- 14 Kasım 2017
- 1.363
- 799
- 43
- 36
Canım nerelerdeydin yaaaa bende içimden nerede diye düşünüyodum ? :)Canim sen 3-4 gün sonra tekrar git doktora, günde 2 mm büyüse ortalama. Bir de döngünün kaçıncı günündesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nerelerdeydin yaaaa bende içimden nerede diye düşünüyodum ? :)Canim sen 3-4 gün sonra tekrar git doktora, günde 2 mm büyüse ortalama. Bir de döngünün kaçıncı günündesin
Sanırım vücudun yumurtalıkların bir alışma süreci. Hiç bilmiyorum ki ama inşallh bizde süre uzamaz
2 de anlaşalım. Ya acaba ben adetin 2. Günü gitmekle yanlış mı yapıyorum. Yeniden tahlil ister mi acaba. Ben eski tahlillerimi götürcem umarım yenisini istemez bi de onlarla uğraşmıyım
Canım nerelerdeydin yaaaa bende içimden nerede diye düşünüyodum ? :)
Yaptırdığın tahlilleri götür ekstra bir şey isterse yaptırırsın. hakkımızda hayırlısı olsun kızlar. bende 3 haziranı bekliyorum varsa çıkar o tarihte. yumurtamda çatlamıştır büyük ihtimalle , inşallah tutturabilmişizdir.
Aaa yalnız bırakmak ne demek hepimizin davası aynı biliyorsun. Gerçekten de en büyük destek bulduğum yer burası gözümğ açıyorum sizleri merak ediyorum. Hep destek tam destek hiç endişelenme. Sakın streste olma bak ben adet oldum ya rahatladım şimdi önüme bakıcamDayanmaya çalışıcam canım, zaman yaklaştıkca stres olmak istemiyorum. ama beni burada yalnız bırakmayındestek olalım birbirimize, inşallah haziran biizim ayımız olur. her akşam eşime evde sizleri anlatıyorum, hatta bir şey oluyor eşim arkadaşlarına sorsana diyor bana, yoldaş olduk birbirimize. iyi ki varsınız. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Biliyorum canım o yüzden direk randevu aldım. Asıl gitmek istediğim doktor salı günü gelecekmiş o zaman da reglim biter ondan hiç riske atmadım açıkcası. İnşallah bu doktordan güzel şeyler duyarımBence tam vaktinde gidiyorsun. Doktorlar çok sık istemiyorlar tahlil ama isterse de yaptırırsın. Adetken Rahmi daha net görüyorlar ya, biliyorsundur zaten
Aaa yalnız bırakmak ne demek hepimizin davası aynı biliyorsun. Gerçekten de en büyük destek bulduğum yer burası gözümğ açıyorum sizleri merak ediyorum. Hep destek tam destek hiç endişelenme. Sakın streste olma bak ben adet oldum ya rahatladım şimdi önüme bakıcam
İnfolik combi folik asit varya hani o pko olanlara cok iyi geliyor bana diyordu trde doktorlar pkosun diye ama benim adetlerim tıkırındaydi kilom killanman yan etkilerini yasamiyordum burda pko yok diyorlar. Bir ara kist oldu yumurtam 3 cm adetlerim ilk defa sasti 30 33. Gune ciktim 28 gunde bir olurken. Sonra trye gelince infolik getirdim getirttim duzene girdim iyi geldi. Demem o ki bence kullan yada doktoruna sor!!!! Ayrica civan percemi coban cantasi testere disli aslan pencesi de cok iyi geliyor yumurtlamaya kadar gunde iki en az bir fincan icebilirsin rahmi guclendiriyor adeti duzenliyor onu da kullandim.Evet PKO VAR kendimi bildim bileli düzensiz hep
Biliyorum canım o yüzden direk randevu aldım. Asıl gitmek istediğim doktor salı günü gelecekmiş o zaman da reglim biter ondan hiç riske atmadım açıkcası. İnşallah bu doktordan güzel şeyler duyarım
İyi ki varsınız :) aynen canım bir de adetini bekleyebilirdin, ilçatan sona adeti gecikenlerde var hep stres. diyorum bak Haziran senin ayın :)))) ama bu süreçte bir şey düşünme, araştırma ilacını kullan iğneni vurul keyifine bak.
Aaa yalnız bırakmak ne demek hepimizin davası aynı biliyorsun. Gerçekten de en büyük destek bulduğum yer burası gözümğ açıyorum sizleri merak ediyorum. Hep destek tam destek hiç endişelenme. Sakın streste olma bak ben adet oldum ya rahatladım şimdi önüme bakıcam
Merhabaa kızlar sanırım son 4 gundur yazıstıklarınızı okuyorum 9 aylık evli 28 yasındayım sanırım daha sizin muhbbetleriniz de comezim oncelikle rabbim herkese saglıklı bir evlat nasip etsin. Rahimim de ve yumurtalıklarımda sorun yok adet duzensizligim vardı sokturucu verdi ve klomen adet oldum klomeni adetin 3 gunu kullanmaya basladım ama cok korkuyorum ya olmazsa haftaya cuma randevum var dusunmemek icin esim eve ınternet baglattı sabahtan aksama kadar komik seyler izliyorum![]()
Doktor beni daha sonra çapırmadı çatlamış mı bakalım gel demedi. ama benimki büyük ihtimalle çatladıBen yarın doktora gidiyorum catlamis mi diye, insallah catlamistir da sancılı bekleme sürecine gireyim :)
yavru senin surec ne alemde masallah sende pozitifsinİyi ki varsınız :) aynen canım bir de adetini bekleyebilirdin, ilçatan sona adeti gecikenlerde var hep stres. diyorum bak Haziran senin ayın :)))) ama bu süreçte bir şey düşünme, araştırma ilacını kullan iğneni vurul keyifine bak.
Teşekkürler canmmm size yazmak icin kayıt oldum buraya ınsallah herkes icin hersey guzel olurrr cok aminHosgeldin şekerim sitres yapma dicem aklindan cikmiyor acabalar insanin
hayırlı olsun tedavin ve insallah guzel
Sonuclanir![]()
Doktor beni daha sonra çapırmadı çatlamış mı bakalım gel demedi. ama benimki büyük ihtimalle çatladı
:) sıcaklardandır herhalde. Benim dün lekelenme şeklinde oldu bu sabah tamamen söküldü saolsun beni hiç bekletmedi tam gününde oldu her zamanki gibi :)En iyisini yapmışsın canim, geç kalınca bir ay daha bekleyip acaba mi diyorsun. Canim ya sana hem yazıp hem adet mi oldun demişim, benim hatlar karışmış, hakkını helal et
Amin canım amin hepimiz yılın ortasında güzel haberlerle burayı neşelendiririz. Yok hiççç takmıcam belki bu yeni doktor klomen bile vermicek bakalım artıkİyi ki varsınız :) aynen canım bir de adetini bekleyebilirdin, ilçatan sona adeti gecikenlerde var hep stres. diyorum bak Haziran senin ayın :)))) ama bu süreçte bir şey düşünme, araştırma ilacını kullan iğneni vurul keyifine bak.