Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşin göründü mü doktora peki?

yok canım bizim daha ikinci ayımız bebek yapmaya başlayalı daha doktor hemen tedavi verince şaşırdım da hemen olsun istiyorum:)
aa daha çok erken , cidden deneseydiniz biraz :) gerçi bu bir tedavi bile sayılmaz, çok doğal bir yöntem. doktorum bana öyle demişti. hayırlısı olsun canım. gerçi yaş 29 olmuş hamile kal, doğur bak vs. beklemek istemiyor insan. umarım her şey istedğin gibi olur.

yok canım bizim daha ikinci ayımız bebek yapmaya başlayalı daha doktor hemen tedavi verince şaşırdım da hemen olsun istiyorum:)
Oo siz baya yeni başlamışsınız canım. Klomen tedavisi bu işte en basit tedavi olarak geçiyor. Umarım sen dahil isteyen hepimiz bu tedaviden sonuç alırız. Sonra da kendimizi şubat anneleri içinde buluruz :)

Oo siz baya yeni başlamışsınız canım. Klomen tedavisi bu işte en basit tedavi olarak geçiyor. Umarım sen dahil isteyen hepimiz bu tedaviden sonuç alırız. Sonra da kendimizi şubat anneleri içinde buluruz :)
Ne güzel yazmışsın :))) inşallah Şubat Anneleri :)

evet hemen olsa iyi olur :) sağ ol canım hepimiz olur inşallah:)

ayyy ne güzel olur hemencecik olsa:))

Benimde çok var. daha doktor bakacak büyümüşmü ? yzgyzg Sana çatlama iğnesi yapacak mı doktorun ?

Benim doktorum iğne demedi canım , herhalde ilk öyle denemek istedi, olmazsa çatlama iğnesi yapacak. inşallah gerek kalmaz.2 .3. e. karnımda kasıklarımda böyle değişik bir durum var. ağrıda değilde rahatsızlık gibi bir şey, şişkinlik hissediyorum. arada bir şeyler geçiyor sanki.

ben şu an regl dönemimin sonlarında olduğum için herhangi bir değişiklik hissetmiyorum.

Benim karnım bugün bayağı ağrıyor kızlar. Kasiklarim da ağrı var. Acaba yeni mi yumurtluyorum acaba Ben? Catlatma ignesinden sonra bu kadar ağrımamıştı. O zaman çatlamadı mi acaba ? Şimdi mi catliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…