çok teşekkürler canım darısı başına inşallahöncelikle hayırlı olsun :) klomenden sonra iğne vurunduysan kaçıncı gün öğrendin acaba? bugün iğneden sonra 13.günüm ve pozitif çıktı test ama hala iğnenin etkisi mi bilemedim.
Göznaydn kuzm inşallah kucağına almakta nasip olr dua et bzlerede bnde bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldmçok tşekkür ederim canım. klomen tedavisiydi ilk ayımdı. amaq doktor yumurtalar yeterince büyümemiş dedi. pko var biraz zaman alır hamilelik dedi. ama ben ovu testleriyle takip ettim 3 gün üst üste değerlendirdim oldu çok şükür:)
Bnde iğne verdm dün canm 15. Gününe kadr tekrar yap testlerini koyulsşrsa hayrlı olsnn kuzmöncelikle hayırlı olsun :) klomenden sonra iğne vurunduysan kaçıncı gün öğrendin acaba? bugün iğneden sonra 13.günüm ve pozitif çıktı test ama hala iğnenin etkisi mi bilemedim.
çok teşekkür ederim canım benimmm. amin canım inşallah bu gece hepinize dua edicemmm:) inşşalh senin de güzel haberlerin gelirGöznaydn kuzm inşallah kucağına almakta nasip olr dua et bzlerede bnde bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldm
kızlaaaaaaaaaaaaarrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:):):):):):)
Daha tutunamadigini nerden anladı. Beta değerin kaç çıktı. Bayramda verirsin çifte bayram olur. :)
Yalnız burdanArmin i temiz kalpli arkadaşımı tebrik edeyim. Senin ovu testini gebelik sanıp sevinmişti. Sayfanın ilk gebesi demişti. Hakkaten de öyle oldu Allah söyletmis meğer onu.
Çok sevindim canım bizlere de dua et, peşinden gelelim.
Aminnnnnnnnn kuzum aminnnnn aminnnnn aminnnnn aminnnnnçok teşekkür ederim canım benimmm. amin canım inşallah bu gece hepinize dua edicemmm:) inşşalh senin de güzel haberlerin gelir
etmez olur muyum canım benimmm:)) rahimde şu an görünmüyor kanallarda olabilir dedi. döllenme olmuş dedi 135 çıktı canım değer. ya valla en erken belirti ovu testini gebelik testi sanmasıydı:)))) en kısa zamanda güzel haberleriniz gelir inşallahhhh:)
Naptın canım senşn testini merakla bekliyorum
Yaaaa cok sevindimmm canim super ya. Allah anali babali buyutsun tebrik ederim.kızlaaaaaaaaaaaaarrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:):):):):):)
Guzel anne dikkat et kendine. Ya inan gittim hemem esime anlattim arkadasim vardi beraber gun sayiyorduk hamileymis diye esimde cok tebrik etti. Allahin takdiri iste yumurtan buyumedi dedi doktor igne vurmadi ama allah ol diyince olur. Cok sukur nazar degmesin masallah. Dikkat et kendine artik cok iyi bak kendine canimCESUR05 nerdesiiiinnn??
benim de ayni belirtiler cok üşüyordum ondan aksamina acile gitmistim adetime bes gun kala ilk gogus uclarm sizlnamya haff kasinti adet olucak mism gibi hissiyat vardi sonuçta hamilydm ama dkkt etmedim kndi kfama gore davrnp dra gitmeyi hep erteledim sonraki adetmn 12 gnde kahverngi geldi yani bende birz zumba vs yaptm ufak bi temzlk yaptim baya yuruys yaptm anlayacagin tutunmadi takdiri ilahi ama siz siz olun leke gordgunuz gibi dra gidin bu zmaanlrda sakin kendinizi yormayn ne olur
Klomen kullanan arkadaşlar. Ya ben iğne de vurulmuştum bugün 6. günüm..
Sürekli o son dakika adet olursunuz ve o bel ve kasık ağrısı olur ya.. Her gün belli zamanlarda aynen öyle vurup geçiyor. Sanki resmen aha geldi diyorum ama zaten zamanı da çok erken. Sizde böyle olmuş muydu? ya da oluyor mu? Bir de ben normalin de üstünde aşırı üşüyorum etkisi olduğunu düşünmüyorum ama sorayım dedim. Çok şiş ve gazım varken iki gündür onda da çok rahatım hatta kilo vermişim :/
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimkızlaaaaaaaaaaaaarrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:):):):):):)
Üzülme bakalım canım daha bat a var belli olmaz sonradan testte çıkan da var. Benim de hiç belirti Yok zaten umudumda Yok. Adet olursam doktor tekrar 3. Gün klomen kullan bitince gel dedi ama kararsızım tedaviyi bırakmayı düşünüyorum. Artık iyice bebek olayından yoruldum.Yaptım canım test bişey çıkmadı çok üzgünüm
Üzülme bakalım canım daha bat a var belli olmaz sonradan testte çıkan da var. Benim de hiç belirti Yok zaten umudumda Yok. Adet olursam doktor tekrar 3. Gün klomen kullan bitince gel dedi ama kararsızım tedaviyi bırakmayı düşünüyorum. Artık iyice bebek olayından yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?