Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntım var hemde yoğun oluyor ama her zaman değil. Hatta acaba adet mi oldum diyr düşünüyorum akıntı gelince.bide akıntım böyle sulu Beyaz oluyor. Benim bat 24 gözüküyor ama bilemiyorum kaçında olurum. Aranızda hiç test yapacak olan yok mu.

Benim aynı adet olacagim zaman ki akinti seklim mevcut

Sen test yapmayi dusunmiyormusun ? Ben salı yapicam

Tamam da ya pozitif cıkarsa bu sefer iğne etkisi oldugunu düşüncz negatf cıkarsa ya idrala gecmedi dycz bence bekleylm son kararm sabreden dermiş muradına ermiş derler bekleylm
O yüzden adet gününe kadar beklicem. Erkenden öğrensekte 9ay taşıcaz karnımızda geç öğrensekte değil mi ama :)

Ben adet olucam kizlar nettt Söylim Vuruyor pis pis Kendimi iyi biliyorum demisti dersiniz aşılama yolu insallah hüsrana ugratmaz beni iste o zaman cok üzülürüm simdi pek etkilemez

Ben adet olucam kizlar nettt Söylim Vuruyor pis pis Kendimi iyi biliyorum demisti dersiniz aşılama yolu insallah hüsrana ugratmaz beni iste o zaman cok üzülürüm simdi pek etkilemez
Ya bekle baklım adet belirtileryle hamilelik belirtileri aynı daha şimdiden karamsarlığa düşme lütfen

15 ci günde adet mi oldun. Oylese bile uzulme her ay yeni umut degil mi hem

O zaman yumurta birgün sonra çatlıyor demek ki.
Ama benim aynı gün çatladı eminim ve ben doktora uydum o gün ilişki olmadi. Bir gün sonraya da yumurta canlı kaldı mi bilmem. Olmazsa çatlama gününü kacirdigimdandir.

Akıntı yoğun olur diyorlar. Bende yok gibi bazen oluyor. Bazen biraz fazla yürüyünce oluyor. Idrarim sapsarı ama oructan susuzluktan olabilir.

Benim aynı adet olacagim zaman ki akinti seklim mevcut

Nasıl yani, neler var sol kasik ağrın ne alemde?
Benim geçti öğleden sonra sol kasiktaki ağrı.

Alttan mi vuruyor.. sen deyince oluyorsun genelde ama inşallah olmazsın. Ama olmazsa bilki temizlik çamaşır kendini yorganın eseridir. Bir nevi biz kendi aşılamamızi kendi tüpümüzü kendimiz yaptık. Nasıl tüp bebek yapanlar dikkat ediyor istirahat ediyorsa bizim de etmemiz lazım. Çalışarakta bu işler zor.

İğneyi vurulduğunuz günü saymıyorsunuz dimi ?

Benimde idrarım sarı oluyor. Ama bende susuzluktan diye düşünüyorum bugünü de yedik bakalım 4gün de geçsin. Aslında bir takım kıpırtılar oluyor vücudumda göğüs uçlarım dokununca sızlıyor. Arada çok değil ama kasıklarımda bi doluluk hissediyorum ve mesela çişim geldiğinde hiç tutamıyorum hemen baskı yapıyor kasıklara

İğneyi vurulduğunuz günü saymıyorsunuz dimi ?

Sayıyorum ama sizin söylediğiniz ıgneden sonraki günün 15. Günü değil mi?

Ben yumurtlamanın iğne günü olduğunu düşünüyorum. Çünkü aynı gece yumurta akıntısı geldi sonraki gün hiç akıntı olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…