Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla tek sıkıntım kasıklarımın ağrısı onun dışında standart. Çalışmalar bitti mi devam mı?
valla devam ediyoruz adet olana kadar da devam ederm benim kasık ağrım falan yok ama akıntım başladı demk doktorun dedği rahim arkası sıvı var dedi daha yeni atıo o sıvıyı :(

Evet aynen öyle. Aşağı yukarı burda herkes aynı zamanlarda iğne yaptırmış. Şimdi önümüzdeki hafta ramazan başlıyor. Şayet gebelik olduysa bunu bilmemiz için en az 8-10 gün var. Oruç la ilgili doktorunuz bişey dedi mi?
Meraba canım sende durumlar nasıl peki ağrın akıntın falan var mı bide bugun kaçıncı günün:

valla devam ediyoruz adet olana kadar da devam ederm benim kasık ağrım falan yok ama akıntım başladı demk doktorun dedği rahim arkası sıvı var dedi daha yeni atıo o sıvıyı :KK43:
Bende de su gibi akıntı oluyor ama çok değil günde iki defa filan. Senin akıntının kıvamı nasıl

beyaz canım da sıvı gibi yoğun gibi pek anlamdm
Şu 10 gün bi geçse. Sürekli de belirti aramak istemiyorum kendimde :( bazen çok umutluyum olacak diye bazende bir umutsuzluğa düşüyorum bu ay da yok diye. Psikolojimle oynuyorum resmen

Şu 10 gün bi geçse. Sürekli de belirti aramak istemiyorum kendimde :KK43: bazen çok umutluyum olacak diye bazende bir umutsuzluğa düşüyorum bu ay da yok diye. Psikolojimle oynuyorum resmen
valla canım dün calısmıyorsum gezdim bişeyler le ugrastım hiç aklıma bile gelmedi ama bugun işe geldim tekrar tekrar araştırmaya başladım ovalasyon testi yapcanmı canm tekrar

valla canım dün calısmıyorsum gezdim bişeyler le ugrastım hiç aklıma bile gelmedi ama bugun işe geldim tekrar tekrar araştırmaya başladım ovalasyon testi yapcanmı canm tekrar
Elimde kalmadı 3 tane vardı kullandım hepsini. Fena gazım var ama bi sebebe bağlamak istemiyorum. Üşüttüm galiba. Bide ateş ölçme diye bişey varya ateşin yüksek çıkarsa adete kadar gebelik oluşabiliyormuş. Ölçtüm bugün ama gayet normal çıktı

Elimde kalmadı 3 tane vardı kullandım hepsini. Fena gazım var ama bi sebebe bağlamak istemiyorum. Üşüttüm galiba. Bide ateş ölçme diye bişey varya ateşin yüksek çıkarsa adete kadar gebelik oluşabiliyormuş. Ölçtüm bugün ama gayet normal çıktı
benim gebelik için umutum yok bilmıorm ya gercektn anlamıorm :(

benim gebelik için umutum yok bilmıorm ya gercektn anlamıorm :KK43:
Ah canım ya inan aynı durumdayız. Eşime de diyorum bu aydan hiç umutlu değilim diye böyle olunca günler de geçmiyor. Izdırap resmen diyorum ki kendime girme bakma okuma takma kafana diye ama elimde değil. Dün bende daha rahat geçirdim ama hafta içi olmuyor

Ah canım ya inan aynı durumdayız. Eşime de diyorum bu aydan hiç umutlu değilim diye böyle olunca günler de geçmiyor. Izdırap resmen diyorum ki kendime girme bakma okuma takma kafana diye ama elimde değil. Dün bende daha rahat geçirdim ama hafta içi olmuyor
Ramazan ayına girdik inşallah canm olur ya o değilde sürekli git gel doktora illahlah ettm ya sıkıldm daraldım.

canım senin ağrın varmı akıntın falan baş dönmem falan herhangi bir fark
Şöyle ki akıntım var ama böyle nasıl desem su gibi geliyor. Baş dönmem yok inceden inceden bi bel ağrısı ve kasıklarımda arada batmalar oluyor. Adete de çok var ondan olabilir mi diyorum ama bilemiyorum. Sende var mı değişiklikler

Şöyle ki akıntım var ama böyle nasıl desem su gibi geliyor. Baş dönmem yok inceden inceden bi bel ağrısı ve kasıklarımda arada batmalar oluyor. Adete de çok var ondan olabilir mi diyorum ama bilemiyorum. Sende var mı değişiklikler
Bende hafif akıntı baş dönmm bar ama ğrogestan ilacı kullanmaya başladım o yapıyomus baş dönmesi normal yani bende gibi hersey suan

Bende hafif akıntı baş dönmm bar ama ğrogestan ilacı kullanmaya başladım o yapıyomus baş dönmesi normal yani bende gibi hersey suan
Bgn iğne günüyle beraber 6. Günümüz sen test yapmayı düşünüyor musun? Genelde 12. Gün filan yapıolar test

Bgn iğne günüyle beraber 6. Günümüz sen test yapmayı düşünüyor musun? Genelde 12. Gün filan yapıolar test
evet öyle ama cumartesi doktora gittim da bişey belli olmaz sanmıorum biyerlerde okudum 12. gün boyunca iğnenin etkisiyle pozitif cıkabiliomus adetimi beklıcem canım ama alsammı dye de süşünüorm ama pozitif cıkarsa da iğne etkisi oluomus :(

evet öyle ama cumartesi doktora gittim da bişey belli olmaz sanmıorum biyerlerde okudum 12. gün boyunca iğnenin etkisiyle pozitif cıkabiliomus adetimi beklıcem canım ama alsammı dye de süşünüorm ama pozitif cıkarsa da iğne etkisi oluomus :KK43:
Aynı durumdayım bazen bişey beni yokluyor ama sonra diyorum ki üç beş gün daha bekle adetin olmazsa yap. Stresten başıma ağrı giriyor. Yerleşme kanaması olayı varya geçen bi siteden baktım hesaplama yaptım 19mayıs gibi olur diyor. Belki diyorum işte. Bi umut

Aynı durumdayım bazen bişey beni yokluyor ama sonra diyorum ki üç beş gün daha bekle adetin olmazsa yap. Stresten başıma ağrı giriyor. Yerleşme kanaması olayı varya geçen bi siteden baktım hesaplama yaptım 19mayıs gibi olur diyor. Belki diyorum işte. Bi umut
İnşallah güzel haberleri ikimizde aynı zamanda alırız :) rüyamda 2 gecedir bebek görüyorum rüyamda hatta bu gece bebeğim olmus 2 tane bebek var biri benim cok güzel bebek cam gibi bakıodu :)

İnşallah güzel haberleri ikimizde aynı zamanda alırız :) rüyamda 2 gecedir bebek görüyorum rüyamda hatta bu gece bebeğim olmus 2 tane bebek var biri benim cok güzel bebek cam gibi bakıodu :)
Diğer de benim olsun o zaman :) tek dileğim 10gün sonra burda güzel haberleri vermemiz. Valla bu dönemi beraber geçirdiğim biri olması güzel :KK66: yatsak kalksak yatsak kalksak ve bu zamanlar geçse

Back