Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyor musun her gittiğimde 125 liramı aldılar. Bir daha o doktorun kapısından geçmicem. Lütfen çıkar çıkmaz güzel haberlerle gel
Canm cıktm doktor yumurta catlamıs sıkıntı yok ilşkiye girdnz mi dedi evet dedm rahim arkasında sıvı var çatlamıs kist falan yok hamilelk olur yda olmaz onu göremiyorum bi ilaç. Vercem sabah öğle aksam kullan ilaç bittkten sonra 3 gün sonra gel dedi bende dedm hamilelk olmazsa napacaz dedim oda tekrar denerz ama istersn aşılamada yaparz dedi bende inşallh gerek kalmaz ddm

Canm cıktm doktor yumurta catlamıs sıkıntı yok ilşkiye girdnz mi dedi evet dedm rahim arkasında sıvı var çatlamıs kist falan yok hamilelk olur yda olmaz onu göremiyorum bi ilaç. Vercem sabah öğle aksam kullan ilaç bittkten sonra 3 gün sonra gel dedi bende dedm hamilelk olmazsa napacaz dedim oda tekrar denerz ama istersn aşılamada yaparz dedi bende inşallh gerek kalmaz ddm
Aaa çok sevindim hadi artık bebiş bekleme zAmanı. Ne ilacı verdi?

Ya bana sadece klomen verdi igneye gerek yok dedi. Ben nerden anlayacagim catladi mi catlamadi mi

Aynen ole hamile olursan şimdiden kullanmak iii dedi bakalm aldm olsunda kullanırım

Benim doktor vermedi. Daha önceki doktorum klomen kullanıp bittikten sonra vermişti ama ben yan etkilerinden dolayı kullanamamıştım. Acaba şimdi kullansam mi? Doktoru arayıp sorsam beni dinlemiyor musun diyecek.

Evet aynn katılıorm tüm iğne vurulanlar ölüyrm bitiyrm yazms sorun bizde mi acaba

Bende de bir sıkıntı olmadi çok şükür. Ben daha önce catlatma iğnesi sayfalarında gezerken o yazılanlardan korkmuştum. Yoksa şimdiye kadar doktor demezse bile ben talep ederdim. Bazen bişey bilmemek daha ise yarıyor.

Bugün iğnenin 3.günündeyim. Dün 36 saatlik süreden sınra ilişki oldu ama bişey hissetmedim kasıklarda ağrı falan olmadi. Sadece sabah karnım ve kasigimda ağrı vardı. Günün yarışında nerdeyse devam etti. Döllenme oldu onun agrisimiydi yoksa yumurta çatlama agrisimiydi bilmiyorum.

Bende de bir sıkıntı olmadi çok şükür. Ben daha önce catlatma iğnesi sayfalarında gezerken o yazılanlardan korkmuştum. Yoksa şimdiye kadar doktor demezse bile ben talep ederdim. Bazen bişey bilmemek daha ise yarıyor.

Bugün iğnenin 3.günündeyim. Dün 36 saatlik süreden sınra ilişki oldu ama bişey hissetmedim kasıklarda ağrı falan olmadi. Sadece sabah karnım ve kasigimda ağrı vardı. Günün yarışında nerdeyse devam etti. Döllenme oldu onun agrisimiydi yoksa yumurta çatlama agrisimiydi bilmiyorum.
Sende benm gibi olmusun bakalm yasayp görcz canm

Merhaba arkadaşlar bende 3 aydır tedavi görüyorum.yaklaşık 9 aydır bebek istiyoruz.Doktorum mart ayında duphaston verdi kullandım ve hastalandım. Nisan ayında adetimin 5.günü klomene başladım ve sabah akşam 5 gün kullandım.bir kaç gün sonra otrivelle çatlatma iğnesi vurdurdum.Yine olmadı.Bu ay yumurtalıkların gelişmesi için klomen verdi bugün başladım bittikten 1 hafta sonra 10 gün sabah akşam duphaston kullanıcam bebeğin tutunması içinmiş.Bu sefer iğne vermedi.Klomenle ne kadar süre sonra gebe kalınır acaba? Son adetim felaket sancılı geçti. Belki yolun daha başındayım ama bu seferde olmazsa bi müddet ara vericem.Çünkü kullandığımız ilaçlarda bizi çok kötü yapıyo :(

Sende benm gibi olmusun bakalm yasayp görcz canm

Evet aynen öyle. Aşağı yukarı burda herkes aynı zamanlarda iğne yaptırmış. Şimdi önümüzdeki hafta ramazan başlıyor. Şayet gebelik olduysa bunu bilmemiz için en az 8-10 gün var. Oruç la ilgili doktorunuz bişey dedi mi?

Yo
Evet aynen öyle. Aşağı yukarı burda herkes aynı zamanlarda iğne yaptırmış. Şimdi önümüzdeki hafta ramazan başlıyor. Şayet gebelik olduysa bunu bilmemiz için en az 8-10 gün var. Oruç la ilgili doktorunuz bişey dedi mi?
k canm demedi Eğer vaesada Allah bi şekilde bunu belli eder o yüzdn nasip

Back