Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım hastanedeyim. ovulasyon takibi yapıcam ya o zaman kırmızı çıktığında sızı var deyip gidecem doktora o zaman baksın bakalım kaç mm:)

Tabi canim taktık güzel, sahip olduğun nimetlerin keyfini çıkar ve yaz mutlaka son durumu

yok canım iğne yapmadı. gelecek ay klomen dozu artacakmış. yine olmazsa iğne tedavisine başlayacakmış
Bence bu ay olmasa da diğer ay klomenle olur canım, vucudumuza bir anda hormon yükledik bir şekilde tepki veriyor. ama sen yinede çalışmalara devam et :)

Sen öyle yaparsan olumlamalar ne olacak :)
O da varr bak iyi soyledin bu sefer 13 gununden once testtttte yapmicam zaten bir tane kaldı. bir de bu var cok korkuyorum 3 yumurta olursa iptal ediyorlar burda asılmayı lutfen olmasin. Bu aksam başlıyorum Zihnimi toparlayip rahat birakmam lazim

Merhaba kızlarrr :) benim de bat 2-3 haziran ama bu ay böyle bi batmalar faln var kasıklarımda. Yumurta çatlayalı 6-7 gün oldu. İnşallah bunlar bebişimin batmalarıdır ya bu mübarek ayda bu haberi almayı çok istiyorum :))

Aaa senin aşılama mi. Hadi bakalım olumlu olumlamalar başlasın. Böyle dedikçe belki yerleşir zihnimize:)

Geliyor her zamanki gibi ama benim zaten aman aman yoğun olmaz değiştirmesem 3 pedle tamamlarım adeti
2 ci paketten iki tane kaldı benim ne guzel ya benim cok kanamam oluyor kendimi bildim bileli. Oyleki sabah uyandigimda degistirirken kanadina kadar be yaz nokta kalmiyor iki tane koyuyorum yine geciyor oyuzden hep anemiyim

O batmaları her hamile söylüyor canim, hadi bakalım bebistir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…