Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oluyor tabi her zaman güllük gülistanlık olacak değil. Biraz ağladım rahatladım sstresimi de atmış oldum :) bedensel olarak hiçbir değişikliğim yok
ağlamak en iyisi stresin önüne gecmıs oluosn bende ole hemen ağlarım ama daha sonra kendime gelirim bende de yok sabah karnım ağrıdı sanki adet olacagım zaman ağrır ya ole agrı gelıp gdıo kendimi kasınca duruo

Sizlerin haftaya belli olacak mı ? İnşallah hamişliğiniz.

İlaç bittikten sonra doktor mua.ederken, yumurtalıklara bakmak için yan, Alttan mı bakıyor, ultrasonla mı ? sizin nasıl oldu ?

inşallah bütün umutlarımızın hepimiizn ole ama herkesde tepkiler farklı bakalm
İnşallah güzel haberler alırız. güzel sonuçlar olur. hiç faklı bir belirtiniz yok mu ? Akıntı ? göğüs hassasiyeti vs ?

İnşallah güzel haberler alırız. güzel sonuçlar olur. hiç faklı bir belirtiniz yok mu ? Akıntı ? göğüs hassasiyeti vs ?
akıntım 1 gün falan oldu dün göğüslerim şişti uçları sızladı şimdi bugunde hafif karın ağrısı hissettm kendime dinledikçe bişeyler hissediyorum

akıntım 1 gün falan oldu dün göğüslerim şişti uçları sızladı şimdi bugunde hafif karın ağrısı hissettm kendime dinledikçe bişeyler hissediyorum
Canım kendini dinlememeye çalış diyeceğim ama çok zor oluyor, biliyorum. Ama göğüslerin beni heyecanlandırdı, en büyük belirti derler. allah gönlünüze göre versin. İnşallah hamişsindir :)

O adet olacakmış gibi ağrı bende de oluyor arada ama onu adete yoruyorun açıkcası

Canım kendini dinlememeye çalış diyeceğim ama çok zor oluyor, biliyorum. Ama göğüslerin beni heyecanlandırdı, en büyük belirti derler. allah gönlünüze göre versin. İnşallah hamişsindir :)
şimdi lavobaya gidip tekrar bakacağım :)

aynen bende ole düşünüyorum normalde adetime 1 hafta kala bole oluodm yine aynı
Bende 4-5 gün öncesinden olurdum. Artık akışına bıtraktım ne olacaksa olsun. Allah vermediyse demekki var bir bildiği diyeceğim. Son 8 gün kaldı. Bak daha iğne olduğumuz gün nasıl olacak nasıl zaman geçecek dedik 8 gün geçti bile

aynen öle canım herşeyde vardır bir hayır

Canım bu iğne zor bulunuyor değil mi ? bir kaç kere sanki zor bulduk vs diye okumuştum. doktorum bana çatlama iğnesiz deneyelim dedi, ama yinede merak ettim.

Canım bu iğne zor bulunuyor değil mi ? bir kaç kere sanki zor bulduk vs diye okumuştum. doktorum bana çatlama iğnesiz deneyelim dedi, ama yinede merak ettim.
Ben bi eczaneye sordum kadın yok ded ilgilenmedi. Başka bi eczanede elimde yok ama getirteyim dedi zaten sağlık ocağının karşısındaydı ordan aldım ertesi günü yaptırdım

Ben bi eczaneye sordum kadın yok ded ilgilenmedi. Başka bi eczanede elimde yok ama getirteyim dedi zaten sağlık ocağının karşısındaydı ordan aldım ertesi günü yaptırdım
Teşekkür ederim. Bende sabırsızlanıyorum, acaba yumurtalarım da büyüme oldu mu diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…