Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haftaya pazartesi sabah test yapalim mı kizlar ??nerdeyse hepimizin 9,10 gunü var :bicak:

Ben testi yapim gozum kapali cekim atim fotosunu olabilse :KK76:yapardim, bakamam bakmaya korkarım :bicak:

arkadaslara baktrıorm bütün vucudumda sıcaklık var atesin olur ya ateşimi nerden ölçmeliyim canm
Sabah yataktan çıkmadan dilinin altından ölçmelisin doğru sonuç için. Ama bak dikkat yataktan çıkmadan
Haftaya pazartesi sabah test yapalim mı kizlar ??nerdeyse hepimizin 9,10 gunü var :bicak:
Bana her yol paris yaparım tabiki

Selam kızlar.

Bugün o kadar yoğun geçti ki. Hicbir yerim ağrımadı. Demekki dinleyince ağrıyor :))

Ilişki tamam mi devam mi ne diyorsunuz. Artık yumurta kalmamıştır sonuçta.

Selam kızlar.

Bugün o kadar yoğun geçti ki. Hicbir yerim ağrımadı. Demekki dinleyince ağrıyor :))

Bende devam son ana kadar hiç belli olmaz :) bak o vücut dinleme konusunda katılıyorum bende bugün çok yoğundum hiç kendimi dinlemeye vaktim olmadı

Selam kızlar.

Aslm hosgeldin:) Dün ben yapmadi:tokat: yeter duralim bir kac gun dedim. Bu aksam kesin olur normale döndük :ıslık: bende bugün iyiyim ara ara adet olcakmisim gibi ayaklaninca sagda ufak tefek sanci dune gore 10 uzerinden 2

Senella Senella pazartesi sabah test yapmaya karar verdik varmisin sen de ??? :spor:

1B6B674A-25B7-4A99-8C02-61C415303DD3.jpeg
S sunshine__ senden once kalktim Test yaptim :KK35:dayanamadım iğnenin etkisini atamamışım sabahtan beri de deli gibi cay iciyorum okadar sivi alimina ragmen böyle demekki uyandigim da yapsaydim daha belirgin çıkardı. Gitsin ya etkisi ki beni yaniltmasin pazartesi :skandal:

Eki Görüntüle 2146661 S sunshine__ senden once kalktim Test yaptim :KK35:dayanamadım iğnenin etkisini atamamışım sabahtan beri de deli gibi cay iciyorum okadar sivi alimina ragmen böyle demekki uyandigim da yapsaydim daha belirgin çıkardı. Gitsin ya etkisi ki beni yaniltmasin pazartesi :skandal:
Baya silikleşmiş ama gider o zamana kadar etkisi merak etme

Back