• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa umutlandirmakta istemiyorum ama mavi damar yesil damarlar hamilelerde oluyormus. Kiz kardesiminde belirtisiydi o. Insallah bebeginin bir isaretidir. Bize guzel haberlerle gel. Aminmnm
Ya bilmiyorum ki bende öyle duydum ama işte şimdi oluşmaya başladılar diyemiyorum. Keşke dikkt etseydim daha önce. Offff geçer mi 2 gün

Yarin 18.30 da gidicen canim benin doktor geceleri calisiyor . Sabirsizlikla bekliyorum galiba benimki catladi akintim cok ve surekli kasikta agri batma var sol kasigimda ozellikle.

Hadi insallah catlamistir canim. Sen nerdesin, neden gece çalışıyor ki

Yemekten önce yaptım. Bakalım sabah uyandığımda yapacam. Göğüsler şiş hala ama ucu daha şişik.

Bekle bakalım olan olsun dediğin gibi. Ama ben negatif olsa bile üzülmiceğimi bildiğim için yaptım

Miratech canım. Ya bilmiyorum ki duyarlılık meselelerini aslında en garantisi adet gecikirse yapmak ama işte rahat duramıyoruz bişeyler dürtüyor :)
günaydın canım sabah bide ilk idralinle yap bakalm

Yok canIm fotoda asla belli olmuyor. Her yolu denedim ama emin olamıyorum sabah bir uyandım hayatımda uçuk nedir bilmem dudağımın üstünde uçuk çıkmış.
o çiziyi farkettysen bekle yarın bitane daha sabah o cizgi belirlensinnn batına 2 gün kaldı dert etme zaten iğne vurulduktan sonra tutmazsa 14 gün adet oluomusun zaten bata gerek yok bile bence

Canımcım resim atmama gerek yok ben bile zor görüyorum :KK70: ki varlığından hala bile emin değilim. Bide uçuk çıktı ona yanıyorum şimdi

Testi atma akşama tekrar bak. Benim de geçen yaptığımı zor ben gördüm. Feneri arkasına uzaktan tut o zaman gölge gibi gözüküyor.

o çiziyi farkettysen bekle yarın bitane daha sabah o cizgi belirlensinnn batına 2 gün kaldı dert etme zaten iğne vurulduktan sonra tutmazsa 14 gün adet oluomusun zaten bata gerek yok bile bence
Bakalım yarın tekrarlıcam ama reglim gelecek hissediyorum. Bugün en geç yarın olurum karnımın altı fena kasılıyor çünkü. Sen nasılsın canım

Testi atma akşama tekrar bak. Benim de geçen yaptığımı zor ben gördüm. Feneri arkasına uzaktan tut o zaman gölge gibi gözüküyor.
Öyle yaptım zaten. Hatta noldu biliyor musun idrarı damlattım kırmızılık oluyor ya testte aaa bi baktım t çizgisi orda gayet net bana bakıyor ama sonra gittikçe silindi. Nasıl sevindim o saniye bir bilsen.

Bakalım yarın tekrarlıcam ama reglim gelecek hissediyorum. Bugün en geç yarın olurum karnımın altı fena kasılıyor çünkü. Sen nasılsın canım
ya iş yerine gelince su yazıları okuyunca garip şeyler oluyor sanki evde bişeyim yok yada kendimi dinlemıorum dun aksam ilaçlarımı aldım yemekten hemen sonra başım dakikalarca döndü bildiğin sonra uyumusum eşim kaldıedı ne uykusu bu dedi bnde ilaçlar mahvetti bütün dünya dönuyo sanki dedim kaldıramıorm kafamı dedim bu ne biçim ilaç dyo nolcak dyo kızdı beni ole görünce :(

ya iş yerine gelince su yazıları okuyunca garip şeyler oluyor sanki evde bişeyim yok yada kendimi dinlemıorum dun aksam ilaçlarımı aldım yemekten hemen sonra başım dakikalarca döndü bildiğin sonra uyumusum eşim kaldıedı ne uykusu bu dedi bnde ilaçlar mahvetti bütün dünya dönuyo sanki dedim kaldıramıorm kafamı dedim bu ne biçim ilaç dyo nolcak dyo kızdı beni ole görünce :KK43:
Eee herşey bebiş için yapacak birşey yok. Yaaa inşallah vardır sende bişeyler

SON 1-2 gün ya daha da geçmez :) iyi haberler geleck geleck inşallh
Ya ne biliyim bazen öyle umut dolu oluyorum ki bazen de dipteyim işte. Ruh durumum parçalı bulutlu :) gidip gidip geliyorum karnım davul gibi oldu şuanda göbeğimin oralarda karıncalanmalar oluyor

Back