- 14 Kasım 2017
- 1.363
- 799
- 43
- 36
İğne vurdu dimi sana ? bana da gittiğim gün ilişki yok dedi.tamam canım doktor bugün ilişki yok dedi. yarından itibaren başlarım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne vurdu dimi sana ? bana da gittiğim gün ilişki yok dedi.tamam canım doktor bugün ilişki yok dedi. yarından itibaren başlarım:)
yok canım iğne yapmadı. gelecek ay klomen dozu artacakmış. yine olmazsa iğne tedavisine başlayacakmışİğne vurdu dimi sana ? bana da gittiğim gün ilişki yok dedi.
yok canım iğne yapmadı. gelecek ay klomen dozu artacakmış. yine olmazsa iğne tedavisine başlayacakmış
evet canım hastanedeyim. ovulasyon takibi yapıcam ya o zaman kırmızı çıktığında sızı var deyip gidecem doktora o zaman baksın bakalım kaç mm:)Sen hastanedeydin dimi, tekrar usg yaptırsana pzt falan
evet canım hastanedeyim. ovulasyon takibi yapıcam ya o zaman kırmızı çıktığında sızı var deyip gidecem doktora o zaman baksın bakalım kaç mm:)
Geliyor her zamanki gibi ama benim zaten aman aman yoğun olmaz değiştirmesem 3 pedle tamamlarım adeticanm adetin nasıl gelıomu benim gelıo ama cok az ve agrım devam ediyo
Bence bu ay olmasa da diğer ay klomenle olur canım, vucudumuza bir anda hormon yükledik bir şekilde tepki veriyor. ama sen yinede çalışmalara devam et :)yok canım iğne yapmadı. gelecek ay klomen dozu artacakmış. yine olmazsa iğne tedavisine başlayacakmış
tamam canım yazarım tabii bugünden başlıyorum test yapmayaTabi canim taktık güzel, sahip olduğun nimetlerin keyfini çıkar ve yaz mutlaka son durumu
durmak yokkk:)Bence bu ay olmasa da diğer ay klomenle olur canım, vucudumuza bir anda hormon yükledik bir şekilde tepki veriyor. ama sen yinede çalışmalara devam et :)
O da varr bak iyi soyledin bu sefer 13 gununden once testtttte yapmicam zaten bir tane kaldı. bir de bu var cok korkuyorum 3 yumurta olursa iptal ediyorlar burda asılmayı lutfen olmasin. Bu aksam başlıyorum Zihnimi toparlayip rahat birakmam lazimSen öyle yaparsan olumlamalar ne olacak :)
Bir bakmışsınız Harizanda ikiz olmuş :)))Geliyor her zamanki gibi ama benim zaten aman aman yoğun olmaz değiştirmesem 3 pedle tamamlarım adeti
O da varr bak iyi soyledin bu sefer 13 gununden once testtttte yapmicam zaten bir tane kaldı. bir de bu var cok korkuyorum 3 yumurta olursa iptal ediyorlar burda asılmayı lutfen olmasin. Bu aksam başlıyorum Zihnimi toparlayip rahat birakmam lazim
Bir bakmışsınız Harizanda ikiz olmuş :)))
2 ci paketten iki tane kaldı benim ne guzel ya benim cok kanamam oluyor kendimi bildim bileli. Oyleki sabah uyandigimda degistirirken kanadina kadar be yaz nokta kalmiyor iki tane koyuyorum yine geciyor oyuzden hep anemiyimGeliyor her zamanki gibi ama benim zaten aman aman yoğun olmaz değiştirmesem 3 pedle tamamlarım adeti
Merhaba kızlarrr :) benim de bat 2-3 haziran ama bu ay böyle bi batmalar faln var kasıklarımda. Yumurta çatlayalı 6-7 gün oldu. İnşallah bunlar bebişimin batmalarıdır ya bu mübarek ayda bu haberi almayı çok istiyorum :))
Evet ve ilk aşılama ilkinde ererim muradima insallah. aylardir bu anı bekliyorum cok heycanlı olucakAaa senin aşılama mi. Hadi bakalım olumlu olumlamalar başlasın. Böyle dedikçe belki yerleşir zihnimize:)
bana daaaa:)Ay bana da gelsin o ikiz sağlıkla :)
Evet ve ilk aşılama ilkinde ererim muradima insallah. aylardir bu anı bekliyorum cok heycanlı olucak![]()
Benim eşim ikiz o yüzden o da ikiz istiyor. klomen kullananların çoğu ikiz olmuş arkadaşlar hatta üçüz var :)Ay bana da gelsin o ikiz sağlıkla :)