- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
Uyumadan uyandiginiz da bu telkini okuyun kizlar 21 gun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyumadan uyandiginiz da bu telkini okuyun kizlar 21 gun
:) sıcaklardandır herhalde. Benim dün lekelenme şeklinde oldu bu sabah tamamen söküldü saolsun beni hiç bekletmedi tam gününde oldu her zamanki gibi :)
Amin canım amin hepimiz yılın ortasında güzel haberlerle burayı neşelendiririz. Yok hiççç takmıcam belki bu yeni doktor klomen bile vermicek bakalım artık
Sorma ya daha adetim bitmemişti buraya yazdığımda :) bak nasıl geççek diye diye 1 ayı yedik bile ama bu ay yokkk akıllandım görsen ne olsa direk burda belirti arıyodum aynısını yaşayan varmıdır diye. Bu ay ı ıhh asla öyle bişey yapmıcam sadece sizinle dertleşirim işte burdaValla bebek yoksa bekletmeden gelsin zaten, bir de onun stresini yaşamayalım. Yeni doktor yeni heyecan hadi bakalım :) Siz saya saya bitirdiniz bu günleri, darısı bizim başımıza hayırlısıyla :)
Sorma ya daha adetim bitmemişti buraya yazdığımda :) bak nasıl geççek diye diye 1 ayı yedik bile ama bu ay yokkk akıllandım görsen ne olsa direk burda belirti arıyodum aynısını yaşayan varmıdır diye. Bu ay ı ıhh asla öyle bişey yapmıcam sadece sizinle dertleşirim işte burda
regl olamamakcok kotu bir duygu ben 1 ay olmadım evlenmeden once ıyıydım doktora gitmeden once cok kotu hissediyordum.
Nezamandır deniyosun yeni evlisin sanirim ? Beynini olumsuz düşüncelerle doldurma fatketmeden komut veriyoruz olamıyorum olmuyor olmayacak mı sürünceme de birakiyoruz olumlu düşünmek kendimizi kandirmak gibi gelse de istediğimiz olmayinca, olumlu dusunmeye calisirken bilinc altimiz da alttan alttan verdigimiz olumsuz komutlardan inanmiyoruz çünkü.. derler ya nezaman dusunmeyi biraktim o zaman oldu beynimizi rahat birakmiyoruzzzregl olamamakcok kotu bir duygu ben 1 ay olmadım evlenmeden once ıyıydım doktora gitmeden once cok kotu hissediyordum.
Faydasi var inan telkinlerin veeee benceee kacirma bu firsati git rahatlatir seni bilinc altini temizlersin olumsuz dusuncelerden ( kuzenim r 2 diye birsey var gruplari vardi hamile kaldi bana da diyor yap unutuyorumBu ne canim, olumlama mi. Kuzenim profesyonel olarak bu isleri yapıyor. Dedim sana geleyim, abla sen tam olarak istemelisin yardımımı dedi. Dışarıya bile eksi enerji veriyorum sanırım. Hep de gülerim pozitif takılırım ama ısın ustası farklı düşünüyor :)
İnfolik combi folik asit varya hani o pko olanlara cok iyi geliyor bana diyordu trde doktorlar pkosun diye ama benim adetlerim tıkırındaydi kilom killanman yan etkilerini yasamiyordum burda pko yok diyorlar. Bir ara kist oldu yumurtam 3 cm adetlerim ilk defa sasti 30 33. Gune ciktim 28 gunde bir olurken. Sonra trye gelince infolik getirdim getirttim duzene girdim iyi geldi. Demem o ki bence kullan yada doktoruna sor!!!! Ayrica civan percemi coban cantasi testere disli aslan pencesi de cok iyi geliyor yumurtlamaya kadar gunde iki en az bir fincan icebilirsin rahmi guclendiriyor adeti duzenliyor onu da kullandim.
Faydasi var inan telkinlerin veeee benceee kacirma bu firsati git rahatlatir seni bilinc altini temizlersin olumsuz dusuncelerden ( kuzenim r 2 diye birsey var gruplari vardi hamile kaldi bana da diyor yap unutuyorum![]()
Spermlere alismaya calisiyor diyorlar rahim bu duruma galiba da öyle ve derler gecikir bir kac ust ustte kendini hazirlar hamile kalmaya calistir hamile kalirsin insallah senin de oyle olur9 aydır evliyim korunmak icin ilac icmedim hiç yaş 28 olunca cok beklemeyelim dedik ben spor egitmeniyim buz pistin de eğitmenlik yapıyorum sezonluk o bitsin baslayalım dedik 2 buçukk aydır deniyoruz ne zaman ki ilk defa iceriye bosalma oldu benim dengem bozuldu adetim gelmedi kıllandı yuzum birde canım sıkınldı doktora gittik adet duzensizliginden yumurtaların calısmıyor dedi ilaca basladım .
İstet deseydin istemiyorsun deyip durma deAbla yeterince istemiyorsun dedi :) Onu nasıl yapacağım bilmiyorum. Görsen 5-6 yasında çocuklar bile var danışanlari arasında.
inşallah canm ben cok duygusalım bu konuda ama aksama kadar komik seyler izleyince dusunmuyorum birde burası kacın cı mesajım bilmiyorum ama sanki ustumden buyuk bir yuk kalkmıs gibi hissediyorumSpermlere alismaya calisiyor diyorlar rahim bu duruma galiba da öyle ve derler gecikir bir kac ust ustte kendini hazirlar hamile kalmaya calistir hamile kalirsin insallah senin de oyle olur
bugün 11. günüm canım. kendim takip edicem artık testlerle. bana da büyüyecekmiş gibi geliyor ya dahaCanim sen 3-4 gün sonra tekrar git doktora, günde 2 mm büyüse ortalama. Bir de döngünün kaçıncı günündesin
haklısın canım çok teşekkür ederimCanım benim unutma bir şeyin bittiği yok güzel düşün, en fazla 1 ay sonra buradan güzel haberler vereceğini düşün. birbirimiz destek olalım güçlü olalım.
ahah şu anda pozitifim bir de arkadaşlara enerji vermeye çalışıyorum :)))) bu salı iğne vuruldum beklemedeyim canım :)yavru senin surec ne alemde masallah sende pozitifsin![]()
Sende hala akıntı yokmu tatlımm.? Bende de kesildi demek ki o gün yumurtladım ben. dur bakalım bekle biraz dahaİnsallah canim benimki de catlamistir. Senin akıntın geldi ya benim gelmeyince tedirginim