Evet ignenin misafirim geliyor bakamıyorum ben telastaaBir tesbit edilen bir de benim kanaatimce iki kimyasal gebelik geçirdiğim için tedirginim. Tutunamadı sonuçta ve ben yoğun tempo çalışıyordum. O yüzden bu ağrılar oldu mu tedirgin oluyorum. Keşke evde olmuş olsam belki devamlı istirahati geçirmem gerekiyor.
Ben her yaz ordayım, bebisler olsun yanindayim :)))
Armin canim şimdi yukarısı iğnenin değil mi. Yani 9.günde tamamen silinmesi mi gerekiyor. 10 'an itibaren çizgi devam etmiş.
Valla keyifle ağırlarım hepinizi :) gebiş gebiş gezeriz buralarda. Denize de gideriz ohhh mis
Evet ignenin misafirim geliyor bakamıyorum ben telastaa
Ben gümbetteyim torbada güzeldir ama iyi deniz diyorsan ortakenti tek geçerim şehir içi olarak. Hatta biz burda yaşayanlar torbanın denizini hiç beğenmeyiz genelde çok sıcak ve kirli olur. Akyarlar var oranın denizide tertemizdir. Gelirsen beraber gezeriz ben 20 senem doldu avcumun içi gibi biliyorum. Zaten ufacıkta bi yer :)Bodrumun ne tarafındasın ve de en güzel denizi neresi. Biraz da kafamızı dağıtalım. Hem ağrıları testleri unuturuz. Ben her tarafını ayrı beğeniyorum. Ama nedense Torba çok hoşuma gidiyor. O kadar çok gezilecek yeri var ki, daha gitmediğim bir sürü yeri var.
Canım devam ediyor bide ilginç kalçam ağrıyor hani hamlamışsındır spor yaparsın et kesiği olur ya aynen öyleİnsalh canm senin ağrıların vardı sanki ne alemdesin
Akyarlar kesinlikleeeee mükemmel.Ben gümbetteyim torbada güzeldir ama iyi deniz diyorsan ortakenti tek geçerim şehir içi olarak. Hatta biz burda yaşayanlar torbanın denizini hiç beğenmeyiz genelde çok sıcak ve kirli olur. Akyarlar var oranın denizide tertemizdir. Gelirsen beraber gezeriz ben 20 senem doldu avcumun içi gibi biliyorum. Zaten ufacıkta bi yer :)
ala ala ilginç ilginç belirtiler hadi bakalım hayırlara vesile olsunCanım devam ediyor bide ilginç kalçam ağrıyor hani hamlamışsındır spor yaparsın et kesiği olur ya aynen öyle
Ben gümbetteyim torbada güzeldir ama iyi deniz diyorsan ortakenti tek geçerim şehir içi olarak. Hatta biz burda yaşayanlar torbanın denizini hiç beğenmeyiz genelde çok sıcak ve kirli olur. Akyarlar var oranın denizide tertemizdir. Gelirsen beraber gezeriz ben 20 senem doldu avcumun içi gibi biliyorum. Zaten ufacıkta bi yer :)
hangi renk canım sabah benim geldi beyazdıKızlarrrr az önce wc giittim aşırı bir akıntım olmuş. bayağı gelmiş. sizde de oldu mu?
Ya sen ne misafiri agirliyorsun. Kafayı mi yedin. Ben elimi biseye sürmüyorum. Şu bir hafta hiç iş yapmiycam modunda takılıyor. Varsa bebiş şu an tutunma aşamasında rahat dursana sen
Beyaz canım koyu kıvamlı bir beyaz. doktoru aradım ama açmadı. akıntı için erken değil mi ? eşim ilaç yapmıştır diyor ama akıntı yapar mı ilaç ? erkenden yumurtam büyüyüp çatlamış olamaz dimi ?hangi renk canım sabah benim geldi beyazdı
Aa muhakkak gitmelisin tek geçerim iki yeri deAkyarlar ve ortakenti duydum ama gitmek nasip olmadi
Ooo akıntımı ovitrelle dan sonra bitmeyen bir akıntıya sahibim :) artık umursamıyorum bileKızlarrrr az önce wc giittim aşırı bir akıntım olmuş. bayağı gelmiş. sizde de oldu mu?
Yani normal mi bu akını ? klomen dün bittiOoo akıntımı ovitrelle dan sonra bitmeyen bir akıntıya sahibim :) artık umursamıyorum bile
KACINCI GÜN CANIM bnimde beyaz akıntım sor bana da haber verBeyaz canım koyu kıvamlı bir beyaz. doktoru aradım ama açmadı. akıntı için erken değil mi ? eşim ilaç yapmıştır diyor ama akıntı yapar mı ilaç ? erkenden yumurtam büyüyüp çatlamış olamaz dimi ?
Valla bilmiyorum ki ama normaldir herhalde. Ulaşmaya çalış doktoruna yinede ama bende ilaç kullanırken de bittikten sonra da hala daha akıntı devam ediyor.Yani normal mi bu akını ? klomen dün bitti
ilacım dün bitti benim. haftaya Pazartesi doktora gidecektim işte. çok erken yani. ama bayağı geldi akıntı anlam veremedim.KACINCI GÜN CANIM bnimde beyaz akıntım sor bana da haber ver
ara sor canm bnceilacım dün bitti benim. haftaya Pazartesi doktora gidecektim işte. çok erken yani. ama bayağı geldi akıntı anlam veremedim.
Canım aradım duymadı herhalde, whatssptn yazdım okumadı daha.Valla bilmiyorum ki ama normaldir herhalde. Ulaşmaya çalış doktoruna yinede ama bende ilaç kullanırken de bittikten sonra da hala daha akıntı devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?