Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen aynn kızlar dün ateşim vardı ya yine var neden acaba vucudumda sıcaklık var

Senin progestan kullanımın onları yapıyor.
Berbat bir ilaç kendisi. Ben hayatımda o kadar kötu baş dönmesi yaşamadım. Bu ilacın muadili yok mu acaba onu kullansak.

aynen aynn kızlar dün ateşim vardı ya yine var neden acaba vucudum da sıcaklık var
Benimde öyle , oruçluyum üşümem lazımken resmen daralıp terliyorum. İlacın etkisi galiba.
birde hamiş olunca vucut ısın artarmış, inşallah seninki hamişliktendir.

Ben bu sabah yataktayken esnedim gerildim istemsiz o an sanki kasigim tutuldu top gibi oldu sanki fena oldum. Aferin iyi halt ettin ne esniyosun geriliyorsun kediler gibi . Kendime cakasim geldi hala agriyor

Niye geriniyorsun. Vucud onu istiyor ama karnın engel oluyor. Ben ayaklarımı bile upuzun uzatmaya çekiniyorum.
5-6 aydır doğru düzgün iş yapamıyorum hareketleri kısıtlamaktan bişey yapamıyoruz.

Allah'ım şu mübarek Ramazan ayın hürmetine bizimde bebeklerimizi nasip eyle.

Benimde öyle , oruçluyum üşümem lazımken resmen daralıp terliyorum. İlacın etkisi galiba.
birde hamiş olunca vucut ısın artarmış, inşallah seninki hamişliktendir.
gögüslerimdede sızı var büyüyo gibi adet belirtileride olabilir 8günde hamile kalabilr miyim ki

aynen aynn kızlar dün ateşim vardı ya yine var neden acaba vucudumda sıcaklık var
Benim akşam 37.1 di ateşim sabah ölçtüm 36.5 değişiyor işte o ateş. Adet belirtileri de olabilir gebelikte. Ben kendimi biliyorum adet belirtim olmaz sadece migrenim tutar 2 gün önceden ama kanama başladıktan hemen sonra karnım kasıklarım ağrır. 8 gün erken aslında belirtiler için

adet belirtim ya banada ole gelıo

gögüslerimdede sızı var büyüyo gibi adet belirtileride olabilir 8günde hamile kalabilr miyim ki

Kalabilirsin tabi. Niye kalamayasın. Ben adete 6 gün kala öğrendim ama öğrenmeden belirtilerim vardı. 20.gün öğrendim. 13.gün yumurtlamış olsam 7-8 günde herşey belli olmuştu. Kasik ağrıları mide bulantısı aş erme bile yaşadım. Sık tuvalete gitme hemen acıkma.

Kızlar en erken belirti göğüs derler. ucu acırsa ve hafif koyuluk varsa hamilesin demektir. canım sık idrara çıkıyor musun ?

Yaşadığımız belirtiler ilacın etkileri olabilir. Çünkü dün okudum biraz catlatma ile ilgili belirtileri bizim yaşadıklarımız hep yan etkileri olarak geçiyor. Gerçek hamilelik belirtileri 7.haftadan başlar diyor. Bu mantıklı geliyor ama ben daha önce hamile kaldığımda bu belirtilerin hepsini yaşamıştım. Kaşık ağrılarını adetten ayırmak biraz zor oluyor ama eğer sabahları mide bulandınız varsa bu daha kesin belirti.

Aminnnnnnnnn rabbim duysun sesimizi..

Kızlar en erken belirti göğüs derler. ucu acırsa ve hafif koyuluk varsa hamilesin demektir. canım sık idrara çıkıyor musun ?
Benim memiklerin ucu tas gibi olmuş hasasiyet var baya.. İdrarada çıkıyorum sık sık.üşütmusumdur amaaaaa ,bunlari o haplari igneyi kullanmamis olsaydim , Heycanlanirdim. bu da burda kalsın. Eger adet olursam, birdaki aya soru isareti olmaz. aksi olurda hamile kalirsam, benim gibi deli gibi forum sayfalari okuyanlara, bilgi kalir .(klomen overtile kullanmis birinden..

Aynen öle tutanın tutuo ama nafile yani bize gelince yok

İnşallah hamilesindir canımmm. öyle düşünüp dua edelim hayırlısı olsun. ama belirtilerin hepsi hamiş gibi.

Ah bi hamile olayım ilaç ve iğneden sonra yaşadığım her detayı yazıcam buraya. Çünkü bizim gibi psikopatlara belki ötnek olur

İnşallah hamilesindir canımmm. öyle düşünüp dua edelim hayırlısı olsun. ama belirtilerin hepsi hamiş gibi.
Belirtilerin hepsi hamis gibi esittir klomen overtile yan etkisi gibi ay sonu anlicaz. Kizlar bu ay olmazsa yelkenleri indirmiyoruz mucadeleye devam bunalima girmek yok. Tamam uzulucez elbette ama oyle uzatmicaz. Bizi neyin bekledigini bilmoyorum ama, dedigin gibi dua edelim hayirlisi hayirlisi degilse de hayirlara cikarsin rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…