- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Etmez miyiz canım. İnşallah buradan güzel haberler vereceksin bize. bizi habersiz bırakmaaaa
Ay foton değişince tanıyamadım, koymuşsun fridayi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etmez miyiz canım. İnşallah buradan güzel haberler vereceksin bize. bizi habersiz bırakmaaaa
Şöyle ki kiminin ignesi batin 10 gunu kimin 18 yumurtanin klomene tepkisinin gunleri belirsiz ya oyuzden sanmiyorum ki su kadar gun net diyebileceklerini ben mesela 15 gunum de oldum igneyi, catlmadan sonra okdugum forumlardaki kizlar uzerinden 15 17. Gun araligiİğneden kaç gün sonra regl olmak gerekiyor bende de şu an öyle ağrılar var sanırım regl olacağım tutmadı benim de bide aşılama idi.
Allah gönlüne göre versin canım. bu olmasa diğer ay olur , ama kendini bunaltmamıssın süpersin pozitifsin maşallah sana.Senella ve kizlarrrr ben adet oldum
demistim kendimi biliyorum
erken oldum bir gun 28 gunu döngümün ,ignenin vuruldugum gunu saymiyorum 13 günü test negatif olunca insan biran once olsam diye bekliyor neyse ki bekletmedi. Simdi doktorumu arayip randevu alicam yeni aya başlıyorum Aşılamaa var bu ay ilk denem allahın izniyle insallah bu deneme son denemem olur
( kalbim sizinleeeeee
:))))) evet yaa artık bir resim koyayım dedim :) nasılsın canım ?Ay foton değişince tanıyamadım, koymuşsun fridayi:)
Şöyle ki kiminin ignesi batin 10 gunu kimin 18 yumurtanin klomene tepkisinin gunleri belirsiz ya oyuzden sanmiyorum ki su kadar gun net diyebileceklerini ben mesela 15 gunum de oldum igneyi, catlmadan sonra okdugum forumlardaki kizlar uzerinden 15 17. Gun araligi
Hadi hayırlısı canım. Haziran ayı uğurlu gelsin sana. Bende bekliyorum olmayı inşallah gecikmezSenella ve kizlarrrr ben adet oldum
erken oldum bir gun 28 gunu döngümün ,ignenin vuruldugum gunu saymiyorum 13 günü test negatif olunca insan biran once olsam diye bekliyor neyse ki bekletmedi. Simdi doktorumu arayip randevu alicam yeni aya başlıyorum Aşılamaa var bu ay ilk denem allahın izniyle insallah bu deneme son denemem olur
( kalbim sizinleeeeee
Senella Evvtttttttt doktorumu aradım sigortam 3 aşılama 12 ay hormon catlama vsyreye ödemesine tam okey almısım yoksa kendim ödeyecektim bu ay
randevumu da aldım ilacim da var cuma gunu ilaca başlıyorum yine
![]()
Hazirandaaa gelll bebeğimmm haziran da gellllll lutfen
![]()
Yeni ayyyy yeni umit rotamı belirledigim icim rahatim ,gucluyum ,olmazsa bir sonraki adımım planlı. sizede tavsiye ederim b planiniz olsun olmadimi ona sarılın. Bu gectigim dönem aşılama olucaktim ama sperm verme gunü sakat birgune denk gelmişti, kendimiz denedik ve benim icin ne yazikki yorucu olmuştu tutsaydı inanmazdim o derece. iykiii aşılamayı iptal etmişim bir hakkim ziyan olurdu.Aşılama fikri bana guc veriyor 3 hakkim var diyorum olmadi bir kac kere daha catlma ignnesi denicem bu dedigim noktaya kadar hazirladım psikolojimi insallah bir iki denemeye olur.. tupe gerek kalmadan kavusurum.:)Allah gönlüne göre versin canım. bu olmasa diğer ay olur , ama kendini bunaltmamıssın süpersin pozitifsin maşallah sana.
Senella ve kizlarrrr ben adet oldum
( kalbim sizinleeeeee
Cani gonulden amin canimmmmmm. InsallahYeni ayyyy yeni umit rotamı belirledigim icim rahatim ,gucluyum ,olmazsa bir sonraki adımım planlı. sizede tavsiye ederim b planiniz olsun olmadimi ona sarılın. Bu gectigim dönem aşılama olucaktim ama sperm verme gunü sakat birgune denk gelmişti, kendimiz denedik ve benim icin ne yazikki yorucu olmuştu tutsaydı inanmazdim o derece. iykiii aşılamayı iptal etmişim bir hakkim ziyan olurdu.Aşılama fikri bana guc veriyor 3 hakkim var diyorum olmadi bir kac kere daha catlma ignnesi denicem bu dedigim noktaya kadar hazirladım psikolojimi insallah bir iki denemeye olur.. tupe gerek kalmadan kavusurum.:)
:))))) evet yaa artık bir resim koyayım dedim :) nasılsın canım ?
Benim ki bana igne gunu olsun hazirda beklesinler demisti eee ben yaptim ne oldu sanş mı kısmet mi nebilim. Forumlari okurken bir msj dikkatimi cekmisti hep 36 saati bekledim iliskiygirmek icin 3 cude doktoru dinlmedim 12 24 saatte yaptik bide boyle deneyelim dedik ve tuttu. 36 saatten önce catlayabilme ihtimali de var sonucta?Bende de sarı akıntı başladı. Bende olacam galiba.
Bu durumda iğne vurulduğu gün yumurtam çatlamış oluyor. Ben zaten o gün çatladığını hissettim. Keşke doktoru dinlemeyip o gün ilişkiye girseydim. Bir gun sonraya olan iliskiden de yumurtam coktan ölmüştü demek ki. 36 saat herkes icin gecerli degil bu durumda.
Benim ki bana igne gunu olsun hazirda beklesinler demisti eee ben yaptim ne oldu sanş mı kısmet mi nebilim. Forumlari okurken bir msj dikkatimi cekmisti hep 36 saati bekledim iliskiygirmek icin 3 cude doktoru dinlmedim 12 24 saatte yaptik bide boyle deneyelim dedik ve tuttu. 36 saatten önce catlayabilme ihtimali de var sonucta?
İnsallahhhhhh güzellik test yarin mı ?ilk aşılaman mı ?O zaman Benim bir hafta içinde regl olmam lazım. Zaten belirtileri de var ama inş gebelik belirtisidirrr
aslinda biz kendimizi ayladir dinleye dinleye ogrendik kendimize de kulak vermemiz lazim 36 degil de adet bittikten sinra birgun arayla iliski de kalsak Catlma gunleri hergune cikarsak tuttururuz bence.Benim akintım oldu sonuçta tam 12 saatte. Ve spermler 10 saatte ulaşıyor diyorlar. Ben 24 saat yumurta çatışmasından sonra beklemiş oluyorum. O sürede de yumurta hücresi ölmüş oluyor. Diyelim ölmedi 10 saatte sprem gidiyorsa o zamana kadar hayli hayli ölür.
O kadar ilac iğne parasının boşa gitmesine üzüldüm. Zaten olmaması artık bir gelenek oldu.
Bir gün kırmızı çizgi görürsem heralde inanmiycam.
Benimde sislik basladi tatlim. Hafif kasik rahatsiz ediyo. Kismetse ne zaman test yapacaksin kuzum?İyiyim canim, sadece karnımın şişliği rahatsız ediyor, ara ara da gaz sancısı giriyor. Burada arkadaşların söylediği 6-7 gün sürdüğü. Sen nasilsin
İnsallahhhhhh güzellik test yarin mı ?ilk aşılaman mı ?