- 28 Ekim 2016
- 155
- 61
- 28
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldüğümüz şeylere sonra bakıp gülüyoruz ya inşallh bu da öyle olur. Rabbim kimseye aratmasın.Çok üzülüyorum beklemek çok zor
Senella endişelenme bir gun oncesi iliskin var dun catladiysa karsilayacak askerler var kacirmamis oluyorsun Sitresi bana bırak Bu gece 3 te 36 saatim ya yarin sabah yolculuk var hani, amcasi aradi aksamdan gel bizde kal dedi sabah gec kalirsin erken cikicaz dedi geveledim Amcada dedigim dedik biri ne uydursam diye sitrese girdim hep mi engel hepmi sitres cikar yaDün ağrı vardı o da hafif. Bugün hiç bişey yok nerdeyse. Daha önce klomen kullandığımda yumurtladigimi bayağı hissetmiştim. Dün yumurta akı akıntıda geldi gece 12 de. Ve bana dün ilişki önermedi doktor. Bugün olsun dedi. Inşallah kaçırmamışımdır. Bu Lh testleri bize yumurtladigimizi gösterir mi acaba. Ignenin içinde hcg var alt yapısı lh imiş. Dün yaptigimda hayatımda görmediğim kadar köyü Lh çizgisi vardı.
İnsaallah rabbim çok bekletmeden versin hepimizeÜzüldüğümüz şeylere sonra bakıp gülüyoruz ya inşallh bu da öyle olur. Rabbim kimseye aratmasın.
amin cumlemize..Takıp iste bence cekinme takip vermezse sen talep et. Sıkma canını allah büyük..İnsaallah rabbim çok bekletmeden versin hepimize
amin cumlemize..Takıp iste bence cekinme takip vermezse sen talep et. Sıkma canını allah büyük..[/QU
Söylicem gittigimde tek bi dr la kalmamak lazm aslında tecrübesiz olduğum için hiç bisey sormadim burda öğrendim herkesin aylık kontrolleri oluyormuş çok şaşırdım bana neden demedi diye düşünüyorum
Ayni dr gitmeyi düşünmüyorum zaten kesinlikle degistiricem.adetime daha var o sebepten kist olup olmadığını kontrol ettiricem adetimi beklemeye sabrim kalmadıGidiceksen adetinin en gec 2 ci 3 günü günü git bence ilaca baslatma gunleride doktordan doktora fark ediyor Hem belki testleri yeniler hormonlara bakar 3 günü. Sormalisin klomen verirse catlama ignesi vericekmisiniz klomen yuzunden kistlesmeden catlarmi catliyormu ve bence doktor degistirmelisin..
Canm naber nasıl durumlarNasipten öteye bişey yok ki. Arkadaşla konuştum az önce o da 3aydır klomen kullanıyormuş ama doktor takibe çağırmamış bile.
Şimdi aklımdan sen geçiyordun:) valla dün gecede çalışmalara devam ettik ama ilişkide kasıklarım çok ağrıdı. Bugün sanki bi değnek değmiş gibi hiçbişeyim yok. Sen ne alemsinCanm naber nasıl durumlar
Aynen canm hiç bişeym yok ne agrı kaldı ne bişeym ben anlamdm ya bu işiŞimdi aklımdan sen geçiyordun:) valla dün gecede çalışmalara devam ettik ama ilişkide kasıklarım çok ağrıdı. Bugün sanki bi değnek değmiş gibi hiçbişeyim yok. Sen ne alemsin
Ya diyorum o felaket ağrıları çekenler abartıyor yada bizde sorun var. Şimdi ağrımızın olması iyi mi kötü mü anlamadım :) boş geçmediniz dimi dün? Bi de merak ettiğim şimdi yumurta 24 saat canlı kalıyorsa 3 4 gün boyunca düzenli yapmamızın ne etkisi olur kiAynen canm hiç bişeym yok ne agrı kaldı ne bişeym ben anlamdm ya bu işi
Evet aynn katılıorm tüm iğne vurulanlar ölüyrm bitiyrm yazms sorun bizde mi acabaYa diyorum o felaket ağrıları çekenler abartıyor yada bizde sorun var. Şimdi ağrımızın olması iyi mi kötü mü anlamadım :) boş geçmediniz dimi dün? Bi de merak ettiğim şimdi yumurta 24 saat canlı kalıyorsa 3 4 gün boyunca düzenli yapmamızın ne etkisi olur ki
Valla 12 13 gün sonra öğrencez artık. Ama kesinlikle kendimde belirti aramıcam. Hatta inanır mısın akşamlrı evde durmak istemiyorum çünkü sürekli okuyup araştırıyorum herkes farklı farklı şeyler yazmış sonra benim beyin çorba oluyır :)Evet aynn katılıorm tüm iğne vurulanlar ölüyrm bitiyrm yazms sorun bizde mi acaba
Aynen canm normalde pazartesi günü doktora gitcktm randevumu bugune aldm saat 3 4 gibi gidecm baklm neler olms sanada yazarmValla 12 13 gün sonra öğrencez artık. Ama kesinlikle kendimde belirti aramıcam. Hatta inanır mısın akşamlrı evde durmak istemiyorum çünkü sürekli okuyup araştırıyorum herkes farklı farklı şeyler yazmış sonra benim beyin çorba oluyır :)
Aa hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. BekliyorumAynen canm normalde pazartesi günü doktora gitcktm randevumu bugune aldm saat 3 4 gibi gidecm baklm neler olms sanada yazarm
İnşallh canm doktor sorarsa izne cıkıorm burda olmayacam dicem meraktan geldm demem ya tutysa belli olurmu ultrasonda bişeyler bugun iğne vurula 4 gün olduAa hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. Bekliyorum
Sanmıyorum açıkcası bişeyin belli olcağını. Sadece çatlayıp çatlamadığı görünür diye düşünüyorum. Özel gidiyosun galibaİnşallh canm doktor sorarsa izne cıkıorm burda olmayacam dicem meraktan geldm demem ya tutysa belli olurmu ultrasonda bişeyler bugun iğne vurula 4 gün oldu
Evet canm özelSanmıyorum açıkcası bişeyin belli olcağını. Sadece çatlayıp çatlamadığı görünür diye düşünüyorum. Özel gidiyosun galiba