• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He ya diyorum da ne iğneymiş. Zamanı durdurma özelliğide varmış galiba :KK70: benim perşembe günü gelmesi lazım kırmızılar gelmesin tabi de. Son 4 işte

Evet var geçmiyor günler. Adet gecikmesi de yapıyormuş. Valla bebiş yoksa kırmızılar gelsin bari önümüze bakalım.

Kızlar ne tüp bebeği yaa, daha yaşınız kaç bence hiç kasmayın madem sorun yok bence hayatınızn tadını çıkarın gezin tozun eşinizle. Ben sizin yaşınızda olsam öyle yapardim olursa olur nasılsa diye. 39 yaşındayım yaştan dolayı tüp bebek diyor doktor ben gene normal olsun diye bekliyorum

Evet var geçmiyor günler. Adet gecikmesi de yapıyormuş. Valla bebiş yoksa kırmızılar gelsin bari önümüze bakalım.

Kızlar ne tüp bebeği yaa, daha yaşınız kaç bence hiç kasmayın madem sorun yok bence hayatınızn tadını çıkarın gezin tozun eşinizle. Ben sizin yaşınızda olsam öyle yapardim olursa olur nasılsa diye. 39 yaşındayım yaştan dolayı tüp bebek diyor doktor ben gene normal olsun diye bekliyorum

en sağlıklısını yapıyorsun gerçekten. Allah sağlıkla normal yollarla nasip eder inş

Aynen öle canm sen test yaptıgın tek çizgi cıkmıstı simdi yapsan genemi tek çizgi cıkar acaba yoksa pozitifmi
Bilmem ki çıkar mı acaba. Evet tek çizgi çıkmıştı gerçi on dakka sonra baktığımda ippppiiiiiince bir çizgi vardı ama dikkate almadım onu

en sağlıklısını yapıyorsun gerçekten. Allah sağlıkla normal yollarla nasip eder inş
Amin inşallah.

Vücuda bir sürü hormon yükleyecekler. O hormon vücudumuzdan nr kadar sonra çıkacak Allah bilir. Çatlama daha çıkmadı düşün.

Bazen şöyle düşünüyorum verecek olan Allah. O ne zaman isterse ne kadar imkansız olsa da O ol deyince olacak. Hz.Zekeriya (a.s) karısı kocamış olduğu halde ( ayette onun hanımını çocuk doğurmaya elverişli hale getirdik ve yahya bağışladık diyor) muhtemelen menopoza girmiş yumurta yok bişey yok. Tekrar yumurtlamaya vesile kılıyor. Rabbim isterse olacak. Tv lerde de duyuyoruz çocuğunuz olmaz denilen çiftlerin çocuğu olmuş. Bizim biraz tevekkulumuz eksik. Allah verecek diyoruz ama bırakmıyoruz. Bende dahil. Oldu mu olmadi mi oran buran ağrıyor. Biz tedaviyi olduk iğneyi olduk ilişkiyi yaptık. Artık bırakmalıyız gerisini ama yok bırakamıyoruz. Şimdi yazınca kendimde aydınlandım ben kocisi alıp bir güzel dışarı çıkıp temiz hava alayım:)))))

Kızlar selam hepinize öncelikle ve dualarım tüm güzellikleri kucağımıza almaktan yana :) bir sorum olacak klomen regl gecikmesi yaptımi sizde yaşayan varmı geçen ay iğne ve klomen kullanmıştım iğneden sonra 15.günde regl oldum normalde 26 27 gun de bir olurum bu ay sadece klomen aldım takip yaptırmadı doktorum 21.gün progastronomi baktırdı 26.78 çıktı değer regl de gecikme yaşayan oldumumu?

Kızlar benim sol kasıkta batma var yaa.. sağdaki yumurtayi çatlatti doktor. Acaba solda ufak yumurtalar büyüdü çatlamadı ağrı mi yaptı Acaba? Ne yapsam havuç kürü mü yapsam varsa çatlasın. Resmen dün gece soluma sağıma dönerken birşey devamlı battı orda.
( dün ovilasyon testi yaptim bir kontrol cizgisi disinda hic birsey yok silik bile yok demekki buyume de yok baska birseyden :bicak:

Ya kızlar belirtim yok demiştim ama göğüslerim küçük benim ama şuan sanki hava basıolar taş gibi olmus normal de ucları yokkk ama uçları bile cıkmssss acaba kırmızı kart mı gelıo
Kirmiziyi testteee gor insallah:))) bebek geliyo olmasin mı :halay:

Şimdi kizlarrr sizlerde bir bakin kendinize, alt karninizin rahme dogru giden orta cizgimiz var ya onda renk degisikligi oldu mu varmı? ( catlama ignesindeki hcgden büyük ihtimal benim orta çizgim hayalet gibiyken baya belli oluyor Alt karnimdan asaya daha koyulastı derken adet sancisi vuruyor bana ya ağzımı acmaya korkuyorum:işsiz::confused:

Şimdi kizlarrr sizlerde bir bakin kendinize, alt karninizin rahme dogru giden orta cizgimiz var ya onda renk degisikligi oldu mu varmı? ( catlama ignesindeki hcgden büyük ihtimal benim orta çizgim hayalet gibiyken baya belli oluyor Alt karnimdan asaya daha koyulastı derken adet sancisi vuruyor bana ya ağzımı acmaya korkuyorum:işsiz::confused:
Ya o çizgi orda var aslında hep bide onun koyulaşması hamileliğin ilerleyen zamanlarında oluyormuş. Bunu bildiğim halde arada bende bakıyorum tabi :D

ben adet olucam buyuk ihtimalle aşilama var adet olursam haziran da.kendimi oyle teselli eder ona baglarim umitleri. Cok yordum kendimi biliyosunuz ben kirmizi gormim de kim görsün bugun 10 gun tam tamına 12 ci gün bir test yaparim negatifse ararim
Doktorumu adet olucam kacinci gunu geleyim derim, yol haritası belirlemiş simdiden psikolojimi kontorol altina alayım napimmmm ( sizin b planiniz var mi ?

( dün ovilasyon testi yaptim bir kontrol cizgisi disinda hic birsey yok silik bile yok demekki buyume de yok baska birseyden :bicak:

Şansıma elimde bi tane bile ovulasyon yok. En son geçen yaptım eskisine göre silikti ama şimdi bilmiyorum. Çünkü benim vücuduma lh ve Fsh de yüklediler doğal olarak onun koyuluğu olabilir ve de vücudum da bu hormonlar geziyorken yeni yumurtada gelişebilir yani. :)) Ben en belirsiz ayim bu ay. Bu kadar belirtileri o ilaçlar olmadan yaşasaydım kesin hamileyim derdim. Ama mide bulantısı belirtisi hiç yok. :(

Ya kızlar arada içime öyle güzel hisler doğuyor ki olacak bu ay diye. Belirtiler değil de hissim bana öyle diyor nedense

Hissediyorsun zaten normalde. Hadi inşallah hislerin doğru çıkar.

O bazı aylarda belirgin oluyor bende. Ama köyü değil açık renk oluyor.

aynen mecbur beklicem canım zaten bu ayda tutmazsa allah nasip etmezse doktoruda bırakıcam tedaviyide 1 senedir korunmuyoruz deniyoruz olmuyo 3 aydır tedavideyim ondada sonuç yok napim artık
Canım doktordan memnun değilsen mutlaka değiştir. Benim doktorum çok iyi çok memnunum :) bu arada eşine tahlil yapıldı mı?

ben adet olucam buyuk ihtimalle aşilama var adet olursam haziran da.kendimi oyle teselli eder ona baglarim umitleri. Cok yordum kendimi biliyosunuz ben kirmizi gormim de kim görsün bugun 10 gun tam tamına 12 ci gün bir test yaparim negatifse ararim
Doktorumu adet olucam kacinci gunu geleyim derim, yol haritası belirlemiş simdiden psikolojimi kontorol altina alayım napimmmm ( sizin b planiniz var mi ?

Adet oluyormuş gibi hissetmekte gebelik belirtisi. Kaç kere tuvalete gittim şimdi oluyorum diye ben.

Akıntı var mi? Akıntınız var mi Kızlar?

Adet olursak zaten ramazandayız gene iğne vs. Ramazan ramazan uğraşamam. Yumurtlama da ramazana denk gelicek belki calisilamayacak boşa iğne ilaç almış olucam. O yüzden ben haziranı pas geçerim tedavi anlamında. Belki bitkisel şeyler kullanırım. Temmuzda tatilimi yapar o süreçte de arastirma yapar ona giderim. Zaten Allah nasip etmişse bir şekilde olur. O yönümü belirlesin.

Bugün 11.gün degilmiyiz. Eğer yumurtamız o gün çatladıysa 3 gün sonra bat günümüz mu oluyor.

Adet oluyormuş gibi hissetmekte gebelik belirtisi. Kaç kere tuvalete gittim şimdi oluyorum diye ben.

Akıntı var mi? Akıntınız var mi Kızlar?

Adet olursak zaten ramazandayız gene iğne vs. Ramazan ramazan uğraşamam. Yumurtlama da ramazana denk gelicek belki calisilamayacak boşa iğne ilaç almış olucam. O yüzden ben haziranı pas geçerim tedavi anlamında. Belki bitkisel şeyler kullanırım. Temmuzda tatilimi yapar o süreçte de arastirma yapar ona giderim. Zaten Allah nasip etmişse bir şekilde olur. O yönümü belirlesin.

Bugün 11.gün degilmiyiz. Eğer yumurtamız o gün çatladıysa 3 gün sonra bat günümüz mu oluyor.
Catlama ignesi kullananlar ignenin 15 gününde adet olmuş genelde bende karıştım

Back