- 10 Eylül 2017
- 3.535
- 4.029
- 133
Okuduğum kadarıyla öyle. Genelde 2. 3. Tedaviler daha başarılı oluyormuşKızlar ilk etapta hamile kalan çok az galiba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuduğum kadarıyla öyle. Genelde 2. 3. Tedaviler daha başarılı oluyormuşKızlar ilk etapta hamile kalan çok az galiba?
nedeni ne acaba ? hayırlısı olsun hakkımızda. Şimdi burada benim haricimde kimler kaldı ?Okuduğum kadarıyla öyle. Genelde 2. 3. Tedaviler daha başarılı oluyormuş
hamile olmayan mınedeni ne acaba ? hayırlısı olsun hakkımızda. Şimdi burada benim haricimde kimler kaldı ?
3mü yoksa :)Bu hamile arkadaşımın 3. Klomen tedavisiydi ama iğnesiz 3te tutmuş bakalım bizim nolcak
Sonucunu bekleyen kuzum. yani adet zamanını bekleyen. ya sen neden üzgünsün sana stres yapma dedimhamile olmayan mı![]()
off elimde değil canım ya başladım yine deliler gibi araştırma yapmaya. bir gariplik var ortada ama çözemedimSonucunu bekleyen kuzum. yani adet zamanını bekleyen. ya sen neden üzgünsün sana stres yapma dedim![]()
canım belki Pazratesi gününe kadar bübüyecek belli olmaz ki vucudumuzda neler oluyor bilmiyoruz, seni bir daha çağırdımı doktorun ? haftaya falan büyümüş mü diye ? iğne vurmadı dimi sana ?umutsuz olma beraber bekleyeceğiz. biliyorsun stres çok etkiliyor, olmazsa Haziran annesi oluruz bizde :)off elimde değil canım ya başladım yine deliler gibi araştırma yapmaya. bir gariplik var ortada ama çözemedim
bir daha çağırmadı adetinin ikinci günü gel dedi. ovulasyon testi aldım şimdi her gün bakıcam yumurtalarıma ne alemdeler diye sürekli doktoru beklememeliyim bence:) ne güzel olur değil mi ya inşallah gelecek ay oluveririz hemen :)canım belki Pazratesi gününe kadar bübüyecek belli olmaz ki vucudumuzda neler oluyor bilmiyoruz, seni bir daha çağırdımı doktorun ? haftaya falan büyümüş mü diye ? iğne vurmadı dimi sana ?umutsuz olma beraber bekleyeceğiz. biliyorsun stres çok etkiliyor, olmazsa Haziran annesi oluruz bizde :)
anladım canım , belki dedim daha büyümesine vardır ondan çağırabilir. İnşallah adet olmazsın canım hayırlısı olsun. Bakalım benim ne olacak beklemedeyim.bir daha çağırmadı adetinin ikinci günü gel dedi. ovulasyon testi aldım şimdi her gün bakıcam yumurtalarıma ne alemdeler diye sürekli doktoru beklememeliyim bence:) ne güzel olur değil mi ya inşallah gelecek ay oluveririz hemen :)
Sanırım vücudun yumurtalıkların bir alışma süreci. Hiç bilmiyorum ki ama inşallh bizde süre uzamaznedeni ne acaba ? hayırlısı olsun hakkımızda. Şimdi burada benim haricimde kimler kaldı ?
2 de anlaşalım. Ya acaba ben adetin 2. Günü gitmekle yanlış mı yapıyorum. Yeniden tahlil ister mi acaba. Ben eski tahlillerimi götürcem umarım yenisini istemez bi de onlarla uğraşmıyım3mü yoksa :)
Yaptırdığın tahlilleri götür ekstra bir şey isterse yaptırırsın. hakkımızda hayırlısı olsun kızlar. bende 3 haziranı bekliyorum varsa çıkar o tarihte. yumurtamda çatlamıştır büyük ihtimalle , inşallah tutturabilmişizdir.Sanırım vücudun yumurtalıkların bir alışma süreci. Hiç bilmiyorum ki ama inşallh bizde süre uzamaz
2 de anlaşalım. Ya acaba ben adetin 2. Günü gitmekle yanlış mı yapıyorum. Yeniden tahlil ister mi acaba. Ben eski tahlillerimi götürcem umarım yenisini istemez bi de onlarla uğraşmıyım
inşallah olur canım ya tekrar aynı döngüye girmezsinnnanladım canım , belki dedim daha büyümesine vardır ondan çağırabilir. İnşallah adet olmazsın canım hayırlısı olsun. Bakalım benim ne olacak beklemedeyim.
İlk ay kesin olur umuduyla başlamadım zaten canım, ama zaman içinde kaptırmak istemiyorum kendimi sonra stres sinir üzüntü olacağı varsa da etkileniyoruz. o yüzden hayırlısı. sende stres yapma olur mu olumsuz bir şey yok henüz.inşallah olur canım ya tekrar aynı döngüye girmezsinnn
sen ne yaptırdysan bugune kadar getir onları ben ole yapmıstım tamam demişti.Sanırım vücudun yumurtalıkların bir alışma süreci. Hiç bilmiyorum ki ama inşallh bizde süre uzamaz
2 de anlaşalım. Ya acaba ben adetin 2. Günü gitmekle yanlış mı yapıyorum. Yeniden tahlil ister mi acaba. Ben eski tahlillerimi götürcem umarım yenisini istemez bi de onlarla uğraşmıyım
İnşallah tutar canım senin. Şimdi sanırım bi sen kaldın bekleyen. Sana tavsiye dayanabiliyorsan dayan test yapma sonra üzücü olabiliyorYaptırdığın tahlilleri götür ekstra bir şey isterse yaptırırsın. hakkımızda hayırlısı olsun kızlar. bende 3 haziranı bekliyorum varsa çıkar o tarihte. yumurtamda çatlamıştır büyük ihtimalle , inşallah tutturabilmişizdir.
Kaçıncı günü gitmiştin peki yeni doktorasen ne yaptırdysan bugune kadar getir onları ben ole yapmıstım tamam demişti.
en iyisini yapıyorsun soğuk kanlı olmamız lazım.şu an normale döndüm zaten daha yeni başladım mecbur sabredicem.İlk ay kesin olur umuduyla başlamadım zaten canım, ama zaman içinde kaptırmak istemiyorum kendimi sonra stres sinir üzüntü olacağı varsa da etkileniyoruz. o yüzden hayırlısı. sende stres yapma olur mu olumsuz bir şey yok henüz.
Dayanmaya çalışıcam canım, zaman yaklaştıkca stres olmak istemiyorum. ama beni burada yalnız bırakmayınİnşallah tutar canım senin. Şimdi sanırım bi sen kaldın bekleyen. Sana tavsiye dayanabiliyorsan dayan test yapma sonra üzücü olabiliyor
off elimde değil canım ya başladım yine deliler gibi araştırma yapmaya. bir gariplik var ortada ama çözemedim
Canım benim unutma bir şeyin bittiği yok güzel düşün, en fazla 1 ay sonra buradan güzel haberler vereceğini düşün. birbirimiz destek olalım güçlü olalım.en iyisini yapıyorsun soğuk kanlı olmamız lazım.şu an normale döndüm zaten daha yeni başladım mecbur sabredicem.