:))))) bence bugunde varsa yarinda varsa yigenim evine gelmistir
streslendim ya sen iğne olmusmuydn canm
hala beklıosun sanırımyok olamadım bu ay sadece klomen.
Canım çoook sevindimmm, bak ne güzel kendiliğinden çatlamış, inşallah bundan sonrada bebeğinin haberini alırsın. değerlendir sakın boş geçirme canım. ilişkiden sonra hemen ayağa kalma bacaklarını havaya kaldır ve öylece yat. valla çok sevindim her şey yolunda olsun. peki belirtilerin nelerdi? yani seninde kasık ağrın ve batmaların oluyordu ya acaba çatladığı için mi olmuş.Canım ben doktordan çıktım bu ay iğneye gerek kalmadan çaglamış yumurtam :) değerlendirmeye devam edin dedi doktor :) Allah’ım bu ay olsun nooluuuurrr :)))
hala beklıosun sanırım
evet sistemde görünmüyor. heyecandan elim ayağım titriyor
ala ala hadi hayrlısı tek misin beklerkenevet sistemde görünmüyor. heyecandan elim ayağım titriyor
Ay sağ ol canım benim :)) valla ilişkiden sonra Allah affetsin hiç kalkmıyorum sabaha kadar yatıyorum doktorum öyle söylemişti :) sana da tavsiye ederim. Ben bu sefer çatladığını akıntıdan ve gögüs hassasiyetinden anladım bi de batmalar oldu yumurtalıklarımda.Canım çoook sevindimmm, bak ne güzel kendiliğinden çatlamış, inşallah bundan sonrada bebeğinin haberini alırsın. değerlendir sakın boş geçirme canım. ilişkiden sonra hemen ayağa kalma bacaklarını havaya kaldır ve öylece yat. valla çok sevindim her şey yolunda olsun. peki belirtilerin nelerdi? yani seninde kasık ağrın ve batmaların oluyordu ya acaba çatladığı için mi olmuş.
Merhaba Canım. klomen bitti geçen hafta. bu akşam iş çıkışı doktoruma gideceğim. sabırsızlıkla bekliyoruım canım. senden ne haber canım ?merhabaCESUR05 naptın klomen bitti mi doktora falan gittin mi:)
Valla bizimde burda elimiz ayağımız titriyor. Hadi sonuç çık artıkevet sistemde görünmüyor. heyecandan elim ayağım titriyor
benim de dün bitti canım. cuma günü kontrol. 4 gün nasıl geçecek bakalımmm:)) mutlaka haber ver çok merak ediyorum yaa:)Merhaba Canım. klomen bitti geçen hafta. bu akşam iş çıkışı doktoruma gideceğim. sabırsızlıkla bekliyoruım canım. senden ne haber canım ?
ala ala hadi hayrlısı tek misin beklerken
Valla bizimde burda elimiz ayağımız titriyor. Hadi sonuç çık artık
aaaaaakızlar çıktı şimdi maalesef <1,20
Çok sevindim canımmm yaa sanki benimki çatlamış gibi :))) benim de aşırı akıntım ve batmalarım vardı ama göğüs hassasiyetim olmadı, acaba benimki de çatladımı. akşam 18:30 da doktora gideceğim bakalım o zaman öğreneceğim neler olmuş.Ay sağ ol canım benim :)) valla ilişkiden sonra Allah affetsin hiç kalkmıyorum sabaha kadar yatıyorum doktorum öyle söylemişti :) sana da tavsiye ederim. Ben bu sefer çatladığını akıntıdan ve gögüs hassasiyetinden anladım bi de batmalar oldu yumurtalıklarımda.
Sen ne yaptın gittin mi doktora?
Canım regline ne kadar var ? erken mi yaptın ?kızlar çıktı şimdi maalesef <1,20
ya benim çok fazla sarı akıntım oluyor normal mi??Çok sevindim canımmm yaa sanki benimki çatlamış gibi :))) benim de aşırı akıntım ve batmalarım vardı ama göğüs hassasiyetim olmadı, acaba benimki de çatladımı. akşam 18:30 da doktora gideceğim bakalım o zaman öğreneceğim neler olmuş.
Canım regline ne kadar var ? erken mi yaptın ?
Ayy mutlaka bana da haber ver. Eğer akıntı varda çatlamak üzeredir benim hassasiyetim tahminimce çatlamafan sonra başladı :)Çok sevindim canımmm yaa sanki benimki çatlamış gibi :))) benim de aşırı akıntım ve batmalarım vardı ama göğüs hassasiyetim olmadı, acaba benimki de çatladımı. akşam 18:30 da doktora gideceğim bakalım o zaman öğreneceğim neler olmuş.
Üzülme canım bir sonraki ay olur.eve gidip biraz ağlayacağım gibi görünüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?