Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen hafta 42.70 olan bat bu hafta 253.23 olmuş sanki yavaş ilerliyor gibi kahve rengi akıntım da başladı.

Klomen kullanirken varsayalim yumurtlamam oldu iliskide tuttu. Ama daha sonra catlatma ignesi de vurulursam zarari olur mu.
Hayır olmaz canım doktor dün bana iğne verdi ben gerçi vurdurmadim ama çıkarken iğneden korkma bebek için bir zararı olmaz aksine yardımcı olur dedi tutunmasina

Biz 2 günde bir ilişki yapıyoruz canım geçen ay sadece çatlama iğnesi verdi olmadı bence klomen verince doktor her gün veya 2 günde 1 yumurta takibi yapmadı lazim benim mesela 1 tanesi çatladı mi kist mi belli değil klomenden önce gittim kist yok dedi klomen bitti gittim kist veya çatlamış dedi ee 2 yumurtam varsa 1 er haftaya çatlayacak hali yok bence veya doktor düzenli cagirmadifi için 1 yumurtam sadece oluştu .Ne bileyim ya sanki biraz ilgisiz doktora denk geldim gibi
Allah yardımcımız olsun canim
yumurta catladiysa gorunurmu yinede :KK64:
ben gorunmez diye biliyordum 30.gun adetin gittim dr a solda kistim vardi kahve leke icin gittim yeni kistmi oldu diye tek eskisi var dedi yeni kistte yumurtada yok dedi oan dr sormadim yumurta olmusmudur diye

Yok canım göremiyorlarmiş ben kesin yumurtladım dedim akinti kasik ağrısı oldu dedim doktor da sağ tarafta birşey var ya çatladı yada kist var dedi sol tarafda da 18 mm bir yumurtan var dedi
yumurta catladiysa gorunurmu yinede :KK64:
ben gorunmez diye biliyordum 30.gun adetin gittim dr a solda kistim vardi kahve leke icin gittim yeni kistmi oldu diye tek eskisi var dedi yeni kistte yumurtada yok dedi oan dr sormadim yumurta olmusmudur diye

Yok canım göremiyorlarmiş ben kesin yumurtladım dedim akinti kasik ağrısı oldu dedim doktor da sağ tarafta birşey var ya çatladı yada kist var dedi sol tarafda da 18 mm bir yumurtan var dedi
bendede sık idrara cikma kasikta karinda sislik var asiri derece ins. yumurtlamisimdir

Bugun doktorum izin almis. Adrtimin 3. Gunu adet olmadim. En son degerim 2 idi. Bugun kontrole gidemedim tabi ama umutsuzlukla test yaptim. HAMILEYIMMMMMM ALLAHIM GOZYASLARI ICINDE YAZIYORUM 15 DAKIKADIR ESIMDE BENDE AGLIYORUZ.. ALLAHIM SUKURLER OLSUN. DILERIM RABBIM HERKESE NASIP EDERR

Bugun doktorum izin almis. Adrtimin 3. Gunu adet olmadim. En son degerim 2 idi. Bugun kontrole gidemedim tabi ama umutsuzlukla test yaptim. HAMILEYIMMMMMM ALLAHIM GOZYASLARI ICINDE YAZIYORUM 15 DAKIKADIR ESIMDE BENDE AGLIYORUZ.. ALLAHIM SUKURLER OLSUN. DILERIM RABBIM HERKESE NASIP EDERR
Ahh canımmm ne güzel mutluluktur o, gözünüz aydın ;) ben bile okurken duygulandım :))

Allah a şükürler olsun ,inşallah tutunur bebisiniz size sıkı sıkı , Darısı tüm bekleyenlerin başına çok tebrik ederim nazar degmesin ,:nazar::KK200:

Aminnn cumlemize Allahim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. dilerim ki tum bat bekleyenlere bu sevinci yasatsin Allahim

kızlar selamlar
ben de klomen kullandım bu ay

bende tek yumurta oluştu ama maşallah 11. gün 23 mm di
çatlatma iğnesinden 44 saat sonra ilişki oldu ya inşallah kaçırmamışımdır

ağrılarda dr un dediği saatten 6 saat sonra başladı
inşallah geç çatlamıştır

36. saat çatladıysa dahi acaba 44. saat ilişki iş görürmü?:KK14:

igneden bir gun once ve igne gunu iliski oldu. Doktor kesin 36 saat demedi cunku sabah vurdur belki igne oldugunda aksam catlar herkesin degisiyor dedi. Sonrada gun asiri iliskiye 1 hafta devam edin dedi. Sizde sadece 44 saat sonra mi oldu. Baska olmadi mi. Yumurta catladiktan sonra 24 saat daha sansin var catladigi zamani biliyorsan

igneden bir gun once ve igne gunu iliski oldu. Doktor kesin 36 saat demedi cunku sabah vurdur belki igne oldugunda aksam catlar herkesin degisiyor dedi. Sonrada gun asiri iliskiye 1 hafta devam edin dedi. Sizde sadece 44 saat sonra mi oldu. Baska olmadi mi. Yumurta catladiktan sonra 24 saat daha sansin var catladigi zamani biliyorsan

evet canım ama 36 saatten önce çatladıysa şansım kalmaz :(

H -Hira- cnm Tebrikler hayırlı olsun:KK200::KK49:darısı başımıza inş. Bende bugün adet günüm 28 günde bir olursam tabi pko olunca 33 34 e kadar bekliyom. ..

Hanimlar siddetli kasik agrisiyla acile gittim az once hamile degilsin ki dusuk yapasin dedi. Hcg 0.93 5 tane idrar tahlili yapmistim bugun hepsi belirgin pozitifti.

Belki de o duyguyu bir yildir bekledigim icin Rabbim bana boyle gecici bir mutluluk verdi. Sevincten agladim bugun hayaller kurdum umutlar dusunceler. Biliyormusunuz ben hic sevmem yogurt bugun yogurt yedim ben. Besigin koyulacagi yeri dusundum. Uzandim butun gun karnimi severek.. Simdi oturmus agliyorum. Bu kez sevincten degil..

Belki de o duyguyu bir yildir bekledigim icin Rabbim bana boyle gecici bir mutluluk verdi. Sevincten agladim bugun hayaller kurdum umutlar dusunceler. Biliyormusunuz ben hic sevmem yogurt bugun yogurt yedim ben. Besigin koyulacagi yeri dusundum. Uzandim butun gun karnimi severek.. Simdi oturmus agliyorum. Bu kez sevincten degil..
Canım kendini bu kadar yıpratma nolursun ya..
Elbet gelecek o güzel günler de..
Biraz daha pozitif bak ileriye..
Nasip olacak sadece zamanını bekliyor..
Üzülme lütfen..

bendede sık idrara cikma kasikta karinda sislik var asiri derece ins. yumurtlamisimdir
Canım ben gece uykudan uyandım ağrıdan ilk kez böyle oldum kasiklarimin dayanılmayacak şekilde ağrıdı idraririmi yaparken zonkladi resmen doktor pazartesi 18mm bi yumurtam old söyledi ya o c atladi yada klomen ağrı yaptı yeni yeni azaldı agrim

Herşey Allah'tan ,nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ,hepimiz beklenti içerisindeyiz çünkü , bu ay olmadı öbür ay, öbür ay olmazsa başka ay 'a nasip ,sabırla bekleyelim .kendini başka şekilde teselli etmeye çalış canım :110:

canım.mesajlari şimdi okudum. ilk başta nasıl sevinmiştim anlatamam. rabbim sabrını versin inşallah. seni o kadar iyi anlıyorum ki.. bende 2 ay önce falan 3 tane gebelik testi yaptım ilki silik diğerleri belirgindi. nasıl sevindim anlatamam. kan testi verdik çıkmadı. belki daha çıkmaz falan diye kendimi kandırmaya çalıştım ama progesteron 0 kusurdu. doktor yumurtlamamissin ki dedi. nasıl bir yıkım nasıl bir hüzün çok iyi bilirim... çok geçmiş olsun. inşallah yakın zamanda hayırlı haber alırsın

Back