Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelerin adet sancısı çekermiş canım, hatta erken olacağım herhalde falan yazmışlar okudum. senin de daha 7 gün var. hadi hayırlısı. inşallah müjdeli haber verirsin.
İnşallah canım. Valla bende normalde bu ağrıları çektiğim gün veya ertesi gün olurum. Beklicem artık 12. Güne kadar
bekle canım bekleyelm ben hiç yapmak istemıorm yarın aksam doktra gtcm galba :)
Beklicem ya zaten araya haftasonu giriyor çabuk geçer. Evet sen yarın gidiceksin dimi. Allahım ne olur birimizden güzel haber gelsin inan yeticek yani

Arkadaşlar , benim bir arkadaşım var şu anda bire kızı var 4 aylık . Aynı bizim gibi hamile kalmadan önce burada arkadaş edinmiş 6 kişi. sonra hepsi aynı dönem hamile olduğunu öğrenmiş. sonra 5 aylık hamile olduklarında buluşmuşlar hepsi yan yana foto çekilmişti. ne ne dersiniz? :) belki böyle bir poz bize de kısmettir :)

Ne güzel olur dimi. Siz buraya yazın tatile gelirsiniz yada ben gelirim oraya beraber göbişlerimizi severiz :)

olsun ya ikimizdende gelsin o haberler inşallahhh gitmekde istemıorm doktora ne bilim ya olumsuz bsey dicek canım sıklcak dye

olsun ya ikimizdende gelsin o haberler inşallahhh gitmekde istemıorm doktora ne bilim ya olumsuz bsey dicek canım sıklcak dye
İşte çok bilinmezli bir denklem gibi. Ya iyi bişey söylerse tamamen şans işi işte Alalh yardımcımız olsun :)

İşte çok bilinmezli bir denklem gibi. Ya iyi bişey söylerse tamamen şans işi işte Alalh yardımcımız olsun :)
Canım sen neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun ki ? çok az zamanın kaldı ve inşallah güzel haberler alacaksınız bizi de umutlandıracaksınız. güzel düşün güzel olsun.

Canım sen neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun ki ? çok az zamanın kaldı ve inşallah güzel haberler alacaksınız bizi de umutlandıracaksınız. güzel düşün güzel olsun.
ya sanki herkesde bu tutuyo ama bende tutmyacak gbi hissedyrm aman napalım bdaki sefere tekrar deneriz

ya sanki herkesde bu tutuyo ama bende tutmyacak gbi hissedyrm aman napalım bdaki sefere tekrar deneriz
yaa ben sana kıyamam yaa . Ne olur öyle düşünme , neden tutmayacakmış. ayrıca tutmadı diyelim yine denersiniz hepmiz öyle yapıcaz. ama her şeyden önce olumlu düşün güzel düşün. ben inanıyorum. buradan güzel haberlerini alıcaz hepimiz.

İnsallah canım hepimiz alalım.

çok tesekur ederım canmn aydınlattıgın için iğneyi doktor mu yartırıyor yoks aekstra ücretli mi ve ne kadar

Neyse en azından oturarak hallediyorsun işini iyi yanından bak canım. Akıntın var mı

Bir tesbit edilen bir de benim kanaatimce iki kimyasal gebelik geçirdiğim için tedirginim. Tutunamadı sonuçta ve ben yoğun tempo çalışıyordum. O yüzden bu ağrılar oldu mu tedirgin oluyorum. Keşke evde olmuş olsam belki devamlı istirahati geçirmem gerekiyor.

Ne güzel olur dimi. Siz buraya yazın tatile gelirsiniz yada ben gelirim oraya beraber göbişlerimizi severiz :)

Ben her yaz ordayım, bebisler olsun yanindayim :)))

@arminch canim şimdi yukarısı iğnenin değil mi. Yani 9.günde tamamen silinmesi mi gerekiyor. 10 'an itibaren çizgi devam etmiş.

klomen + çatlatma iğnesi yaptıran çevremde ne kadar insan varsa kaldı bende tık yok
Tutmadı demen için adetin gelmiş olması lazım dimi canımcım. Lütfen modunu düşürme iyi düşün ki iyi olsun. Sayılı günlerimiz kaldı. Sen böyle yapınca benimde modum düşüyor güzel şeyler olacak inanıyorum. Allah hayırlısını vericek bize

Valla keyifle ağırlarım hepinizi :) gebiş gebiş gezeriz buralarda. Denize de gideriz ohhh mis

klomen + çatlatma iğnesi yaptıran çevremde ne kadar insan varsa kaldı bende tık yok

Daha bişey belli değil, genelde bişey yok diyenlerde çıkıyor :) iyi düşün iyi olsun.
Tek klomenle benim de başarım yok 2 kez kullandım sonuçta.

Catlatma iğnesi de göreceğiz yakında:)

İnsalh canm senin ağrıların vardı sanki ne alemdesin

Daha bişey belli değil, genelde bişey yok diyenlerde çıkıyor :) iyi düşün iyi olsun.
Tek klomenle benim de başarım yok 2 kez kullandım sonuçta.

Catlatma iğnesi de göreceğiz yakında:)
bakalm o gün gelse helebi aaaaa demiştiniz bana ben inanmamıstm desem keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…