Karnım şişti tıpkı adet öncesi gibi kasıklarım da biraz sızı başldı. İnanır mısın biranda oldu böyle göğüslerim daha fazla sızlamaya başladı. Anlamadım bendenasıl yani canm noldu birden bire
Tamam bırakalm vücudmzu bekleylm ozman sen ne zaman doktra gdecksbKarnım şişti tıpkı adet öncesi gibi kasıklarım da biraz sızı başldı. İnanır mısın biranda oldu böyle göğüslerim daha fazla sızlamaya başladı. Anlamadım bende
Doktor bana adetin gelirse de gel gelmezse de gel dedi ama bu ay olmazsa doktorumu değiştircem. Sen nasılsın cancağızımTamam bırakalm vücudmzu bekleylm ozman sen ne zaman doktra gdecksb
valla canım mola yaptım biraz suanlık göğüslerim komple sıcak ve taş gbi ara ara sağ tarafımda o dediğim esintş oluo başkada bişey yok gbiDoktor bana adetin gelirse de gel gelmezse de gel dedi ama bu ay olmazsa doktorumu değiştircem. Sen nasılsın cancağızım
Göğüs ucunda kaşıntı oluyor mu?valla canım mola yaptım biraz suanlık göğüslerim komple sıcak ve taş gbi ara ara sağ tarafımda o dediğim esintş oluo başkada bişey yok gbi
agrlık var sanki sadeceGöğüs ucunda kaşıntı oluyor mu?
Testi aldım bu arada ben. Bakalım ne dicek sonuçagrlık var sanki sadece
aaaa yapıomsn pozitif cıkarsa ben varyaaaaa deli olurum heyecandan inşallh hadı yaparken dua okuuuuu bende burdan :)Testi aldım bu arada ben. Bakalım ne dicek sonuç
Akşam yapcam canım burası pek uygun değil çünkü. Dayancam akşama kadar. Çıkmazsada yarın sabah bi daha yapıcam. Adete kadar durmak yokaaaa yapıomsn pozitif cıkarsa ben varyaaaaa deli olurum heyecandan inşallh hadı yaparken dua okuuuuu bende burdan :)
Yürü be kim tutar bizi hadi bakalım :9Akşam yapcam canım burası pek uygun değil çünkü. Dayancam akşama kadar. Çıkmazsada yarın sabah bi daha yapıcam. Adete kadar durmak yok
Karnım şişti tıpkı adet öncesi gibi kasıklarım da biraz sızı başldı. İnanır mısın biranda oldu böyle göğüslerim daha fazla sızlamaya başladı. Anlamadım bende
Ya işte olmazsa olmadığına değil giden 600 700 lirama yancam. Her ay aynı paralar mı çıkıcak ceptenBenimde şişti, içerden de gürleme sesleri geliyor. Sanırım geliyor. O kadar iğne ilaca tedaviye boşa para verdim.
AYYYY cok heyecanladm hadi bakalmKizlar dayanamıyorum ben kan vermeye gidiyorum
Dua etAYYYY cok heyecanladm hadi bakalm
Dualarımız seninle hadi güzel haberlerle gelDua et
dualrımız seninle inşallah haber beklıorz gidiyomusn?Dua et
Dualarımız seninle hadi güzel haberlerle gel
dualrımız seninle inşallah haber beklıorz gidiyomusn?
kaçıncı gündesin canımAyy verdim 2-3 saate açıklanırmış. Ksık batması meme hassasiyeti bir türlü geçmedi. İdrar negatif çıkıyor ama yine de kan vereyim dedim. hayırlısı olsun.
Ya işte olmazsa olmadığına değil giden 600 700 lirama yancam. Her ay aynı paralar mı çıkıcak cepten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?