki günlerinde de pek verimli olamadık... birde bahsettiğin basınç baskı var ya 3 gün bende de oldu otururken ilişki de fln sanki yumurtalıklarım patlayacaktı.. ama şimdi geçti çok şükür.. 18 mayısta gittiğimde doktor hamilelik olmaz 15 günde adet olursın dedi yani 2 hazirana denk geliyo bende beklemedeyimm... dualarımdasınız tez zamanda kavuşalım miniklerimize...AmiinSende hala akıntı yokmu tatlımm.? Bende de kesildi demek ki o gün yumurtladım ben. dur bakalım bekle biraz daha
Sende hala akıntı yokmu tatlımm.? Bende de kesildi demek ki o gün yumurtladım ben. dur bakalım bekle biraz daha
bugün 11. günüm canım. kendim takip edicem artık testlerle. bana da büyüyecekmiş gibi geliyor ya daha
Merhaba Canım , benim klomen kullanırken 2 gün yoğun akıntım oldu, sonrasında iğne vurulduğumun ertesi gün yoğun bir akıntı oldu o gün ilişki oldu ve o anda bile akıntı çok yoğundu ilk defa oldu bu yoğunluk, ve belirttiğin gibi ilşki sırasında yumurtalıklarım acıdı sanki hissettim.Merhaba kızlar... bende ara ara girebiliyorum cevap yazmasam da yazışmalarınızın hepsini okuyorum... ben de klomen kullanmıştım ama iğne vermedi doktor ilk deneme diye... her ay çok fazla akıntım olurdu ama bu ay nerdeyse hiç olmadı diyebilirim çatlayıp çatlamadığını anlayamadım.. ramazan dolayısı ile ilişki günlerinde de pek verimli olamadık... birde bahsettiğin basınç baskı var ya 3 gün bende de oldu otururken ilişki de fln sanki yumurtalıklarım patlayacaktı.. ama şimdi geçti çok şükür.. 18 mayısta gittiğimde doktor hamilelik olmaz 15 günde adet olursın dedi yani 2 hazirana denk geliyo bende beklemedeyimm... dualarımdasınız tez zamanda kavuşalım miniklerimize...Amiin
ben ilaç kullanımımın 11. günü gittim doktora sağ 22 olmuştu, diğeri normaldi sanırım hatırlamıyorum, erken olgunlaşmış olabilir. bu tarihler daha erken zaman var bana göre, 15. 16. güne kadar büyüyebilir.Döngün kaç canim? Benim 13. gün 19 mm idi mesela. Bence de buyur, sen gün aşırı çalışmalara başla, sadece teste bağlı kalma
İstet deseydin istemiyorsun deyip durma deİnanmaktan geciyor hersey iste demek ki bizim sorunumuz inanmiyoruz kendimize yok yaa kesin yok yokk yok bu ayda olmucak Altan alttan kuruyoruz o vesveseci tarafimizi bi bastirsakk
Merhaba kızlar... bende ara ara girebiliyorum cevap yazmasam da yazışmalarınızın hepsini okuyorum... ben de klomen kullanmıştım ama iğne vermedi doktor ilk deneme diye... her ay çok fazla akıntım olurdu ama bu ay nerdeyse hiç olmadı diyebilirim çatlayıp çatlamadığını anlayamadım.. ramazan dolayısı ile ilişki günlerinde de pek verimli olamadık... birde bahsettiğin basınç baskı var ya 3 gün bende de oldu otururken ilişki de fln sanki yumurtalıklarım patlayacaktı.. ama şimdi geçti çok şükür.. 18 mayısta gittiğimde doktor hamilelik olmaz 15 günde adet olursın dedi yani 2 hazirana denk geliyo bende beklemedeyimm... dualarımdasınız tez zamanda kavuşalım miniklerimize...Amiin
Sen gün aşırı ilişkiyi sakın ihmal etme canım, birde burada mı okumuştum hatırlamıyorum ama, sıcak duş alıp öyle ilişkide bulunun diyorlar, rahim açılıyormuş. erkekte de tam tersi. ya hepsi bahane gerçi vesile olsun diye yapıyoruz ama, umutsuz olmak yok.Yok kuzum ya valla kupkuru :)
Ben üzülmedim ama suan sağ tarafımdaki sancıyı geceden beri cekiorm neyin nesi bilmıorm saddece su agrımın gecmesini beklıormAhhh ahh 28 mayıs dogum günüm ay ortasi ne hayaller kurdum bat dedim dogum günüme de yakin hamile kalirsam ne harika bir dogum gunu olur bebegimle yeniden dogarim ölmedim ya sitresten aferim bana ve size deuniq12 S sunshine__ @Senella Alkışlıyorum bizi iyiyiz ya bu ay da yıkılmadık Hergun belirti aradik durduk. Kendi anotomimizi guzel inceledik yalnız neremiz de ne var biliyoruz ama biz yine oylemiydik acaba deriz kızlar cabuk guzel toparladık öyle mi sanmiyorum degil mi?
canm adetin nasıl gelıomu benim gelıo ama cok az ve agrım devam ediyoKaçıncı günü gitmiştin peki yeni doktora
döngüm 32-34 falan canım. seninkine göre küçük kalıyor benim yumurta günde 2mm büyüdüğünü düşünürsekDöngün kaç canim? Benim 13. gün 19 mm idi mesela. Bence de buyur, sen gün aşırı çalışmalara başla, sadece teste bağlı kalma
yaa o zaman büyür benimki de :))ben ilaç kullanımımın 11. günü gittim doktora sağ 22 olmuştu, diğeri normaldi sanırım hatırlamıyorum, erken olgunlaşmış olabilir. bu tarihler daha erken zaman var bana göre, 15. 16. güne kadar büyüyebilir.
Hihihii ne güzel demişsin valla. Ben şuan zaten neremden damar geçiyor neremde leke var nerem büyümüş küçülmüş ezberledimAhhh ahh 28 mayıs dogum günüm ay ortasi ne hayaller kurdum bat dedim dogum günüme de yakin hamile kalirsam ne harika bir dogum gunu olur bebegimle yeniden dogarim ölmedim ya sitresten aferim bana ve size deuniq12 S sunshine__ @Senella Alkışlıyorum bizi iyiyiz ya bu ay da yıkılmadık Hergun belirti aradik durduk. Kendi anotomimizi guzel inceledik yalnız neremiz de ne var biliyoruz ama biz yine oylemiydik acaba deriz kızlar cabuk guzel toparladık öyle mi sanmiyorum degil mi?
Büyür tabii canım , sen gün aşırı ilişkiyi aksatma sakın.yaa o zaman büyür benimki de :))
döngüm 32-34 falan canım. seninkine göre küçük kalıyor benim yumurta günde 2mm büyüdüğünü düşünürsek
döngüm 32-34 falan canım. seninkine göre küçük kalıyor benim yumurta günde 2mm büyüdüğünü düşünürsek
Ya keske hergunumu not alsaydim sayfa baslarini numaralandirsaydim bakar dururdum fark varmı ( yapim ya evet evet ben yapicam not alicamHihihii ne güzel demişsin valla. Ben şuan zaten neremden damar geçiyor neremde leke var nerem büyümüş küçülmüş ezberledimhaziranda da başlıyormuşuz tekrardan ne gülerim ama
Ya keske hergunumu not alsaydim sayfa baslarini numaralandirsaydim bakar dururdum fark varmı ( yapim ya evet evet ben yapicam not alicam
tamam canım doktor bugün ilişki yok dedi. yarından itibaren başlarım:)Büyür tabii canım , sen gün aşırı ilişkiyi aksatma sakın.
evet ya ben de anlamadım ilaçsızken 13 mm ilaçlıyken 12 mm ilginç :)Normalde 2mm. Mesela benim geçen ay, 12. günden sonra aşırı büyümüş kiste döndü. Bu yumurtalar başka kafada, net durumları yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?