- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
ağlamak en iyisi stresin önüne gecmıs oluosn bende ole hemen ağlarım ama daha sonra kendime gelirim bende de yok sabah karnım ağrıdı sanki adet olacagım zaman ağrır ya ole agrı gelıp gdıo kendimi kasınca duruoOluyor tabi her zaman güllük gülistanlık olacak değil. Biraz ağladım rahatladım sstresimi de atmış oldum :) bedensel olarak hiçbir değişikliğim yok
Evet benim de kullandığımdan bu yana ağrı yaptı. Neyse ki bugün son gün. Sonrası kısmett.Benim iğne ağrıtmıştı başımı 3 güne yakın
inşallah bütün umutlarımızın hepimiizn ole ama herkesde tepkiler farklı bakalmSizlerin haftaya belli olacak mı ? İnşallah hamişliğiniz.
İnşallah güzel haberler alırız. güzel sonuçlar olur. hiç faklı bir belirtiniz yok mu ? Akıntı ? göğüs hassasiyeti vs ?inşallah bütün umutlarımızın hepimiizn ole ama herkesde tepkiler farklı bakalm
benim hep karnımdan baktıİlaç bittikten sonra doktor mua.ederken, yumurtalıklara bakmak için yan, Alttan mı bakıyor, ultrasonla mı ? sizin nasıl oldu ?
akıntım 1 gün falan oldu dün göğüslerim şişti uçları sızladı şimdi bugunde hafif karın ağrısı hissettm kendime dinledikçe bişeyler hissediyorumİnşallah güzel haberler alırız. güzel sonuçlar olur. hiç faklı bir belirtiniz yok mu ? Akıntı ? göğüs hassasiyeti vs ?
Canım kendini dinlememeye çalış diyeceğim ama çok zor oluyor, biliyorum. Ama göğüslerin beni heyecanlandırdı, en büyük belirti derler. allah gönlünüze göre versin. İnşallah hamişsindir :)akıntım 1 gün falan oldu dün göğüslerim şişti uçları sızladı şimdi bugunde hafif karın ağrısı hissettm kendime dinledikçe bişeyler hissediyorum
O adet olacakmış gibi ağrı bende de oluyor arada ama onu adete yoruyorun açıkcasıakıntım 1 gün falan oldu dün göğüslerim şişti uçları sızladı şimdi bugunde hafif karın ağrısı hissettm kendime dinledikçe bişeyler hissediyorum
şimdi lavobaya gidip tekrar bakacağım :)Canım kendini dinlememeye çalış diyeceğim ama çok zor oluyor, biliyorum. Ama göğüslerin beni heyecanlandırdı, en büyük belirti derler. allah gönlünüze göre versin. İnşallah hamişsindir :)
aynen bende ole düşünüyorum normalde adetime 1 hafta kala bole oluodm yine aynıO adet olacakmış gibi ağrı bende de oluyor arada ama onu adete yoruyorun açıkcası
hiç bir şey yok malesf aman yaşimdi lavobaya gidip tekrar bakacağım :)
Bende 4-5 gün öncesinden olurdum. Artık akışına bıtraktım ne olacaksa olsun. Allah vermediyse demekki var bir bildiği diyeceğim. Son 8 gün kaldı. Bak daha iğne olduğumuz gün nasıl olacak nasıl zaman geçecek dedik 8 gün geçti bileaynen bende ole düşünüyorum normalde adetime 1 hafta kala bole oluodm yine aynı
aynen öle canım herşeyde vardır bir hayırBende 4-5 gün öncesinden olurdum. Artık akışına bıtraktım ne olacaksa olsun. Allah vermediyse demekki var bir bildiği diyeceğim. Son 8 gün kaldı. Bak daha iğne olduğumuz gün nasıl olacak nasıl zaman geçecek dedik 8 gün geçti bile
Canım bu iğne zor bulunuyor değil mi ? bir kaç kere sanki zor bulduk vs diye okumuştum. doktorum bana çatlama iğnesiz deneyelim dedi, ama yinede merak ettim.Bende 4-5 gün öncesinden olurdum. Artık akışına bıtraktım ne olacaksa olsun. Allah vermediyse demekki var bir bildiği diyeceğim. Son 8 gün kaldı. Bak daha iğne olduğumuz gün nasıl olacak nasıl zaman geçecek dedik 8 gün geçti bile
Ben bi eczaneye sordum kadın yok ded ilgilenmedi. Başka bi eczanede elimde yok ama getirteyim dedi zaten sağlık ocağının karşısındaydı ordan aldım ertesi günü yaptırdımCanım bu iğne zor bulunuyor değil mi ? bir kaç kere sanki zor bulduk vs diye okumuştum. doktorum bana çatlama iğnesiz deneyelim dedi, ama yinede merak ettim.
Teşekkür ederim. Bende sabırsızlanıyorum, acaba yumurtalarım da büyüme oldu mu diye ?Ben bi eczaneye sordum kadın yok ded ilgilenmedi. Başka bi eczanede elimde yok ama getirteyim dedi zaten sağlık ocağının karşısındaydı ordan aldım ertesi günü yaptırdım
doktor bana kilo yapmaz dedi.Bu ilaçların hepsi kilo yapıyor2 ayda 2 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?