Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senella Senella pazartesi sabah test yapmaya karar verdik varmisin sen de ??? :spor:

Yaparız heralde pazartesi kaçıncı gün oluyor ki.

Ama önce silik olduğunu gormem8z lazım bence.
Vücudumuzda hala hcg varsa bu belirtiler onun etkileridir. Benim göğüslerim dün biraz ağrıyordu. Bugün yok ağrısı.

Eki Görüntüle 2146661 S sunshine__ senden once kalktim Test yaptim :KK35:dayanamadım iğnenin etkisini atamamışım sabahtan beri de deli gibi cay iciyorum okadar sivi alimina ragmen böyle demekki uyandigim da yapsaydim daha belirgin çıkardı. Gitsin ya etkisi ki beni yaniltmasin pazartesi :skandal:
Eczanenin onune kadar gittim bazgectm yapmıcam adet günüme kadar

1
Yaparız heralde pazartesi kaçıncı gün oluyor ki.

Ama önce silik olduğunu gormem8z lazım bence.
Vücudumuzda hala hcg varsa bu belirtiler onun etkileridir. Benim göğüslerim dün biraz ağrıyordu. Bugün yok ağrısı.
12 ci gunumuz ama eger bundan sonra ki testlerim olurda yaparsam koyu cikarsa umutlanabilinir cunkusü ignenenin azalan etkisine döllenme olmussa hcg eklencek koyulaşır uyduruyormuyum sence boyle düşünmekle :KK48::KK48::KK48:

Aynen öle napalm yapcak bsey yok olursada Allah dan olmazsa da
Aynen oyle olmazsa birdaki aya yine denicez pes etmek yok. Ben bu ay asilamaydim aslinda asilama günü ters zamana denk geldi diye kendimiz denedik asilmayi birdaki aya erteledik. Aşılama fikri bana güç veriyor bu ay olmazsa cok uzulmucem kendimi şartladım ama yinede insallah asilamaya luzum kalmaz... umut fakirin ekmeği..

1

12 ci gunumuz ama eger bundan sonra ki testlerim olurda yaparsam koyu cikarsa umutlanabilinir cunkusü ignenenin azalan etkisine döllenme olmussa hcg eklencek koyulaşır uyduruyormuyum sence boyle düşünmekle :KK48::KK48::KK48:

Yok uydurmuyorsun. Bence çizginin devam etmesi gerekir tabi vücudumuzdan atılımı uzun sürerse. Döllenme oluşursa hcg artıyormuş. Aslında iğne döllenme oluşmuş gibi vücudumuza sinyaller verdi. Belki diğer sistemde bunu algılayıp progestan salgılamaya başlayacak o da rahmi hazır hale getirecektir. Acaba bende progestan kullansam mi ki.

Aynen oyle olmazsa birdaki aya yine denicez pes etmek yok. Ben bu ay asilamaydim aslinda asilama günü ters zamana denk geldi diye kendimiz denedik asilmayi birdaki aya erteledik. Aşılama fikri bana güç veriyor bu ay olmazsa cok uzulmucem kendimi şartladım ama yinede insallah asilamaya luzum kalmaz... umut fakirin ekmeği..

Sen bu ay kendinde diğer aylardan farklı şeyler hissediyor usun ? Bu iğne etkisi dediğimiz şeyleri yaşıyor muydun?

Yok uydurmuyorsun. Bence çizginin devam etmesi gerekir tabi vücudumuzdan atılımı uzun sürerse. Döllenme oluşursa hcg artıyormuş. Aslında iğne döllenme oluşmuş gibi vücudumuza sinyaller verdi. Belki diğer sistemde bunu algılayıp progestan salgılamaya başlayacak o da rahmi hazır hale getirecektir. Acaba bende progestan kullansam mi ki.
Bende düşündüm kullanmayı ama doktorum bana kullan demedi. O yüzden almadım ama şöyle bi durum var gebelik olsa bile idrar testinde hcg yi algılamayabilir. Yani tek çizgi çıktığında bu illa ki olumsuz anlamına gelmiyor. Tek çizgi çıkıp sonradan gebeliğini öğrenen çok örnek var.

İcine nasil siniyorsa oyle yap bence. Sonra icin de kalmasin derim..

Aşılama yaptıran var mı?
Aşılamanın 2. 3. Günü belirtiler neler kızlar.
? Bende hiç belirti yok normal mi acaba?

Bende düşündüm kullanmayı ama doktorum bana kullan demedi. O yüzden almadım ama şöyle bi durum var gebelik olsa bile idrar testinde hcg yi algılamayabilir. Yani tek çizgi çıktığında bu illa ki olumsuz anlamına gelmiyor. Tek çizgi çıkıp sonradan gebeliğini öğrenen çok örnek var.

Yok vücuttan atılımı uzun sürerse dedim zaten. Diyelim az su tüketen bir insanın testi belki 12 güne kadar gider hcg çizgisi. Ama kimi insan vücuttan çabuk atar. Aslında hemen vücuttan atıldığı durum daha iyi test zamanı soru işareti kalmaz kafada.

Bana da demedi ama bu gittiğim doktor daha önce kimyasal gebelik geçirdiğimi bilmiyor.

Sen kendi testinle ilgili kafana bişey takma. Çok sıcak bir yerde yaşıyorsun, hem su hem ter yoluyla ilacı vücudun atmıştır. Bana doktorum özellikle bol su içmemi soyledi.

Yok vücuttan atılımı uzun sürerse dedim zaten. Diyelim az su tüketen bir insanın testi belki 12 güne kadar gider hcg çizgisi. Ama kimi insan vücuttan çabuk atar. Aslında hemen vücuttan atıldığı durum daha iyi test zamanı soru işareti kalmaz kafada.

Bana da demedi ama bu gittiğim doktor daha önce kimyasal gebelik geçirdiğimi bilmiyor.

Sen kendi testinle ilgili kafana bişey takma. Çok sıcak bir yerde yaşıyorsun, hem su hem ter yoluyla ilacı vücudun atmıştır. Bana doktorum özellikle bol su içmemi soyledi.
Aslında hep ortak belirtiler aramaya çalışıyoruz ya çok yanlış herkesin vücut direnci farklıdır neticede. Benim adetlerim çok hafif geçer seninkiler ağrılıdır haliyle gebeliğimizde aynı geçmez. Ama işte şu dönemlerde belki bu muhabbetler moral oluyor :) aslında bugün çok rahat geçirdim çünkü takmadım kafama çok fazla. Biliyorum ki o bebek birgün gelecek önemli olan hayırlı zamanda gelmesi hepimiz için.

Sen bu ay kendinde diğer aylardan farklı şeyler hissediyor usun ? Bu iğne etkisi dediğimiz şeyleri yaşıyor muydun?
Oluyodu a
yok ben genelde adet olacakmisim gibi direk oyle hisserdim adet sancilariydi zonklardi hatta kasiklarimda agrirdi ama bütünüyle her ay ayni agrinin saga sola asaya kasiga vurmasiydi hissettiriyordu bir hafta onceden geliyorum derdi. Klomen beni yerlebir etti hic birseye benzemiyordu. İgnenin etkisinden dogan batan kasik agrilari degisikti fazlaydi sebebi de ignenin bilindik etkisi. Tanimadigim yeni agrilar var ne bilim igneden bunlar istee. Meme uclarim tas gibi baya hasas onca hormon aldik neye yorsak neye carpsak boşaa

Kizlar merhaba bende onumuzdeki ay klomene başlayacağım pko luyum süreç nasil işliyor beni de bilgilendirir misiniz:bicak:

TBiki inşallh gerek kalmaz canm en kısa zamanda anneliği tatmak nasip olur

Back