Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence cikicak çünkü oncaaaaaa okudugum forumlarda en az 10 güne kadar iki cizgi 11 gun hafif 12 tek yada devam eden pozitif 13 onceki gunleri negatiften silik iki cizgiye donenen ayyyyyyyy yayy tr de olsam teste bogardim kendimi:KK28: :KK19::KK19:
Tabi önemli olan 14. Günden sonraki çizgiler ama işte olsun belki moral olur :) nerede yaşıyorsun?

Kızlar merhaba bugün hormon testleri yaptırdım estradiol düşük çıktı. Doktor klomene başlayacağız dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Çok pahali testler bizdeki o kaset tipi ucuzlara baktim raflara goremedim yani alsam sizlerin alacagi en pahali test erken testler var ya bolca alinamayan öyle gelir bana da. Trden aldigim 4,5 tanem var son günlerime saklıyorum :KK58: nezaman yapcaksiniz testleri kacta? :KK73:

Çok pahali testler bizdeki o kaset tipi ucuzlara baktim raflara goremedim yani alsam sizlerin alacagi en pahali test erken testler var ya bolca alinamayan öyle gelir bana da. Trden aldigim 4,5 tanem var son günlerime saklıyorum :KK58: nezaman yapcaksiniz testleri kacta? :KK73:
8 gibi evde olurum herhalde gider gitmez yapıcam. Bakalım koyuluğu nasıl olacak. Aslında 10tane alsam hergün yapsam aradaki farkı görsem :D

8 gibi evde olurum herhalde gider gitmez yapıcam. Bakalım koyuluğu nasıl olacak. Aslında 10tane alsam hergün yapsam aradaki farkı görsem :KK70:
aynen sekerim estikce yapsak ama son gunler teste bakmaya korkariz. ben su erken gebelik testlerinden heycanlandigim kadar heycanlanmadim hic bir testten cok ürkütücü geliyorlar bana

aynen sekerim estikce yapsak ama son gunler teste bakmaya korkariz. ben su erken gebelik testlerinden heycanlandigim kadar heycanlanmadim hic bir testten cok ürkütücü geliyorlar bana
Şimdi ofisten çıkıyordum 2 defa üstüste başım bi döndü hayatımda ilk defa yaşadım böyle bişey. ben hiç erken gebelik testi yapmadım ona o kadar para vermek istemiyorum çünkü

Şimdi ofisten çıkıyordum 2 defa üstüste başım bi döndü hayatımda ilk defa yaşadım böyle bişey. ben hiç erken gebelik testi yapmadım ona o kadar para vermek istemiyorum çünkü
canım aynen biraz önce bende de oldu arkadasım tuttu ama yere yıgılıodum düşün yani :(

Merhaba ne yazikki ben de bilmiyorum Senella Senella olsaydi belki o bilirdi o da suan yok

Östrojen seviyesi sanırım. Düşükse östrojen salgılaamıyor vücut demek. Klomenle yumurtlama sağlanıp östrojen seviyesini sağlıcak.

Daha erken belirtiler için. Bizim yumuslar daha rahim yolunda şu an. Yerleşme 7-10 gün içinde oluyor. Igneden 7.gün sonraki duruma bakmak lazım.

canım aynen biraz önce bende de oldu arkadasım tuttu ama yere yıgılıodum düşün yani :KK43:

Senin baş dönmeleri progestandan çok dikkatli kullan. Bir anda yere çarpar yalnız olma bence. Ben çalışıyorum diye kullanamadım. Haftasonu evde 2 gün kulandım ama berbat bir ilaç.

Östrojen seviyesi sanırım. Düşükse östrojen salgılaamıyor vücut demek. Klomenle yumurtlama sağlanıp östrojen seviyesini sağlıcak.

Daha erken belirtiler için. Bizim yumuslar daha rahim yolunda şu an. Yerleşme 7-10 gün içinde oluyor. Igneden 7.gün sonraki duruma bakmak lazım.

Senin baş dönmeleri progestandan çok dikkatli kullan. Bir anda yere çarpar yalnız olma bence. Ben çalışıyorum diye kullanamadım. Haftasonu evde 2 gün kulandım ama berbat bir ilaç.
Evet canım biliyorum zaten. DAha çokkkkk var belirti için tahminen iğnenin etkileri bunlar

Ben iyi degilim sag tarafim cok agriyor ya karnim alt karnim sanki klomen kullandigim zamanlar gibiyim suan. rahat oturamiyorum sag ratafim beni cok rahatsiz ediyor asaya adet olucakmisim gibi vuruyor. Ne ilaclarmış arkadas.

Birde döllenme oldu diyelim bit kadar belki daha kucuk bir yumurta hadi diyelim ilaclardan degil yahu yerleşmek icin yola cikmis olsa bukadar agri yapar mi oyleyse bileeeeee ( sen daha zerresin bu ne siddet ) :KK20::KK70:

Ben iyi degilim sag tarafim cok agriyor ya karnim alt karnim sanki klomen kullandigim zamanlar gibiyim suan. rahat oturamiyorum sag ratafim beni cok rahatsiz ediyor asaya adet olucakmisim gibi vuruyor. Ne ilaclarmış arkadas.

Birde döllenme oldu diyelim bit kadar belki daha kucuk bir yumurta hadi diyelim ilaclardan degil yahu yerleşmek icin yola cikmis olsa bukadar agri yapar mi oyleyse bileeeeee ( sen daha zerresin bu ne siddet ) :KK20::KK70:
İşte canım aynen benim yaşadığımı özetlemişsin benzerlerini ben yaşıyorum çünkü

Kızlar testim bu fotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama çok silik bi çizgi çıktı. Yani 6. Günde bu kadar silik çıkması normal mi bilmiyorum S sunshine__ sen yaptın mı canım

Eklentiler

• 30280ED0-EDBC-43EE-970C-D978293A1EBC.jpeg
    30280ED0-EDBC-43EE-970C-D978293A1EBC.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar testim bu fotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama çok silik bi çizgi çıktı. Yani 6. Günde bu kadar silik çıkması normal mi bilmiyorum S sunshine__ sen yaptın mı canım
Demekki yavrum ignenin etkisini nerdeyse atmışsin. -aman allahım bundan sonraki gunlerin testleri cok heycanli olucak :skandal::KK19::KK19:

Bu kdar erken geçmesi normal mi acaba. Biraz modum düştü çünkü
Deli olma niye düşüyor modun.. bak demekki ignenin etkisini atmissin baya ve agrilarinin nedeni igneye baglamazsin baglamayiz fazla bu iyi birsey bencee. Ve senella demisti sivi almak lazimmis bolca ignenin etkisini atmak icin!! niye dusuyor modun hemen allahim yarabbim:KK19:

Evet ya bu nadıl bi ilaç yattum uzandm cok fenaym ayaga kalkıorm ortalk yerinde. Gidio

Back