Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok garip oldum şükürler olsun Allah sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsin darısı bize inşallh hamilelerin duası kabul olurmus :)

Tabikide yok tatlım :) bidaki sohbetlerimizde denemelerimzde yapacagız biz güclü kadınlarız
Hah bu işte. Şimdi mesela diyelim ki olmadı bu ay en azından önümüzdeki ay yaşayacağımız şeylerin belirti olup olmadığını anlarız :) mesela benim farkettiğim ilk defa göğüslerim böyle oldu. Önümüzdeki ayda olursa şayet iğneye ve klomene yorcam. Deneyim işte yaşdığımız herşey

Aynen canım öle ama ama iğnenin etkisi 12. günde mi cıktı sence?

Ay evet sabah yapalım ya ben gittiğmde eczaneler kapanmıs oluoooo saat 7 de trafik olmazsa erken varırsam alcam ama almaya calıscam
Yakın çevrende yok mu eczane? Valla benim sağım solum eczane kaynıyor hatta her seferdinde farklı yerden alıyorum :) millet dalga geçmesin diye

Yakın çevrende yok mu eczane? Valla benim sağım solum eczane kaynıyor hatta her seferdinde farklı yerden alıyorum :) millet dalga geçmesin diye
Canim iş yerinden servisle cıkıorm evin orda cok eczane var ama ben servisden 7 de falan kapanmıs oluo nöbetçi denk gelirse işte

Kızlar ben dün sahurda yaptım. 11.gün oluyor ıgneden itibaren. Negatif cıktı bende. Bugün 12.gün iğnenin aslında 11.gün oluyorum değil mi? Erkenmiydi Acaba?

Şu anda karnım davul gibi.

Kızlar ben dün sahurda yaptım. 11.gün oluyor ıgneden itibaren. Negatif cıktı bende. Bugün 12.gün iğnenin aslında 11.gün oluyorum değil mi? Erkenmiydi Acaba?

Şu anda karnım davul gibi.
Aslında adet gününe kadar yapılan testlen hepsi erken oluyır. Ama biz sabırsız olduğumuz için. Şuan yavaş yavaş adet hissim gelmeye başladı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…