- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Aaaa süper ama gece öatladı yumurta 12 de suan tam 14 saat oldu hala yumurta çatlamış vaziytte ozamnUmarım öyledir ay ne zormuş ya şu iş. Takip etsen bi dert etmesen bi dert. Akıntım başladı ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa süper ama gece öatladı yumurta 12 de suan tam 14 saat oldu hala yumurta çatlamış vaziytte ozamnUmarım öyledir ay ne zormuş ya şu iş. Takip etsen bi dert etmesen bi dert. Akıntım başladı ama
Ama o bahsedlen yumurta akı gibi değil afedersin daha sulu ama bilmiyorum işte. En iyisi biz düzenli bi şekilde devam edelim çalışmalara. Valla eve geldim uzandım şimdi.Aaaa süper ama gece öatladı yumurta 12 de suan tam 14 saat oldu hala yumurta çatlamış vaziytte ozamn
İyi yapmıssın canm uzan uzan benm bel ağrım bar ateş cıkıo valla aksaşm eve gder gitmz ilşkiye devam misafir geleckti eşime dedim sakın başka aksam olsun dedimAma o bahsedlen yumurta akı gibi değil afedersin daha sulu ama bilmiyorum işte. En iyisi biz düzenli bi şekilde devam edelim çalışmalara. Valla eve geldim uzandım şimdi.
Aynen valla bu zamanlar çok önemli. Zaten bir mucize bebek oluşumu bizde bu mucizenin oluşması için elimizden geleni yapıcaz. Bende akşam eşim gelir gelmez devam edicem.İyi yapmıssın canm uzan uzan benm bel ağrım bar ateş cıkıo valla aksaşm eve gder gitmz ilşkiye devam misafir geleckti eşime dedim sakın başka aksam olsun dedim
İnşallh canm inşallhAynen valla bu zamanlar çok önemli. Zaten bir mucize bebek oluşumu bizde bu mucizenin oluşması için elimizden geleni yapıcaz. Bende akşam eşim gelir gelmez devam edicem.
Ne alemsin canım?İnşallh canm inşallh
Ara ara batmalarım başladı işte canm belim hala ateş gibi o gecmediNe alemsin canım?
Bende sanırım göğsümü üşütmüşüm bengay tarzı bi krem sürdüm biraz daha iyiyim. Belim kasıklarımdaysa hiçbirşey yok. Bugün iğnenin 3. Günü oluyor dimiAra ara batmalarım başladı işte canm belim hala ateş gibi o gecmedi
Aynen canım 3.günümüz ben bu işten bişey anlamdm ya valla tutmadı bence benmki öle hissetmeye başladmBende sanırım göğsümü üşütmüşüm bengay tarzı bi krem sürdüm biraz daha iyiyim. Belim kasıklarımdaysa hiçbirşey yok. Bugün iğnenin 3. Günü oluyor dimi
Doktora gitcen ya zaten o söyler çatlayıp çatlamadığını. Akıntın oldu mu Peki?Aynen canım 3.günümüz ben bu işten bişey anlamdm ya valla tutmadı bence benmki öle hissetmeye başladm
Yok canm olmadı artk nasipde ne varsa ne yapalmDoktora gitcen ya zaten o söyler çatlayıp çatlamadığını. Akıntın oldu mu Peki?
Nasipten öteye bişey yok ki. Arkadaşla konuştum az önce o da 3aydır klomen kullanıyormuş ama doktor takibe çağırmamış bile.Yok canm olmadı artk nasipde ne varsa ne yapalm
Bu doktorlarıda anlamıorm ya herkes farklı bsey soluoNasipten öteye bişey yok ki. Arkadaşla konuştum az önce o da 3aydır klomen kullanıyormuş ama doktor takibe çağırmamış bile.
Ya benimde ole oldu mu acaba benmde 3 günmBugün iğnenin 2.günu. dünkü kasik ağrılarımdan hiçbiri bugün yok. Sanırım benim yumurta 36 saate kalmadan çatladı.
Ya benimde ole oldu mu acaba benmde 3 günm
Hiç bilmıorm canmDün ağrı vardı o da hafif. Bugün hiç bişey yok nerdeyse. Daha önce klomen kullandığımda yumurtladigimi bayağı hissetmiştim. Dün yumurta akı akıntıda geldi gece 12 de. Ve bana dün ilişki önermedi doktor. Bugün olsun dedi. Inşallah kaçırmamışımdır. Bu Lh testleri bize yumurtladigimizi gösterir mi acaba. Ignenin içinde hcg var alt yapısı lh imiş. Dün yaptigimda hayatımda görmediğim kadar köyü Lh çizgisi vardı.
Bende tam 4 ay kontrolsuz kullandimNasipten öteye bişey yok ki. Arkadaşla konuştum az önce o da 3aydır klomen kullanıyormuş ama doktor takibe çağırmamış bile.
Ee sonuç ne oldu peki?Bende tam 4 ay kontrolsuz kullandim
Hiç demedi gel kontrol edeyim diye
Maalesef bebis olmadı bu ayda bişey yapmadim ne klomen ne folik asit herseyi biraktim kontrole gidicem pazartesi günü ne durumda yumurtlar acab cok merak ediomEe sonuç ne oldu peki?