Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün gerçekten yoğun birgün zamanda çabuk geçiyor şükür. Ah ah o ağrılardan bir demette ben istiyorum :KK70: ağrısız olunca sanki olmamış gibi geliyor.

Evet dün bile geçtiyse o zaman hiçbişey kalmaz. Tabi pazartesiye kadar yine dayanamaz yaparım gibime geliyor :KK70:
Sessizden cikar ne cikarsa derler ya.ne olmamis gibi hissediyorsun bak yaaaa bir suru okudum hic birsey hissetmedim supriz oldu diyenleri simdi kasigim agriyo belki de usuttun eeee her gece :KK4:her gecee üşüttünnnn diyorum :KK70:

Kızlarrr. Hepiniz adetin 5. günü başlamışsınız , doktor bana 2. günü verdi. hatta 1. günü verecekti ama o gün doktora gidemediğim için 2. günü başladık. 5. gün görünce anlam veremedim. değişiklik gösteriyor mu ki ?

Sessizden cikar ne cikarsa derler ya.ne olmamis gibi hissediyorsun bak yaaaa bir suru okudum hic birsey hissetmedim supriz oldu diyenleri simdi kasigim agriyo belki de usuttun diyorum her gece :KK4:her gecee üşütmüşsündur belki diyorum :KK70:
Bende bikaç gün onu düşündüm kesin üşüttüm diye. Hatta dün idrarımı yaparken hafiften kasıklarımda sızlama hissettim ama sonra olmadı. Bide üşütsem akıntı olur gibime geliyor. Şuan neredeyse hiç akıntım yok. İşte ters psikoloji yapmaya çalışıyorum Belkide :D

Kızlarrr. Hepiniz adetin 5. günü başlamışsınız , doktor bana 2. günü verdi. hatta 1. günü verecekti ama o gün doktora gidemediğim için 2. günü başladık. 5. gün görünce anlam veremedim. değişiklik gösteriyor mu ki ?
Yok canım sıkıntı olmaz genelde 3 yada 5. Günlerde başlatır doktor. Bi problem olcağını sanmıyorum

Bende bikaç gün onu düşündüm kesin üşüttüm diye. Hatta dün idrarımı yaparken hafiften kasıklarımda sızlama hissettim ama sonra olmadı. Bide üşütsem akıntı olur gibime geliyor. Şuan neredeyse hiç akıntım yok. İşte ters psikoloji yapmaya çalışıyorum Belkide :KK70:
Daha çok kendimizden elementler uyduracagiz :bicak:

Kızlar Merhaba , bende bu ay klomen kullanmaya başladım, 4. günüm yarın bitiyor. haftaya Pazartesi gelirsin dedi doktor. İğne falan demedi , sanırım bu ay normal iğnesiz deneyecek. Balık yağı falanda verdi. Heyecanlı bir bekleyiş, burada sizinle paylaşmak çok güzel. çünkü çok abartı bir şeymiş gibi karşılanıyor bu tip tedaviler. o yüzden burada olmak güzel.
Sevgilerleee..
hayırlısı olsun inşallaah... adetin kaçıncı günü başladın klomene? benim dün bitti bugün gittiğimde daha henüz 11 mm var yavaş büyüyor dedi doktorum. cuma tekrar çağırdı. sizlerin neden ilaçtan epey sonra gelmenizi istediler de benim doktorum neden çok erken çağrıyo anlamadım:(

Yok canım sıkıntı olmaz genelde 3 yada 5. Günlerde başlatır doktor. Bi problem olcağını sanmıyorum
Sağ ol canım. ben 2. günü başladım yarın son gün. ilaça balamamın 9. günü çağırdı beni. o da yaklaşık ovi. dönemime denk geliyor, belki o yüzden çağırmıştır. seninde o tarihe kadar daha da büyümüş olur, genelde öyle oluyormuş burada okuduğuma göre

4 kisimiyiz kizlar sayfada 4 muzden baska igne yapan yok galiba. Siz ikiniz ayni gun mu vuruldunuz igneyi @CGDM_CSKN uniq12 uniq12 @Senella yla ben ayni gun olduk iki ciftiz iki takim :KK19:bir gun arayla sanirim :nazar: insallah 4 muzde guzel haberler vericez:KK49:

Merhaba kızlar ben iğne vurulmadım henüz tedaviye yeni başladım. Adet dönemini bekliyorum glifor ve inofolic kullanıyorum. Klomen ve duphaston kullanıcam adetim başlayınca. Bu ilaçları kullandınız mı etkisini gördünüz mü. Başka ne yapmak gerekiyor

Merhaba kızlar ben iğne vurulmadım henüz tedaviye yeni başladım. Adet dönemini bekliyorum glifor ve inofolic kullanıyorum. Klomen ve duphaston kullanıcam adetim başlayınca. Bu ilaçları kullandınız mı etkisini gördünüz mü. Başka ne yapmak gerekiyor
Hayırlı olsun canım, ben 4 gündür Klomen kullanıyorum. kasıkta şişlik yaptı , hafif mide bulantısı yaptı. başka da bir şey yok

Ben klomen overtile igne kullandim. Folik asit infolik kullaniyorum kendimce! Neden bilmem:)

Hayırlı olsun canım, ben 4 gündür Klomen kullanıyorum. kasıkta şişlik yaptı , hafif mide bulantısı yaptı. başka da bir şey yok
sagdaki yumurtan daha gelismis demekki benim oyleydi cunku kasigimda cok fazla hissettigim icinde bilye varmis sismis gibiydi o en büyük yumurtamdi yuruyemiyordum yatamıyordum kisacasi beni cok zorladi klomen agrilarla.

sagdaki yumurtan daha gelismis demekki benim oyleydi cunku kasigimda cok fazla hissettigim icinde bilye varmis sismis gibiydi o en büyük yumurtamdi yuruyemiyordum yatamıyordum kisacasi beni cok zorladi klomen agrilarla.
ben adetin 2. günü gittiğimde ultrasonla baktı , tane yumurtan var sağ ve sol dedi. sanırım ikiside 4mm falandı, net hatırlamıyorum ama. Haftaya gidip öğreneceğiz bakalım. bana iğnede vurmayacak, aslında bana klomen bile vermiyordu ben istedim, 1 sene olacak deniyoruz olmuyor sorunda yok.

ben adetin 2. günü gittiğimde ultrasonla baktı , tane yumurtan var sağ ve sol dedi. sanırım ikiside 4mm falandı, net hatırlamıyorum ama. Haftaya gidip öğreneceğiz bakalım. bana iğnede vurmayacak, aslında bana klomen bile vermiyordu ben istedim, 1 sene olacak deniyoruz olmuyor sorunda yok.
ne derler vakti mi dolmamış oyle sanirim. İnsallah bu ay yüzümüzü güldürür ve vakti gelmiştir artık:))

ne derler vakti mi dolmamış oyle sanirim. İnsallah bu ay yüzümüzü güldürür ve vakti gelmiştir artık:))
Doktor sorun yok deneyin diyordu sadece. en sonunda küçükte olsa bir şey yapalım istiyorum dedim takibe alalım dedi. inşallah hayırlısı olur , bende bazen zamanı varda acelemi ediyorum diyorum, hayırlısı olsun hepimizin hakkında. senin ilacın bitti mi ? beklemede misin ?

Adet ağrılarım biraz biraz kendini göstermeye başladı karnım o kadar şişti ki göbeğimi içime bile çekemiyorum @CGDM_CSKN sen nasılsın canım

İnşallah kuzum da daha adetime var 9gün. Gönül ister tabi hamilelik olsun ama biliyorum ki belirti aramak için 9gün çok erken
Ben inanıyorum hamiş olacaksın :) Olumlu olmak hissetmek çok önemli , güzel düşün. olmasa bile kötü olma vardır hayır de. ama benim içime güzel şeyler doluyor :)

Back