- 10 Eylül 2017
- 3.529
- 4.021
- 133
Yumurta takibine gittiğinde her seferinde ücret aldı mı senden? Bide ne kadar muayene ücretiEvet canm özel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta takibine gittiğinde her seferinde ücret aldı mı senden? Bide ne kadar muayene ücretiEvet canm özel
Yok almadı canm muayene ücretm 115 tl şimdi yoldaym doktra gidiyrm ama bugn vercmYumurta takibine gittiğinde her seferinde ücret aldı mı senden? Bide ne kadar muayene ücreti
Biliyor musun her gittiğimde 125 liramı aldılar. Bir daha o doktorun kapısından geçmicem. Lütfen çıkar çıkmaz güzel haberlerle gelYok almadı canm muayene ücretm 115 tl şimdi yoldaym doktra gidiyrm ama bugn vercm
Canm cıktm doktor yumurta catlamıs sıkıntı yok ilşkiye girdnz mi dedi evet dedm rahim arkasında sıvı var çatlamıs kist falan yok hamilelk olur yda olmaz onu göremiyorum bi ilaç. Vercem sabah öğle aksam kullan ilaç bittkten sonra 3 gün sonra gel dedi bende dedm hamilelk olmazsa napacaz dedim oda tekrar denerz ama istersn aşılamada yaparz dedi bende inşallh gerek kalmaz ddmBiliyor musun her gittiğimde 125 liramı aldılar. Bir daha o doktorun kapısından geçmicem. Lütfen çıkar çıkmaz güzel haberlerle gel
Aaa çok sevindim hadi artık bebiş bekleme zAmanı. Ne ilacı verdi?Canm cıktm doktor yumurta catlamıs sıkıntı yok ilşkiye girdnz mi dedi evet dedm rahim arkasında sıvı var çatlamıs kist falan yok hamilelk olur yda olmaz onu göremiyorum bi ilaç. Vercem sabah öğle aksam kullan ilaç bittkten sonra 3 gün sonra gel dedi bende dedm hamilelk olmazsa napacaz dedim oda tekrar denerz ama istersn aşılamada yaparz dedi bende inşallh gerek kalmaz ddm
Progestan verdi canm içim dısım ilaç olduAaa çok sevindim hadi artık bebiş bekleme zAmanı. Ne ilacı verdi?
Ya acaba bana da mı vermeliydi doktor çok duydum onu tutunması için verilen bi ilaçmış galiba.Progestan verdi canm içim dısım ilaç oldu
Ya bana sadece klomen verdi igneye gerek yok dedi. Ben nerden anlayacagim catladi mi catlamadi miCanm cıktm doktor yumurta catlamıs sıkıntı yok ilşkiye girdnz mi dedi evet dedm rahim arkasında sıvı var çatlamıs kist falan yok hamilelk olur yda olmaz onu göremiyorum bi ilaç. Vercem sabah öğle aksam kullan ilaç bittkten sonra 3 gün sonra gel dedi bende dedm hamilelk olmazsa napacaz dedim oda tekrar denerz ama istersn aşılamada yaparz dedi bende inşallh gerek kalmaz ddm
Bende de öylr aman aman ağrı olmadı yani hafif kasık ağrısı illaki olcakEvet aynn katılıorm tüm iğne vurulanlar ölüyrm bitiyrm yazms sorun bizde mi acaba
Aynen ole hamile olursan şimdiden kullanmak iii dedi bakalm aldm olsunda kullanırımYa acaba bana da mı vermeliydi doktor çok duydum onu tutunması için verilen bi ilaçmış galiba.
Reçetesiz satılıyır mu acaba. Bide kaç tane var kutudaAynen ole hamile olursan şimdiden kullanmak iii dedi bakalm aldm olsunda kullanırım
Aynen ole hamile olursan şimdiden kullanmak iii dedi bakalm aldm olsunda kullanırım
Evet aynn katılıorm tüm iğne vurulanlar ölüyrm bitiyrm yazms sorun bizde mi acaba
Ya bana sadece klomen verdi igneye gerek yok dedi. Ben nerden anlayacagim catladi mi catlamadi mi
30 tane var canım 6 tl aldm ssk olarakReçetesiz satılıyır mu acaba. Bide kaç tane var kutuda
Sende benm gibi olmusun bakalm yasayp görcz canmBende de bir sıkıntı olmadi çok şükür. Ben daha önce catlatma iğnesi sayfalarında gezerken o yazılanlardan korkmuştum. Yoksa şimdiye kadar doktor demezse bile ben talep ederdim. Bazen bişey bilmemek daha ise yarıyor.
Bugün iğnenin 3.günündeyim. Dün 36 saatlik süreden sınra ilişki oldu ama bişey hissetmedim kasıklarda ağrı falan olmadi. Sadece sabah karnım ve kasigimda ağrı vardı. Günün yarışında nerdeyse devam etti. Döllenme oldu onun agrisimiydi yoksa yumurta çatlama agrisimiydi bilmiyorum.
Nasılsın bugün canım? Var mı bi değişiklik30 tane var canım 6 tl aldm ssk olarak
Sende benm gibi olmusun bakalm yasayp görcz canm
yok canm hiç bseym kalmadı senin durum nasılNasılsın bugün canım? Var mı bi değişiklik
k canm demedi Eğer vaesada Allah bi şekilde bunu belli eder o yüzdn nasipEvet aynen öyle. Aşağı yukarı burda herkes aynı zamanlarda iğne yaptırmış. Şimdi önümüzdeki hafta ramazan başlıyor. Şayet gebelik olduysa bunu bilmemiz için en az 8-10 gün var. Oruç la ilgili doktorunuz bişey dedi mi?