• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sislik basladi tatlim. Hafif kasik rahatsiz ediyo. Kismetse ne zaman test yapacaksin kuzum?

Valla hiç bilmiyorum canim, doktor bir şey söylemedi. Belki cumartesi gittiğimde söyler. Senin kontrol ne zaman? Sen ne zaman yapacaksın, sen yapınca gaza gelip yaparım belki :)

Benim akintım oldu sonuçta tam 12 saatte. Ve spermler 10 saatte ulaşıyor diyorlar. Ben 24 saat yumurta çatışmasından sonra beklemiş oluyorum. O sürede de yumurta hücresi ölmüş oluyor. Diyelim ölmedi 10 saatte sprem gidiyorsa o zamana kadar hayli hayli ölür.

O kadar ilac iğne parasının boşa gitmesine üzüldüm. Zaten olmaması artık bir gelenek oldu.
Bir gün kırmızı çizgi görürsem heralde inanmiycam.
Bende ona üzülüyorum o kadar para boşa gidiyor. Ha umutların sönmesi dAha kötü ama işte her açıdan bakıyoruz olaya. Bu ay da başlr mıyım tedaviye onuda bilmiyorum. Ama nedense bu ay çok umutluydum hemde çooookkk

Olumlu da olsa olumsuz da olsa okuduğum yorumlardan herkesin aynı tepkileri hissettiğini görüyorum iş Allah’a kalmış o ne zaman ister uygun görürse hayırlısıyla oluyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnsallah yarın uyanınca senin müjdeni okurum buradan. Yaradan ol demeyince olmuyor, ol dediğinin önünde bir şey duramıyor. Hepimiz yaşarız insallah bu mutluluğu.

Valla hiç bilmiyorum canim, doktor bir şey söylemedi. Belki cumartesi gittiğimde söyler. Senin kontrol ne zaman? Sen ne zaman yapacaksın, sen yapınca gaza gelip yaparım belki :)
Benim daha cok var bebegim ya. Bu hafta ovi zamanim. Doktor bana gunde vermedi yap diye, ama regl 5 gun kala yaparim ben dayanamam :))))

Benim daha cok var bebegim ya. Bu hafta ovi zamanim. Doktor bana gunde vermedi yap diye, ama regl 5 gun kala yaparim ben dayanamam :))))
Canım doktor ne dedi sana? Benim yumurtlamadan beri gögüs uçlarım acıyor. Güzel yumurtlamışım demek ki :))

Canım doktor ne dedi sana? Benim yumurtlamadan beri gögüs uçlarım acıyor. Güzel yumurtlamışım demek ki :))
Eger catlama ignesi kullandiysan icindeki hcg gohus uclarinda hassasiyet yapiyor dugme gibi oluyorlar benim oyle oldu son gunlere yakin sönduler hafif acima kalmisti dollenme olsaydi demekki oyle devam edicekti umarim senin döllenme belirtisidir :)

Evet ilk aşılama ama erken test yapacağım yarın sabah inşş görürüm çift çizgiyi şimdiden
Guzel haberlerle gune baslarsin dilegim..Kacinci gunun oluyor yarin :confused: simdi baya heycanlisindir :-)

Bende ona üzülüyorum o kadar para boşa gidiyor. Ha umutların sönmesi dAha kötü ama işte her açıdan bakıyoruz olaya. Bu ay da başlr mıyım tedaviye onuda bilmiyorum. Ama nedense bu ay çok umutluydum hemde çooookkk
O sonradan cikan cizgi sonraki gün ki silik ciZgin bizi de cok umutlandirdi ama hala adet olmadin degilmi insallah hala umut vardir. pes etmek yok yeni döneme hazirlanicaz :KK19: @CGDM_CSKN nasılsın merak ettik seni

Benim bat da 6 haziran :) Çok var da iste geçen ay kiste dönmüştü, akıntım da yok, acaba yine mi kiste döndü diye. Senin var mi akıntı, çatlayınca olan cinsten hani

O sonradan cikan cizgi sonraki gün ki silik ciZgin bizi de cok umutlandirdi ama hala adet olmadin degilmi insallah hala umut vardir. pes etmek yok yeni döneme hazirlanicaz :KK19: @CGDM_CSKN nasılsın merak ettik seni
Yok olmadım ama geleceğini hissediyorum bugün 14. Gündü yarın 15 yarın sabaha başlar muhtemelen

Eger catlama ignesi kullandiysan icindeki hcg gohus uclarinda hassasiyet yapiyor dugme gibi oluyorlar benim oyle oldu son gunlere yakin sönduler hafif acima kalmisti dollenme olsaydi demekki oyle devam edicekti umarim senin döllenme belirtisidir :)
Yok canım bu ay iğneye gerek kalmadan kendi çatladı yumurtam:) ama tani kaç tane büyüdü çatladı bilemiyoruz:) evet uçları çok hassas ve düğme gibi ama bana her yumurtlamadan sonra olur :)
Sadece geçen ay olmadı bu, sanırım geçen ay iğne yediğim halde çatlamadı.

Sen kaçıncı günündesin canim ignenin
Canım ben bu ay iğne olmadım, kendi çatlamış iğneye gerek kalmadan :) inşallah tutar bu ay. Benim her yumurtlamadan sonra hassasiyetim olur göğüslerimde. Ama geçen ay iğne yediğim halde olmamıştı. Demek ki çaglamadı geçen ay yumurtam diye düşünüyorum?
Sen kaçıncı gündesin canım?

Canım ben bu ay iğne olmadım, kendi çatlamış iğneye gerek kalmadan :) inşallah tutar bu ay. Benim her yumurtlamadan sonra hassasiyetim olur göğüslerimde. Ama geçen ay iğne yediğim halde olmamıştı. Demek ki çaglamadı geçen ay yumurtam diye düşünüyorum?
Sen kaçıncı gündesin canım?

Benim 2. gün tatlım ya. Üçüncü klomen, ilk iğne bu ay. Geçen ay çatlamadı kiste döndü. Bu ay iğne yapalım dedi. Bakalım cumartesi kontrole gideceğim, insallah catlamistir :) Uç yumurta olmuş bu ay, ikisi yanyana dedi, ben de içimden insallah ikiz olur dedim, sanki tutacakmış gibi heyecan yaptım. Senin bat ne zaman, benim 6 haziran :)

aslinda biz kendimizi ayladir dinleye dinleye ogrendik kendimize de kulak vermemiz lazim 36 degil de adet bittikten sinra birgun arayla iliski de kalsak Catlma gunleri hergune cikarsak tuttururuz bence.

Evet bende aynen bunu düşünüyorum. Üşenmeyip yapicaz da uyguluycaz. Kisin zordu ama önümüz yaz havalar sıcak. Soğuklarda boşa uğraştık o kadar. Üşüttük idrar yollarını.. gripli falan. O kadar yoğunlukta..

Bende pek gitmek istemiyorum. Ama yumurtlama takibi yapılmalı mi bilmiyorum.

Benim 2. gün tatlım ya. Üçüncü klomen, ilk iğne bu ay. Geçen ay çatlamadı kiste döndü. Bu ay iğne yapalım dedi. Bakalım cumartesi kontrole gideceğim, insallah catlamistir :) Uç yumurta olmuş bu ay, ikisi yanyana dedi, ben de içimden insallah ikiz olur dedim, sanki tutacakmış gibi heyecan yaptım. Senin bat ne zaman, benim 6 haziran :)
Bende geçen ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandım. Üç yumurtam varfı ama tutmadı. Bu ay da aynısını yapacaktık ama iğneyi olana kadar çatlamış benim yumoşlar :) tabi kaç taneydi ne kadar büyüklerdi bilen yok :) benim 2-3 haziran olmalı tam çatlama gününden emin değilim ama inşallah bu ay ikimizde müjdeli haberi paylaşırız :))

Bende geçen ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandım. Üç yumurtam varfı ama tutmadı. Bu ay da aynısını yapacaktık ama iğneyi olana kadar çatlamış benim yumoşlar :) tabi kaç taneydi ne kadar büyüklerdi bilen yok :) benim 2-3 haziran olmalı tam çatlama gününden emin değilim ama inşallah bu ay ikimizde müjdeli haberi paylaşırız :))

İnsallah canim. İlk güzel haber senden artik

Benim bat da 6 haziran :) Çok var da iste geçen ay kiste dönmüştü, akıntım da yok, acaba yine mi kiste döndü diye. Senin var mi akıntı, çatlayınca olan cinsten hani
Canim bende sana yazacaktim. Akintim var hatta gunluk ped koydum sari affedersin sumuksu bir akinti olmus.benim bat 8 haziran canim.

Senin ki catlamis demek ki, ben de tık yok valla.
Catlamis mi dersin canim ? Bu aksam itibari calismalara basliycaz zaten hayirlisi. Senin farklidir belki yada catlamak uzeredir belli olmaz. Benim klomeni kullanirkende akintim oldu hemde bolca. Ama bunun gibi degildi bu sarimsi, klomeni kullanirken beyazdi

Back