ayy canım inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız :) birbirimizi haberdar edelim lütfen :) biliyor musun bazen nasıl umutlanıyorum nasıl umutlanıyorum anlatamam. bu ay oldu galiba diyorum. sonra bazı yazıları yorumları okuyorum benim yaşadığım belirtileri o da yaşamış ama olmamış. sonra boşuna umutlanma diyorum kendi kendime. bazen bu düşünceler okadar yoruyor ki beni kendimden kaçmak istiyorum resmen. inşallah olcak, bebeğim gelcek biliyorum buna yürekten inanıyorum ama inşallah daha fazla bekletmez:)Canım aynı şeyleri ben de yaşadım özellikle bugün kasığım öyle çok ağrıyordu ki gün boyu adım atarken bile batıyordu ben de sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi kullanmadım ve ovülasyon testi yaptım test controlden daha koyuydu yaklaşık bir saat önce yine yaptım hafiften renk açılmaya başlamış yani bu belirtiler yumurtalık çatlaması doktor cuma günü yum kontrolünde bir kaç güne çatlatacak ve rahim kalınlaşmaya başlaşım çok güzel demişti :) benim de adetin 15. Günüydü bugün yaklaşık aynı günlerde adet olucaz sanırım ama inşallah olmayız da güzel haberler alırız :)