- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
arkadaslara baktrıorm bütün vucudumda sıcaklık var atesin olur ya ateşimi nerden ölçmeliyim canmAdet ağrılarım biraz biraz kendini göstermeye başladı karnım o kadar şişti ki göbeğimi içime bile çekemiyorum S sunshine__ sen nasılsın canım
tamam yapalım:)Haftaya pazartesi sabah test yapalim mı kizlar ??nerdeyse hepimizin 9,10 gunü var
ben aksama yapcam bakalmBen testi yapim gozum kapali cekim atim fotosunu olabilseyapardim, bakamam bakmaya korkarım
Sabah yataktan çıkmadan dilinin altından ölçmelisin doğru sonuç için. Ama bak dikkat yataktan çıkmadanarkadaslara baktrıorm bütün vucudumda sıcaklık var atesin olur ya ateşimi nerden ölçmeliyim canm
Bana her yol paris yaparım tabikiHaftaya pazartesi sabah test yapalim mı kizlar ??nerdeyse hepimizin 9,10 gunü var
Aman tanrısıben aksama yapcam bakalm
ezcaneden açık kapanmadan yakalrsam hemen yapıp yollayacagm :) ama evde ateş ölçerm yok yaAman tanrısısaat kacta ?
Tatlıcım onu da al eczaneden 10lira gibi bişey elektronik olanlardanezcaneden açık kapanmadan yakalrsam hemen yapıp yollayacagm :) ama evde ateş ölçerm yok ya
ATEŞ ÖLÇERİM YOKSabah yataktan çıkmadan dilinin altından ölçmelisin doğru sonuç için. Ama bak dikkat yataktan çıkmadan
Bana her yol paris yaparım tabiki
ben hele testimi alayımda bakalm onuda alırım olmazsaTatlıcım onu da al eczaneden 10lira gibi bişey elektronik olanlardan
Valla ben ilşkiye devam durmak yok :)Selam kızlar.
Bugün o kadar yoğun geçti ki. Hicbir yerim ağrımadı. Demekki dinleyince ağrıyor :))
Ilişki tamam mi devam mi ne diyorsunuz. Artık yumurta kalmamıştır sonuçta.
Valla ben ilşkiye devam durmak yok :)
Bende devam son ana kadar hiç belli olmaz :) bak o vücut dinleme konusunda katılıyorum bende bugün çok yoğundum hiç kendimi dinlemeye vaktim olmadıSelam kızlar.
Bugün o kadar yoğun geçti ki. Hicbir yerim ağrımadı. Demekki dinleyince ağrıyor :))
Aslm hosgeldin:) Dün ben yapmadiSelam kızlar.
Sonucta 2 yumurtam vardı ve biri daha kaliteliydi diğeri de büyüyo ama yavasdı oda catlayacak sınucta belki o işime denk gelir kim bilirSürpriz yumurtalarla olabilir diyorsun. :))
Ben hep bıraktım yumurtlamadan sonra belki de orda hata yaptım.
Baya silikleşmiş ama gider o zamana kadar etkisi merak etmeEki Görüntüle 2146661 S sunshine__ senden once kalktim Test yaptimdayanamadım iğnenin etkisini atamamışım sabahtan beri de deli gibi cay iciyorum okadar sivi alimina ragmen böyle demekki uyandigim da yapsaydim daha belirgin çıkardı. Gitsin ya etkisi ki beni yaniltmasin pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?